Blog

 1. The Ultimate Guide to Microdosing

  microdosing guide

  DISCLAIMER: I do not wish to condone or promote the consumption of illegal substances under any circumstances.

  By now, microdosing is getting a lot of hype-but why? In this article, I am going to go over what is microdosing, how to microdose and some of the most commonly reported benefits from this practice. We have a lot to cover, so let’s get straight to the point and start off with the basics!

  What is microdosing?

  Essentially, microdosing is the act of ingesting a micro-amount of a psychedelic substance. This dosage is so small that it offers no psychoactive effects, meaning it will not result in a high if done correctly. However, there are effects that are noticeable yet very subtle at the same time, only they are not strong enough to provide an actual ‘high’. When microdosing lysergamides, the dosage can be anywhere from 5mcg-20mcg. This dosag

  Lees meer »
 2. Mushroom Foraging for Beginners

  mushroom foraging

  Is it a bird? Is it a plane? Is it an animal? Is it a plant? No, it's a mushroom! Welcome to this very basic introduction to mushroom foraging for beginners! I am going to provide you with a bit of guidance on how you can get into mushroom hunting.

  Until approximately 12,000 years ago, all humans practised hunting-gathering. Anthropologists have even discovered evidence of this practice of hunter-gatherer culture by modern humans, AKA Homo Sapiens, and their distant ancestors dating as far back as 2 million years ago!

  Despite this quite literally being the oldest practice known to man, we have lost nearly all of our hunter-gathering skills due to advanced civilizations and the evolution of technology. We are officially disconnecting from our oldest of roots thanks to the age of technology… Good ol’ technology dependence! Anyway, let me get you back in touch with the past as we go over how to forage mushrooms.

  Foraging Safety

  First things first, let’s talk

  Lees meer »
 3. Wat zijn magische truffels? Een gids voor de legale psychedelische schimmels

  Wat zijn magische truffels

  Magische truffels: is het een vogel? Is het een vliegtuig? Is het een paddo? Het antwoord op alle drie de antwoorden is nee! Magische truffels zijn een uniek natuurlijk voorkomende psychedelische stof die de laatste jaren aan populariteit wint. Ik ga bespreken wat ze zijn, hun wettelijke status, effecten en hoe de dosering werkt. Mijn drijfveer is om jou de basis van deze magische sporen te leren en wat ze jou te bieden hebben!

  Wat zijn magische truffels?

  In wezen zijn het dichte trossen mycelium die psilocybine bevatten. Om het heel simpel te zeggen, ze zijn de onderontwikkelde paddo die velen van jullie waarschijnlijk kennen en waarderen. Magische truffels kunnen worden omschreven als een magische paddenstoel die zijn grote verschijning boven het aardoppervlak nog moet maken. Deze winterharde kleine magische baby's worden ondergronds geoogst. Technisch gezien wordt een truffel niet als een paddenstoel beschouwd. Dat laat ik aan de professionele mycologen over

  Lees meer »
 4. Hoe onderzoekchemicaliën online te kopen

  onderzoekchemicaliën online te kopen

  Onderzoekchemicaliën ( Research Chemicals vaak afgekort naar RC's) zijn medicijnen die nog niet uitgebreid zijn onderzocht. Ze staan ​​bekend als onderzoekgeneesmiddelen omdat de effecten ervan moeten worden onderzocht en gedocumenteerd voordat ze op de juiste manier kunnen worden gedistribueerd. Helaas worden ze over het algemeen aangevallen door legaliteits- en drugshandhavingsinstanties en gecriminaliseerd voordat er voldoende onderzoek kan worden gedaan om hun bruikbaarheid als medicijn te verifiëren.

  Onderzoekchemicaliën van dit type zijn over het algemeen online verkrijgbaar bij leveranciers die specifiek chemicaliën in voorraad hebben waar veel vraag naar is. Dit zorgt voor de distributie van RC's naar gebieden waar ze legaal zijn, zodat chemici en andere psychedelische onderzoekers hun eigenschappen kunnen bestuderen.

  Onderzoekers kunnen deze chemicaliën kopen en voor onderzoek naar hun eige

  Lees meer »
 5. De race om onderzoek levend te houden: de Oorlog Tegen Drugs en Criminalisering

  De race om onderzoek levend te houden: de Oorlog Tegen Drugs en Criminalisering

  De oorlog tegen drugs heeft ongetwijfeld invloed gehad op bijna elk individu in de Verenigde Staten en, in meer recente jaren, op de hele planeet. Hoewel onderzoek blijft aantonen dat de oorlog tegen drugs zeer weinig positief effect heeft, leken de leiders van deze beweging, namelijk de FDA en de DEA in de Verenigde Staten, vastbesloten hun inspanningen op te voeren om de verkoop en distributie van drugs te controleren en te beperken.

  Helaas is deze aanpak niet alleen onpraktisch, maar ook ongezond. Drugs illegaal maken zal mensen er niet van weerhouden ze te gebruiken. Dit creëert een zwarte marktomgeving waarin mensen middelen moeten kopen, grotendeels ongetest, van sites die de rol op zich nemen van het invullen van deze nichemarkt.

  De oorlog tegen drugs heeft nuttig onderzoek vertraagd

  De oorlog tegen drugs blijft zich inzetten om niet alleen het verkrijgen van klassiek gecriminaliseerde drugs zoals LSD en heroïne moeilijk te maken. Ze proberen o

  Lees meer »
 6. De Verloren Kunst en Wetenschap van Alchemie en haar Zusterwetenschap; Kruidengeneeskunde

  De Verloren Kunst en Wetenschap van Alchemie en haar Zusterwetenschap; Kruidengeneeskunde

  Alchemie is een zeer complexe wetenschap. Net als scheikunde, die zijn wortels vindt in de alchemie, zou de techniek van de alchemist voor de niet-ingewijde verwarring en waanzin lijken.

