, ,

Zeldzaam tryptamine proefpakket

(1 customer review)

115.00

Sommige zijn moeilijk te synthetiseren. Sommige sloegen gewoon niet aan bij de mainstream populariteit, ondanks hun belang en potentie. Anderen zijn gewoon obscuur en hebben de reguliere chemische onderzoeksscène nog niet bereikt.

SKU: Rare Tryptamine Sample Pack Categories: , ,

  Description

  Zeldzame tryptamines kopen

  NIEUW ZELDZAAM TRYPTAMINE PROEFPAKKET = €115 (€53 besparing!). Dit unieke zeldzame tryptamine proefpakket bevat 6 zeldzame en spannende research chemicals, elk in hoeveelheden van 0,25gr. Zie ‘DETAILS’ voor alle relevante informatie. Een van de meest aantrekkelijke aspecten van het onderzoeken van chemicaliën is de mogelijkheid om te experimenteren met minder bekende verbindingen waar maar weinig mensen mee hebben gewerkt. Baanbrekende chemici en medicijnonderzoekers zoals Albert Hofmann en Alexander Shulgin dachten er zeker net zo over.

  Hoewel de syntheses voor veel van deze verbindingen voor het eerst werden geschetst door deze wetenschappers, zijn er niet veel mensen geweest die daadwerkelijk de kans hebben gehad om met deze zeldzame tryptamines te werken. Deze verbindingen zijn om verschillende redenen moeilijk te vinden.

  Hoe het ook zij, al deze verbindingen zijn hier bij Realchems verkrijgbaar. Als je geïnteresseerd bent om een pionier te worden op het gebied van chemische onderzoeksproducten, aarzel dan niet om dit zeldzame proefpakket uit te proberen.

  MiPT Poeder

  MiPT is een afkorting voor N-Methyl-N-isopropyltryptamine. Deze verbinding is een van de effectievere tryptamine research chemicals en is de basis voor enkele van de meer populaire stoffen zoals 4-AcO-MiPT en 5-MeO-MiPT.

  De hele MiPT-subfamilie blijft redelijk populair vanwege hun entactogene en psychedelische eigenschappen.

  EPT-poeder

  De eerste rapporten beschrijven de effecten van EPT als mild en onduidelijk in vergelijking met structureel vergelijkbare basistryptamines zoals DMT, DET en DPT, die allemaal zeer krachtige psychedelica zijn. Hiervan lijkt het naar verluidt het meest op DPT, zij het minder krachtig en met een minder meeslepende headspace.

  EPT is een afkorting voor N-Ethyl-N-propyltryptamine. Het valt in de tryptamineklasse van chemicaliën. EPT is een relatief nieuw en relatief obscuur tryptamine. In feite is de oorspronkelijke synthesedatum onbekend voor EPT. Is echter sinds 2016 te koop op de onderzoeksmarkt.

  4-HO-MCPT Poeder

  4-hydroxy-N-methyl-N-cyclopropyltryptamine, of kortweg 4-HO-McPT, is een andere psychedelische tryptamine. Er wordt aangenomen dat het voornamelijk werkt als een serotonerge stof, zoals onderzoekers hebben geconcludeerd sinds het in 2016 begon te verschijnen.

  Deze verbinding is uiterst ongebruikelijk en er bestaan weinig gegevens over. Hoewel men zou kunnen aannemen dat de veiligheid vergelijkbaar is met die van andere tryptamines, moet voorzichtigheid worden betracht bij het werken met 4-HO-McPT.

  4-HO-MALT Poeder

  Ondanks dat het wordt genoemd in de beruchte archieven van PiHKAL, blijft 4-HO-MALT uiterst ongebruikelijk. Er zijn zeer weinig gegevens over deze verbinding, hoewel er enkele rapporten zijn geweest van collega-onderzoekers die de verbinding hebben bestudeerd.

  4-HO-MALT-poeder wordt over het algemeen verkocht in fumaraatvorm en vertoont enkele overeenkomsten met andere tryptaminevervangers. Er wordt wel eens gezegd dat er meer 4-HO-MALT nodig is om een effectieve onderzoekservaring te bieden, hoewel dit van persoon tot persoon verschilt. Begin voor de veiligheid met zo min mogelijk experimenten.

