,

Proefpakket stimulerend middel

(3 customer reviews)

65.00

Stimulerende middelen vereisen over het algemeen een tijdsbesteding aan onderzoek. Het kan zijn dat je de hele nacht wakker blijft en gefascineerd bent door de ontdekkingen die je doet, dus zorg ervoor dat je wat tijd vrijmaakt om je onderzoek goed te doen.

Out of stock

SKU: Stimulant sample pack Categories: ,

  Description

  Bestel Stimulant Proefpakket online

  Stimulerende middelen zijn interessante verbindingen om te onderzoeken. Het Stimulants Sample Pack bevat de meeste bekende stimulerende middelen (2-FMA / 2-FEA / 3-FMA / 3-FEA / 3-CMC / 3-FPM en 2/3-FEA pellets) en bevat 2,5 gram in de hoogste kwaliteit poedervorm (>97% puur) en ook enkele zeer interessante pellets voor uw onderzoeksplezier.

  3-FMA Poeder

  3-fluoromethamfetamine, of 3-FMA, maakt deel uit van een van de meer controversiële families van onderzoekschemicaliën. Vooral 3-FMA is een gesubstitueerde amfetamine die veel overeenkomsten vertoont met methamfetamine.

  3-FMA is afgeleid van 3-FA. De effecten zijn in veel opzichten vergelijkbaar, hoewel onderzoekers er niet alles over begrijpen. De effecten lijken verband te houden met serotonerge activiteit en monoamineproductie.

  3-FMA is een veel kortwerkende chemische stof en vereist minder tijd voor onderzoek dan veel van zijn moederverbindingen. Het is het 3-positie gefluoreerde analoog van methamfetamine, evenals de N-gemethyleerde homoloog van 2-FA.

  In dit proefpakket voorzien we je van 0,5g 97% puur 3-FMA poeder.

  2-FMA Poeder

  2-Fluoromethamphetamine is, net als 3-Fluoromethamphetamine, een vrij controversiële onderzoeksstof en een nieuw stimulerend middel. 2-FMA is een structureel analoog van methamfetamine en heeft veel overeenkomsten, met name in termen van dopaminerge en norepinefrinerge werking.

  2-FMA is een van de oudere en meer onderzochte stimulerende middelen die beschikbaar zijn op de markt voor research chemicals. Het is gerapporteerd en verspreid sinds ten minste 2007, toen het opdook naast veel van de andere gefluoreerde amfetaminen zoals 2-FA.

  2-FMA is het 2-positie gefluoreerde analoog van methamfetamine, evenals de N-gemethyleerde homoloog van 2-FA. Je ontvangt 0,5 g 97%+ pure 2-FMA in dit proefpakket.

  3-CMC Poeder

  De definitie van 3-CMC staat officieel bekend als 3-chloormethcathinon, en wordt ook wel clophedrone genoemd. 3-CMC is in veel opzichten vergelijkbaar met 3-MMC (3-methylmethcathinon), een ander gesubstitueerd cathinonsupplement dat aan populariteit heeft gewonnen als research chemical.

  Subjectieve onderzoekseffecten van 3-CMC zijn vergelijkbaar met die van andere cathinonen. Het is vergelijkbaar in potentie en er moeten voorzorgsmaatregelen worden genomen om ervoor te zorgen dat een goede gezondheid wordt behouden tijdens de onderzoekstijd.

  3-FEA Poeder

  3-Fluroethamphetamine is een nieuwe verbinding van de amfetamineklasse. Het staat bekend om zijn entactogene en stimulerende eigenschappen. De ringvervangende amfetaminen zoals 3-FEA zijn ontworpen om structureel vergelijkbaar te zijn met de gefluoreerde amfetaminen, waarvan er vele in dit pakket zijn opgenomen.

  3-FA is de moederverbinding van 3-FEA en als zodanig vertonen de verbindingen veel overeenkomsten. 3-FEA is een sterke serotonerge chemische stof met het vermogen om monoamine af te geven. Dit is anders dan veel andere amfetaminen die over het algemeen werken door middel van dopaminerge activiteit.

  3-FEA is niet zo populair als sommige van de andere verbindingen op deze lijst, maar is niettemin behoorlijk krachtig. Het is het 3-positie gefluoreerde analoog van ethylamfetamine. In dit proefpakket ontvang je 0,25 g van dit krachtige, 97%+ pure 3-FEA poeder.

  2-FEA Poeder

  2-FEA of 2-fluorethamphetamine is een andere unieke amfetamineverbinding. Net als de andere stoffen in de amfetamineklasse is het een krachtig stimulerend middel. De effecten zijn echter minder bestudeerd dan veel van de andere amfetaminen in deze klasse.