  Alchemie is een vele duizenden jaren oude wetenschap, en het is onmogelijk om te bepalen waar het echt vandaan komt. Alchemistische werken kunnen op talloze manieren worden geïnterpreteerd en kunnen als zodanig resulteren in enorm verschillende conclusies, afhankelijk van wie ze leest. De oorsprong van alchemie wordt echter over het algemeen toegeschreven aan Hermes Trismegistus, ook bekend als Thoth, ook bekend als Mercurius, ook bekend als de god-figuur die rondging en eindigde met te veel namen.

  Kruidengeneeskunde lijkt op het eerste gezicht een veel minder gecompliceerde wetenschap te zijn (althans, afhankelijk van hoe het wordt nagestreefd). Professionele kruidkundigen werken aan het creëren van medicijnen door de energetische componenten van planten te identificeren en deze te combineren o

  Lees meer »
 7. Hoe Jij Jouw Raving-ervaring Epischer Kunt Maken

  raving

  Je hebt misschien op dit artikel geklikt als beginnende raver. Na jarenlang naar raves te zijn gegaan, kan ik vol vertrouwen zeggen dat het niet alleen maar rozengeur en maneschijn is… Hoewel het vooral lol en feest is, kunnen er veel uitdagingen zijn tijdens het raven en zijn er enkele typische obstakels die je tegen kunt komen tijdens je ervaringen op een party.

  In dit artikel ga ik enkele tips bespreken die ik met je wil delen en die je kunnen helpen om meer uit je ervaring te halen.

  Kies jouw groep verstandig

  Dit is één van de meest voor de hand liggende dingen om ervoor te zorgen dat je rave-ervaring episch is. De mensen met wie je gaat, zullen zonder twijfel de ervaring maken of breken.

  Het is zo ontzettend belangrijk om je groep zorgvuldig te kiezen en naar raves te gaan met degenen die jouw welzijn in gedachten hebben. Raving kan een extreem intense bonding-ervaring zijn vol kwetsbaarheden. In mijn volgende paar punten hieronder zal ik uitleggen waa

  Lees meer »
 8. 5 Redenen Om Bitcoin Te Kopen

  5 Redenen Om Bitcoin Te Kopen

  Nog maar een paar jaar geleden was Bitcoin een term die specifiek gereserveerd was voor nerds en technofielen. Tegenwoordig heeft iedereen en hun grootmoeders gehoord over Bitcoin. Maar dat betekent niet noodzakelijk dat ze het begrijpen of weten wat ze ermee moeten doen.

  Dit artikel geeft jou een kort overzicht van wat Bitcoin is en hoe het werkt, evenals enkele redenen waarom je ten minste een deel van jouw geld in Bitcoin zou moeten investeren.

  Wat is Bitcoin?

  Bitcoin is de naam van de eerste valuta die is gebouwd met behulp van blockchain-technologie. De blockchain en Bitcoin zijn beide ontwikkeld door Satoshi Nakamoto, een ongrijpbaar en enigmatisch personage (of personages) die nog steeds niet is / zijn geïdentificeerd.

  Nakamoto slaagde erin een gedecentraliseerd valutasysteem te creëren dat de banken de macht ontnam en privacy e

  Lees meer »
 9. Waarom Terence Mckenna een f*cking legende was!

  terence mckenna

  Wie was Terence McKenna? Op het eerste gezicht was hij een auteur, docent, vader, zoon, vriend en minnaar. Onder de oppervlakte was hij een gerespecteerde filosoof, etnobotanist en beroemde psychonaut! Dit was een man van velen met betrekking tot al zijn prestaties. Hij was een extreem gevoelige man die tijdens zijn werk zijn gevoeligheid als zijn superkracht gebruikte.

  Als gevolg van een trieste gebeurtenis van dodelijke hersenkanker stierf McKenna op de jonge leeftijd van 53. Hij drukte echter zijn stempel op de psychedelische gemeenschap die voor altijd zal blijven bestaan! Hij was misschien wel het meest bekend om zijn publieke obsessie met paddenstoelen. Specifiek, paddo's. Veel van zijn lezingen bestonden uit trip-verslagen en de vele lessen die in die trips waren ingebed. Hij was een fenomenale verteller die ervoor zorgde dat ieder enkel woord dat hij sprak veel inhoud en diepgang had. McKenna verspilde nooit een adem!

  Zijn jarenlange interesse in mycologie

  Lees meer »
 10. Why Terence Mckenna was a f*cking legend!

  terence mckenna

  Who was Terence McKenna? On the surface, he was an author, lecturer, father, son, friend, and lover. Below the surface, he was a well-respected philosopher, ethnobotanist, and famous psychonaut! This was a man of many in regards to all of his accomplishments. He was an extremely sensitive man who used his sensitivity as his superpower during his work.

  Due to a sad event of fatal brain cancer, McKenna passed away at the young age of 53. However, he left his mark on the psychedelic community that will remain forever! He was possibly most well-known for his public obsession with mushrooms.

  Specifically, magic mushrooms. Many of his lectures consisted of trip reports and the many lessons that were embedded in said trips. He was a phenomenal storyteller that made sure every single word he spoke held a lot of substance and depth. McKenna never wasted a breath!

  His years of interest in mycology (scientific study of fungi) led him deeper and deeper down the magic

  Lees meer »
Meld u aan en ontvang 15% KORTING op uw volgende bestelling

Are you at least 18?

Ja Nee

Become a member and receive €1 in store credit for every 10 reward points earned

Sluiten