Verzend methoden

LUCHTPOST (gewone post, standaard post) € 4,99 – Niet bijgehouden, onverzekerd, geen handtekening, risicovolle verzendmethode en kan tot 25 werkdagen duren binnen de EU, 60 werkdagen of meer buiten de EU. Alleen beschikbaar vanaf orderwaarde tot € 50,-.

BIJGEHOUDEN € 9,99 – € 14,99 – Bijgehouden, verzekerd. Kan tot 10 werkdagen duren, naar de meeste landen in de EU, niet beschikbaar buiten de EU.
!! We raden ten zeerste aan om deze methode te gebruiken wanneer deze beschikbaar is!!

POSTNLTRACKED € 3,50 – € 21,49 – Gevolgd, onverzekerd, alleen voor geselecteerde landen. Levering kan tot 15 werkdagen duren binnen de EU, 60 werkdagen buiten de EU

Verzendbeleid

LUCHTPOST: ! Riskant!, Niet onverzekerd, daarom wordt er bij deze methode geen vergoeding of herverzending aangeboden.

Als het pakket eenmaal onze deuren heeft verlaten, hebben we er geen controle meer over. Luchtpost is alleen uw adres en postzegels. Als het echter na de toegewezen tijd niet bij je is, laat het ons dan weten door contact met ons op te nemen via e-mail of chat.

TRACKED: Verzekerd, komt in aanmerking voor een verloren claim en opnieuw verzenden.

Als er iets schijnbaar ongewoons is aan uw tracking of als het niet binnen 10 werkdagen bij u is, laat het ons dan weten, we moeten een claim voor u openen. Om dit te doen, moeten we de koerier op de hoogte stellen van de inhoud van het pakket (hiervoor hebben we uw toestemming nodig). Zodra we uw goedkeuring hebben, hebben we 2 weken om dit in beweging te krijgen, als we het binnen deze tijd niet in beweging kunnen krijgen, zullen we opnieuw verzenden naar een alternatief adres.
!! We raden ten zeerste aan om deze methode te gebruiken wanneer deze beschikbaar is!!

POSTNLTRACKED: Onverzekerd, tot 50% herverzending/winkeltegoed.

Dit is een onverzekerde verzendoptie, maar als het na 60 werkdagen nog niet bij u is, vergoeden wij tot 50% van de waarde van de bestelling. We kunnen (eenmalig) naar een alternatief adres verzenden, of we geven je een terugbetaling in de vorm van winkeltegoed.

Binnen de EU:

Maximale vergoeding 50% van de orderwaarde, geen limiet.


Buiten de EU:

Orderwaarde tot € 50,- • Max. Compensatiewaarde: € 25,-
Bestelwaarde € 50,- tot € 125,- • Max. Compensatiewaarde: € 40,-
Orderwaarde € 125,- tot € 200,- • Max. Compensatiewaarde: € 70,-
Orderwaarde € 200,- tot € 250,- • Max. Compensatiewaarde: € 110,-
Orderwaarde boven € 250,- • Max. Compensatiewaarde: € 150,-

Uitzonderingen/beperkingen:
Er zijn beperkingen op product- en/of landniveau. Als er tijdens het afrekenen geen offerte wordt verstrekt, betekent dit dat we de geselecteerde producten niet naar het geselecteerde land van bestemming kunnen verzenden.

Wij verzenden geen Research Chemicals naar België.

Wij verzenden alleen Research Chemicals 1D-LSD, 1V-LSD en 1cP-LSD naar Frankrijk.

Wij verzenden geen producten naar het Verenigd Koninkrijk.

Wij verzenden geen producten naar de VS.

Let op: Wij bieden geen vergoeding voor verzendingen naar de Canarische Eilanden!!

Let op: Wij verzenden naar Italië via luchtpost (niet verzekerd) voor bestellingen tot €100. Ga naar de pagina ”Beschikbaar voor Italië” om te winkelen.

RETOURNEREN:

Vanwege de aard van onze producten accepteren wij geen retourzendingen. Alle bestellingen zijn definitief. Even geduld a.u.b. terwijl uw pakket onderweg is. Tot onze grote spijt kunnen wij geen invloed uitoefenen op de activiteiten van de postdiensten.

MINIMUM SPEND VOOR GRATIS VERZENDING

BIJGEHOUDEN: € 200,-
POSTNLGEVOLGD Nederland & Duitsland: € 150,-
POSTNLTRACKED (anders dan Nederland & Duitsland) : € 250,-

Stealth

Onze producten worden verzonden in verzegelde mylar foliezakken om het materiaal tot gebruik te beschermen. Wat stealth betreft, verzenden we onze blotters in vacuüm verzegelde mylar-zakken. Wat betreft andere vormen, zoals pellets en poeders, verzenden we ze in ritssluitingszakken. Alle producten zijn correct geëtiketteerd, maar er is geen verwijzing naar de chemische naam of Realchems op de buitenverpakking. We hebben uitstekende stealth, maar voor meer informatie kunt u ons een e-mail sturen op info@realchems.net.

Bij alle verzendingen is stealth en integriteit van het product onze belangrijkste prioriteit, we verzenden research chemicals altijd apart van andere items (zoals CBD-producten en merchandise) en in hoeveel pakketten er nodig zijn.

Meer informatie

Alle bestellingen worden oorspronkelijk verzonden vanuit Nederland.

Wij verzenden van maandag tot en met vrijdag. We streven ernaar om pakketten zo snel mogelijk te verzenden en klanten kunnen verwachten dat bestellingen binnen twee werkdagen na ontvangst van de betaling worden verzonden.

Mocht er vragen of opmerkingen zijn, stuur ons dan gerust een e-mail op info@realchems.net en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

REWARD POINTS
 • Register Your Self and Earn
  10 Points
 • Place The Order and Earn Points Earn 1 Points on every 1.00 spent
 • Refer Link
  Share this link and get a reward on their purchase only
 • Earn on Someone Else Purchasing
  Reward is : 20 Point
 • image
  Apply Points on Cart Total

  Conversion Rule : 1.00 = 25 Point

REWARD POINTS REWARD POINTS
Scroll naar boven