  2-FEA is de N-ethylgeeerde homoloog van 2-FA en bevat dus veel overeenkomsten. 2-FEA bevat een ethylgroep die gebonden is aan het terminale amine Rn van de amfetaminekernstructuur. Je ontvangt 0,25 g 2-FEA-poeder in dit proefpakket met stimulerende middelen.

  2-FEA en 3-FEA pellets

  Niet iedereen voelt de behoefte om onderzoek te doen naar stimulerende middelen door poeder te gebruiken. In het beste geval kan het poeder gemakkelijk te gebruiken zijn – zolang je maar nauwkeurige instrumenten hebt om te meten en te transporteren. In het slechtste geval kan het meten van poeder zonder een zeer gevoelige weegschaal kieskeurig zijn, zo niet ronduit gevaarlijk.

  Om die reden hebben we enkele 2- en 3-FEA-pellets in ons proefpakket opgenomen. Deze pellets bevatten elk 40 mg (van 2-FEA) of 120 mg (van 3-FEA). Pellets zijn een geweldige manier om vertrouwd te raken met een verbinding, omdat je precies weet met hoeveel je gaat werken.

  Het is een goed idee om eerst met deze pellets te experimenteren. Er zitten er twee van elk in het proefpakket. Als u dit doet, kunt u deze chemicaliën leren kennen, zodat u meer vertrouwen heeft in de toekomst bij het bereiden van onderzoeksdoses.

  3-FPM

  3-Fluorfenmetrazine, ook bekend als 3-FPM, is een beetje anders dan de andere verbindingen op deze lijst die allemaal op amfetamine zijn gebaseerd. 3-FPM is daarentegen een stimulerend middel op basis van fenylmorfoline. Zijn naaste verwant is fenmetrazine, een onderzoeksstof die al geruime tijd populair is. 3-FPM is de gefluoreerde analoog van deze verbinding.

  3-FPM is een regio-isomeer van 2-FPM en 4-FPM. Net als deze verbindingen werkt 3-FPM met noradrenaline-dopamine-interacties. Onderzoekers moeten voorzichtig zijn bij het bestuderen van 3-FPM, omdat de verbinding zeer krachtig is en aanzienlijke reacties kan veroorzaken, zelfs als je te maken hebt met vrij kleine hoeveelheden.

  In dit proefpakket ontvang je 0,5 g 97%+ pure 3-FPM.

  Waar kan ik stimulerende middelen kopen?

  Stimulant Sample Pack kan hier op de Realchems-website worden gekocht

  . Wij verkopen stimulerende middelen van topkwaliteit, meestal in poedervorm. Deze zijn beschikbaar in verschillende potenties voor verschillende onderzoeksdoeleinden. We hebben echter vaak andere stofvormen beschikbaar, dus neem gerust contact met ons op om te zien of we de stofvorm van uw voorkeur op voorraad hebben.

  Je moet minimaal 18 jaar oud zijn om het tryptamine proefpakket bij ons te kopen.

  Verzending

  SHIPMENT WITHIN 24 HOURS

  We ship Monday to Friday, same day dispatch if ordered and payment is received before 12.30 pm Central European Time. Your products are shipped from our central warehouse in The Netherlands.

  DISCREET SHIPPING IN AIRTIGHT SEAL

  Our products are shipped in a strong and regular looking envelope. There are no references to chemicals or Realchems on the outer packaging at all. It looks like any other enveloppe. In the outer envelope you will find a sealed Mylar foil bags to protect the research chemicals until use.

  PLEASE CHECK LEGALITY IN YOUR COUNTRY

  As a customer please check the legality of this chemical in your country before ordering. We are not responsible for any kind of consequences that are a result of purchasing one of our chemical research products.


  WHOLESALE

  Most of our products are available wholesale. Please contact us for more information.We endeavor to answer Wholesale inquiries within 24hr hours (Mon-Fri).

  Reviews (3)

  3 reviews for Proefpakket stimulerend middel

  1. Engels

   Doctor J

   Pricing and quality were outstanding. Will shoo here more in the future

  2. Engels

   B (verified owner)

   Didn’t know what to expect, but was very happy with the results. This sample pack will give you a great base knowledge of what to expect from most of their stock. Worth the price to check things out, very convenient for new researchers. If you’re thinking about it, just get it, you won’t be sorry!

  3. Engels

   Bez

   As a researcher, this is perfect for me to conduct experiments with different research chemicals at a very convenient price, then decide which one is the best for the desired purposes.
   Highly recommended

  Toon alleen beoordelingen in Nederlands (0)

  Add a review

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  REWARD POINTS
  • Register Your Self and Earn
   10 Points
  • Place The Order and Earn Points Earn 1 Points on every 1.00 spent
  • Refer Link
   Share this link and get a reward on their purchase only
  • Earn on Someone Else Purchasing
   Reward is : 20 Point
  • image
   Apply Points on Cart Total

   Conversion Rule : 1.00 = 25 Point

  REWARD POINTS REWARD POINTS
  Scroll naar boven