producten  

Blog

 1. 15 wetenschappelijk onderbouwde manieren om dopamine op natuurlijke wijze te verhogen (en die je vandaag nog kunt doen)

  15 wetenschappelijk onderbouwde manieren om dopamine op natuurlijke wijze te verhogen (en die je vandaag nog kunt doen)

  Dus je bent ongemotiveerd. Je bent niet productief.

  Je hebt stemmingswisselingen en moeite met het temmen van je innerlijke koekjesmonster.

  En je bent er ziek van.

  Je bent er ziek van dat je niets hebt gedaan en een klootzak bent voor anderen.

  Je bent ziek van het niet meer kunnen genieten van het leven.

  Lees meer »
 2. 1P-LSD - De ultieme gids

  1P-LSD - De ultieme gids

  Inleiding


  1P-LSD is een onderzoekschemicalie die op LSD lijkt. Het kwam in 2015 op de markt maar wie het heeft gesynthetiseerd is onbekend. Een reden ervoor zou kunnen zijn dat het gesynthetiseerd werd om het verbod op LSD te omzeilen. Dit was voorzien door de DEA in een rapport uit 1988.
  Omdat 1P-LSD vrij nieuw is bestaat er helaas nog niet veel research. Maar technisch gezien lijkt 1P-LSD erg op LSD en veel bronnen hanteren daarom informatie uit research over LSD. Volgens deze bestaat er geen kans van verslaving en maar een lage toxiciteit. Het heeft geen andere significante bijwerkingen, maar mensen met een persoonlijke of familiale voorgeschiedenis van psychische aandoeningen mogen 1P-LSD, net zoals LSD, niet gebruiken omdat dit psychoses kan veroorzaken. Wat wel verschilt is de sterkte, de 1P-LSD research chemical is maar 38% zo sterk dan LSD (getest met muizen).
  Een tolerantie voor 1P-LSD wordt onmiddellijk na inname opgebouwd en het duurt 14 dagen om

  Lees meer »
 3. Research chemicals veilig online kopen - de top 10 tips

  Research chemicals veilig online kopen - de top 10 tips

  Research chemicals, oftewel onderzoekschemicaliën, worden zoals de naam al doet vermoeden gebruikt voor analyse- en onderzoeksdoeleinden in een laboratorium. Deze stoffen zijn gebaseerd op een licht aangepaste vorm van bepaalde drugs, maar zijn zeker niet voor menselijke consumptie bedoeld. Sterker nog, de onderzoekschemicaliën hebben ten doel om nieuwe medicatie te testen en op de markt te brengen, die vervolgens gebruikt kan worden in de preventie en behandeling van verschillende aandoeningen. Daarnaast zijn research chemicals onmisbaar in de ontwikkeling van de farmacologie en de medische industrie in het algemeen.


  Er zijn dan ook talloze voordelen verbonden aan dergelijke chemicaliën. Hieronder zetten we er enkele voor je op een rijtje.


  Onderzoekschemicaliën - De voordelen in een oogopslag


  Lees meer »
Categorieën