Vloeimiddelen versus druppels; Hoe kiest u uw formulier?

Vloeimiddelen versus druppels; Hoe u uw vorm kunt kiezen bij het uitvoeren van onderzoek. Is de een superieur aan de ander? Zo ja, waarom?

En wat is het verschil tussen de twee? Is het allemaal een kwestie van persoonlijke voorkeur? Of moeten onderzoekers het bij druppels houden?

En bij onderzoek met
blotters
of
druppels
, zal de stof een verschil maken? Is 1CP-LSD bijvoorbeeld effectiever als een
vloeipapier
of als
vloeistofdruppel
?

Laten we deze vragen tot op de bodem uitzoeken.

Wat zijn Research Chemicals?

Het spreekt voor zich dat research chemicals niet voor menselijke consumptie zijn. Dus als het gaat om blotters versus drops en hoe u uw vorm kunt kiezen, houd er dan rekening mee dat dit alleen voor educatieve doeleinden is.

Doorgaans verwijzen onderzoekschemicaliën naar een categorie verbindingen, variërend van
tryptamines
tot
lysergamiden
. Voor de doeleinden van dit artikel zullen we ons meer concentreren op lysergamiden.

Je vraagt je misschien af waarom iemand zou experimenteren met Lysergamiden in een onderzoekssetting. Het antwoord hangt af van wie je het vraagt, maar over het algemeen kunnen we een vergelijking maken met modeltreinen.

Waarom houden mensen van modeltreinen? Je kunt er niet in rijden. Ze nemen behoorlijk wat ruimte in beslag. Maar voor velen is het een gepassioneerde hobby die hen in staat stelt om kleine technische hoogstandjes uit te voeren.

Op dezelfde manier geven research chemicals ons inzicht in de moleculaire structuur van interessante verbindingen. Net zoals de liefhebber van modeltreinen niet probeert om met hun treinen te rijden of ze passagiers van de ene stad naar de andere te laten oppikken, consumeren onderzoekers geen lysergamiden. 

In plaats daarvan proberen ze ze op chemisch niveau te begrijpen. Daarom is het essentieel om te beslissen hoe u uw formulier kiest. Moet je met druppels werken? Of vloeipapier?

Wat zijn druppels?

Als het gaat om blotters versus druppels en hoe u uw vorm kunt kiezen, zijn druppels goed voor het bewaren van de stof op de lange termijn. De houdbaarheid van Lysergamide-druppels kan bijvoorbeeld maanden duren met de juiste opslag. 

Onderzoekers lossen de stof op in een oplosmiddel om druppels te maken. LSD-kristallen kunnen bijvoorbeeld worden opgelost in alcohol om vloeibare LSD.

Een druppelflesje bevat een bepaald aantal doses; Voor veel onderzoekers hebben druppels de voorkeur boven vloeipapier. Een belangrijke reden hiervoor is dat druppels volumetrische dosering mogelijk maken.

Volumetrische dosering omvat het oplossen van een lysergamide (of andere stof) in vloeistof, zodat onderzoekers de concentratie van de stof op milliliterbasis kunnen bepalen.

Onderzoekers moeten weten met hoeveel milligrammen ze precies werken, en daarvoor zijn druppels essentieel. Als onderzoekers 10 milligram LSD oplossen in 100 milliliter oplosmiddel, dan weten ze dat elke milliliter 100 microgram LSD bevat.

Wat zijn vloeipapier?

Een vloeipapier is een klein stukje absorberend papier dat gedrenkt is in een vloeibare research chemical. Als het gaat om blotters versus drops en hoe u uw vorm kunt kiezen, hebben blotters enkele voordelen die druppels niet hebben.

Het belangrijkste voordeel komt van het veiligheidsprofiel. Hoewel we de menselijke consumptie van research chemicals niet goedkeuren, kunnen deze chemicaliën soms hun weg vinden naar je huid.

Als je te maken hebt met zeer krachtige Lysergamiden, wil je niet per ongeluk de vloeibare vorm op je huid krijgen. Om deze reden worden vloeipapier meestal als de veiligere optie beschouwd.