  MET-poeder

  MET, of N-ethyl-N-methyltryptamine, is een van de meer populaire en goed onderzochte chemicaliën in dit zeldzame tryptaminepakket (hoewel het nog steeds veel minder vaak voorkomt dan alledaagse tryptamines of andere populaire RC’s).

  MET is een krachtige en kortwerkende verbinding die een vergelijkbare structuur heeft als de veel populairdere stof DMT. Het deelt ook overeenkomsten in termen van zijn korte duur en hoge potentie, waardoor het een stof is die aantrekkelijk is voor onderzoekers die geïnteresseerd zijn in een snelle, korte uitbarsting van onderzoek die in relatief korte tijd veel inzicht zal verschaffen.

  MET-poeder dat door Realchems wordt verkocht, is zeer zuiver en krachtig. MET is ook de basisverbinding die aanleiding geeft tot enkele van de andere verbindingen die we celvormen, zoals 4-HO-MET.

  4-HO-DET Poeder

  4-HO-DET, of 4-Hydroxy-N,N,-diethyltryptamine, is een minder bekende en onderbelichte onderzoeksstof. Net als de andere verbindingen in de tryptamineklasse wordt het als psychedelisch beschouwd. Er wordt gezegd dat het een aantal overeenkomsten vertoont met psilocine, de functionele analoog (psilocine is 4-HO-DMT).

  4-HO-DET heeft daarom veel van dezelfde kenmerken als psilocybine, hoewel er kleine veranderingen zijn in duur en potentie. Desalniettemin is dit een geweldige chemische stof om te onderzoeken voor diegenen die graag de functie van psilocybine of psilocine willen bestuderen, maar geen toegang hebben tot deze verbindingen.

  Ondanks de scherpzinnige overeenkomsten tussen 4-HO-DET en psilocine, blijft het relatief obscuur. Dit is uw kans om 4-HO-DET de eer te geven die het verdient.

  Waar kan ik zeldzame tryptamines kopen?

  U kunt het Rare Tryptamine Sample Pack hier op de Realchems-website kopen. Wij verkopen zeldzame tryptamines van topkwaliteit, meestal in poedervorm. Deze zijn beschikbaar in verschillende potenties voor verschillende onderzoeksdoeleinden. We hebben echter vaak andere stofvormen beschikbaar, dus neem gerust contact met ons op om te zien of we de stofvorm van uw voorkeur op voorraad hebben. Je moet minimaal 18 jaar oud zijn om het tryptamine proefpakket bij ons te kopen.


  Verzending

  SHIPMENT WITHIN 24 HOURS

  We ship Monday to Friday, same day dispatch if ordered and payment is received before 12.30 pm Central European Time. Your products are shipped from our central warehouse in The Netherlands.

  DISCREET SHIPPING IN AIRTIGHT SEAL

  Our products are shipped in a strong and regular looking envelope. There are no references to chemicals or Realchems on the outer packaging at all. It looks like any other enveloppe. In the outer envelope you will find a sealed Mylar foil bags to protect the research chemicals until use.

  PLEASE CHECK LEGALITY IN YOUR COUNTRY

  As a customer please check the legality of this chemical in your country before ordering. We are not responsible for any kind of consequences that are a result of purchasing one of our chemical research products.


  WHOLESALE

  Most of our products are available wholesale. Please contact us for more information.We endeavor to answer Wholesale inquiries within 24hr hours (Mon-Fri).

  Reviews (1)

  1 review for Zeldzaam tryptamine proefpakket

  1. Engels

   Bouncyboy

   A lot of money. Totally worth it though. Great pack, had lot’s of fun, lovely quality.

  Toon alleen beoordelingen in Nederlands (0)

  Add a review

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  REWARD POINTS
  • Register Your Self and Earn
   10 Points
  • Place The Order and Earn Points Earn 1 Points on every 1.00 spent
  • Refer Link
   Share this link and get a reward on their purchase only
  • Earn on Someone Else Purchasing
   Reward is : 20 Point
  • image
   Apply Points on Cart Total

   Conversion Rule : 1.00 = 25 Point

  REWARD POINTS REWARD POINTS
  Scroll naar boven