, ,

MXPr-poeder

(6 customer reviews)

20.001,050.00

MXPr het is nog niet lang beschikbaar, het werd voor het eerst geïdentificeerd in Denemarken in oktober 2019.

First you must choose option and form.

Description

KOOP MXPr-poeder

MXPr is een arylcyclohexylamine-dissociatief dat structureel verwant is aan verbindingen zoals ketamine, MXE en 3-MeO-PCP. Het is nog niet zo lang beschikbaar, het werd voor het eerst geïdentificeerd in Denemarken in oktober 2019. Ons MXPr-poeder is in het laboratorium getest. U kunt er zeker van zijn dat Realchems u alleen een product levert dat minimaal 97% zuiver is.

Hoe MXPr-poeder te gebruiken

Bij RealChems kunt u MXPr kopen in poedervorm van de hoogste kwaliteit. We hebben MXPr te koop in de hoeveelheden 0.25, 0.5 g, 1 g, 2 g of 5 g. Ons MXPr-poeder is volledig in het laboratorium getest. U kunt er zeker van zijn dat Realchems u alleen een product van topkwaliteit levert dat voor minimaal 97% zuiver is.

Deze verbinding is het meest stabiel wanneer het in de vriezer wordt bewaard, omdat het het meest stabiel lijkt te zijn wanneer het wordt bewaard bij -20 Celsius. Als dit niet mogelijk is, zorg er dan voor dat u de MXPr op een droge en koele plaats bewaart voor een maximale houdbaarheid. Zorg er bij het hanteren van research chemicals voor dat u altijd de juiste voorzorgsmaatregelen neemt in het laboratorium, zoals het afvegen van oppervlakken en het dragen van handschoenen, een masker en beschermende kleding.

Wanneer u met MXPr werkt, zorg er dan voor dat u zeer gevoelige apparatuur gebruikt die in staat is om milligramdoseringen te meten. Chemicaliën met deze potentie zijn erg sterk en moeten met zorg worden behandeld.

Definitie MXPr

De definitie van MXPr is officieel bekend als methoxpropamine, is een arylcyclohexylamine dissociatief anestheticum dat momenteel wordt verkocht als een research chemical. Omdat het relatief nieuw op de markt is en er nog niet veel onderzoek naar is gedaan, is er niet veel bekend over de chemie en effecten ervan.

MXPr is interessant onder de arylcyclohexylamines omdat het in de eerste plaats wordt geclassificeerd als een nieuw hallucinogeen en vervolgens in de tweede plaats als een arylcyclohexylamine. Het werkt echter nog steeds voornamelijk door de NMDAr-sites tegen zich in het harnas te jagen.

Chemie achtergrondinformatie MXPr

MXPr lijkt qua structuur het meest op methoxetamine (MXE) en methoxmetamine (MXM). Al deze stoffen bevatten de kerneenheid cyclohexylamine met een arylgroep.

De arylgroep is kiemgewijs gepositioneerd ten opzichte van de amine. In de meest eenvoudige gevallen is de arylgroep een fenylring, hoewel er soms extra substitituionen zijn. De amine is meestal niet primair. Secundaire aminen zoals methylamino of ethylamino, of zelfs tertiaire cycloalkylamines zoals piperidino of pyrrolidino, zijn de meest voorkomende vervangers.

Waar kan ik MXPr kopen?

MXPr kan hier op de Realchems-website worden gekocht

. Wij verkopen MXPr van topkwaliteit, meestal in poedervorm. We hebben echter vaak andere stofvormen beschikbaar, dus neem gerust contact met ons op om te zien of we de stofvorm van uw voorkeur op voorraad hebben. U moet minimaal 18 jaar oud zijn om MXPr bij ons te kopen.

Producten verzenden naar Canada, Italië, Brazilië, Zwitserland, Australië, Nieuw-Zeeland, Frankrijk, Duitsland, Japan, Rusland, Mexico, Egypte, Turkije, Spanje, Argentinië, Polen, Marokko, Saoedi-Arabië, Roemenië, Kazachstan, Nederland, België, Griekenland, Tunesië, Tsjechië, Dominicaanse Republiek, Portugal, Hongarije, Israël, Bulgarije, Finland, Denemarken, Slowakije, Noorwegen, Ierland, Kroatië, Armenië, Litouwen, Slovenië, Letland, Estland en vele andere landen.

Meer informatie

KIES EEN OPTIE

, , , , , ,

Verzending

SHIPMENT WITHIN 24 HOURS

We ship Monday to Friday, same day dispatch if ordered and payment is received before 12.30 pm Central European Time. Your products are shipped from our central warehouse in The Netherlands.

DISCREET SHIPPING IN AIRTIGHT SEAL

Our products are shipped in a strong and regular looking envelope. There are no references to chemicals or Realchems on the outer packaging at all. It looks like any other enveloppe. In the outer envelope you will find a sealed Mylar foil bags to protect the research chemicals until use.

PLEASE CHECK LEGALITY IN YOUR COUNTRY

As a customer please check the legality of this chemical in your country before ordering. We are not responsible for any kind of consequences that are a result of purchasing one of our chemical research products.


WHOLESALE

Most of our products are available wholesale. Please contact us for more information.We endeavor to answer Wholesale inquiries within 24hr hours (Mon-Fri).

Reviews (6)

6 reviews for MXPr-poeder

 1. Engels

  Richard (verified owner)

  Thank you !
  Great quality and fast shipping services !
  i’ll reordeer soon !

 2. Engels

  Benjamin (verified owner)

  the product seemed to be pure.

  The “chemical effects” are very good, among the best from the sampled.

  It’s not cheap, but if used in moderation very OK.

 3. Engels

  Elling (verified owner)

  Very interesting substance. Fascinating molecule compared to it’s predecessor MXE.

 4. Engels

  Benjamin (verified owner)

  As far as I can tell the quality was excellent at a reasonable price.

  If there’s too much on it, the substance can also give off a confusing aura, although not necessarily more so than other dissos.

 5. Engels

  Aussie Bloke (verified owner)

  Thank you realchems !
  The product provided by RealChems is of an exceptionally high purity – this is perfect for my research. Thank you !

 6. Portugees, Portugal

  duartelupi3

  Awh how i miss this. Little girl here provided by my RC fam. Cant get any better thank you all

Toon alleen beoordelingen in Nederlands (0)

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

REWARD POINTS
 • Register Your Self and Earn
  10 Points
 • Place The Order and Earn Points Earn 1 Points on every 1.00 spent
 • Refer Link
  Share this link and get a reward on their purchase only
 • Earn on Someone Else Purchasing
  Reward is : 20 Point
 • image
  Apply Points on Cart Total

  Conversion Rule : 1.00 = 25 Point

REWARD POINTS REWARD POINTS
Scroll naar boven