Ze zijn ook gemakkelijker op te bergen. In plaats van te maken te hebben met flessen die meestal van glas zijn gemaakt, kun je vellen vloeipapier naast je studieboeken schuiven.

Dat gezegd hebbende, zodra onderzoekers Lysergamiden op vloeipapier aanbrengen, worden ze blootgesteld aan licht, lucht, warmte en vocht.
Sommigen schatten
dat de verslechtering van de vloeipapier snel kan optreden, maar anderen betwisten dit.


Anderen suggereren dat
het type Lysergamide-analoog de chemische stabiliteit op de lange termijn kan beïnvloeden.

Vloeimiddelen versus druppels; Hoe kiest u uw formulier voor de Ehrlich-reagenstest?

Nu je het verschil weet tussen blotters en drops, kunnen we uitzoeken hoe je je vorm kunt kiezen.

De eerste vraag die je jezelf moet stellen is: wat voor soort onderzoek ga je doen? Als u een Ehrlich-reagenstest uitvoert, wilt u vloeipapier.

Het Ehrlich-reagens is een methode om de zuiverheid van lysergamiden te onderzoeken. Het gaat om het snijden van een stuk uit uw vloeipapier. Dit lipje hoeft alleen maar zo groot te zijn als een luciferkop. Niet heel groot dus.

U wilt het lipje op een keramische plaat plaatsen en vervolgens de regentfles ongeveer vijf centimeter boven uw lipje houden.

Knijp een druppel Ehrlich-reagens op uw tabblad. Zorg ervoor dat de punt van de fles het lipje niet raakt om besmetting te voorkomen. Wacht vijf of tien minuten om te zien of de reagensvloeistof de vloeipapier een paarse of roze kleur geeft.

Het gebruik van de Ehrlich-reagenstest op druppels of pure Lysergamide-kristallen is mogelijk. Maar we vinden dat blotters de beste vorm zijn voor deze specifieke test.

Als u vloeibare lysergamiden gebruikt, heeft u een testflacon nodig. Het spreekt voor zich dat je ook handschoenen moet dragen. Sommige lysergamiden, zoals 1P-LSD, waarvan bijvoorbeeld bekend is dat ze langzamer reageren dan andere. Het kan zijn dat u pas na een paar uur kleurveranderingen opmerkt.

Vloeimiddelen versus druppels; Hoe kiest u uw formulier?

Vloeimiddelen versus druppels; Hoe u uw vorm kunt kiezen bij het uitvoeren van onderzoek. Is de een superieur aan de ander? Het hangt af van het soort onderzoek dat je doet.

Zoals gezegd is de Ehrlich-reagenstest gemakkelijker uit te voeren op vloeipapier (en misschien minder risico op blootstelling). Maar je hebt geen blotters nodig om deze specifieke test uit te voeren.

Vloeimiddelen nemen weinig opslagruimte in beslag als dat een probleem is in uw
laboratorium
. Dat gezegd hebbende, werken sommigen liever met een druppelflesje dan met grote vellen.

Druppels zijn essentieel als u van plan bent volumetrische dosering uit te voeren. Maar veel hangt ook af van wat voor soort verbindingen je onderzoekt. We hebben lysergamiden behandeld, omdat dit de meest populaire verbindingen zijn die je in vloeipapiervorm kunt vinden.

Maar in het grote geheel der dingen, als het gaat om blotters versus drops en hoe je je vorm kiest, komt het neer op persoonlijke voorkeur en het soort onderzoek dat je doet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

REWARD POINTS
 • Register Your Self and Earn
  10 Points
 • Place The Order and Earn Points Earn 1 Points on every 1.00 spent
 • Refer Link
  Share this link and get a reward on their purchase only
 • Earn on Someone Else Purchasing
  Reward is : 20 Point
 • image
  Apply Points on Cart Total

  Conversion Rule : 1.00 = 25 Point

REWARD POINTS REWARD POINTS
Scroll naar boven