, , ,

DMXE Poeder & Pellets

(6 customer reviews)

10.00270.00

DMXE is eigenlijk nauw verwant aan PCP. De chemische naam, 2-Oxo-3-ME-PCE, plaatst het qua structuur dichter bij MXE (methoxetamine) dan PCP, hoewel alle verbindingen in deze klasse een aantal overeenkomsten vertonen.

First you must choose option and form.

Description

DMXE Poeder en Pellets KOPEN

DMXE, of deoxymethoxetamine, is een relatief onbekende research chemical die net wat grip begint te krijgen op het gebied van research chemicals. Het is een lid van de klasse chemicaliën die arylcyclohexylamines worden genoemd en die stoffen omvat zoals ketamine en PCP, dissociatieve anesthetica met hallucinogene eigenschappen. We hebben DMXE van topkwaliteit te koop in de vorm van poeder en 40mg pellets.

Hoe DMXE Poeder & Pellets te gebruiken

Bij RealChems kunt u DMXE online kopen. We hebben DMXE te koop in de hoogste kwaliteit, verkrijgbaar in de vorm van poeder en pellets. Ons DMXE-poeder is in het laboratorium getest (zuiverheid van 97%) en is verkrijgbaar in hoeveelheden variërend van >0,5gr tot 25gr. De DMXE-pellets bevatten elk precies 40 mg DMXE. Als je DMXE-poeder koopt, komt het in de vorm van kleine kristallen die bijna zandachtig zijn met een bruin/wit uiterlijk. De meeste onderzoekers geven echter de voorkeur aan voorgewogen DMXE 40 mg pellets voor de eenvoud.

Zorg ervoor dat u het DMXE-poeder en de pellets op een droge en koele plaats bewaart voor een maximale houdbaarheid. Zorg er bij het hanteren van research chemicals voor dat u altijd de juiste voorzorgsmaatregelen neemt in het laboratorium, zoals het afvegen van oppervlakken en het dragen van handschoenen, een masker en beschermende kleding.

Definitie DMXE

De definitie van DMXE staat officieel bekend als deoxymethoxetamine. Het is een nieuwe verbinding in de arylcyclohexylaminegroep. Het circuleert nog niet zo lang en het is nog niet zo lang in de literatuur opgenomen.

De verbindingen in de arylcyclohexylaminegroep kunnen worden gekwalificeerd als dissociatieve anesthetica met hallucinogene eigenschappen. Er zijn veel verschillende verbindingen in deze categorie, waarvan de eerste meer dan een eeuw geleden werden gesynthetiseerd. PCA werd voor het eerst opgenomen om te worden gesynthetiseerd in 1907.

De effecten variëren van redelijk stimulerend tot relatief verdovend. DMXE is relatief nieuw en er is nog niet veel onderzoek naar gedaan. Onderzoeksresultaten tot nu toe suggereren dat de stof iets minder krachtig is dan MXE, terwijl ze een aantal overeenkomsten vertonen in termen van duur en onderzoekseffecten.

Chemie achtergrondinformatie DMXE

De arylcyclohexylaminegroep bestaat uit een cyclohexylamine-eenheid met een arylgroep. De arylgroep is geminaal ten opzichte van de amine geplaatst. In de eenvoudigste verbindingen is het aryldeel gewoon een fenylring, misschien met enige substitutie.

Een van de redenen dat er zoveel variatie is tussen de arylcyclohexylamine is vanwege de manier waarop waterstofatomen in de structuur kunnen worden vervangen door andere functionele groepen. Dit kan een reeks chemicaliën produceren met enorm variërende effecten.

DMXE lijkt structureel veel op MXE, maar de methoxygroep is vervangen door methyl (wat betekent dat de zuurstof is vervangen, waardoor de deoxy

in de naam van de stof is ontstaan).

Het onderzoek naar DMXE is nog jong. Sommige onderzoekers speculeren echter dat de potentie ervan kan worden bepaald door het chemische proces te meten dat tot de creatie ervan leidt.

Wanneer je het keton toevoegt aan 3-MeO-PCE, een andere populaire onderzoekschemische arylcyclohexylamine, wordt de NMDAr-potentie met ongeveer 8,5 verminderd en de sertraline-affiniteit met ongeveer 3,5x.

Als je deze cijfers vergelijkt met de affiniteiten van MXE en de relatieve moleculaire veranderingen, zou je kunnen verwachten dat het ongeveer 1,4x minder krachtig zou zijn als NMDAr-antagonist dan MXE, en toch 1,2x krachtiger op de sertralinereceptorplaats.

DMXE kan echter niet O-gedemethyleerd worden, wat kan leiden tot een langer begin en een langere duur, ondanks de verminderde potentie.

Waar kan ik DMXE online kopen?

Koop DMXE hier op de
Realchems-website
. Wij verkopen DMXE van topkwaliteit in poeder- en pelletvorm. We hebben echter vaak andere stofvormen beschikbaar, dus neem gerust contact met ons op om te zien of we de stofvorm van uw voorkeur op voorraad hebben. U moet minimaal 18 jaar oud zijn om DMXE bij ons te kopen.

Meer informatie

KIES EEN OPTIE

, , , , , , , , ,

FORM

,

Disclaimer Our DMXE Powder & Pellets are strictly for laboratory use only and are not approved for human consumption. Any mention of dosage/feeding to humans or animals or anything consumption-related is not acceptable.
Short Description

DMXE Powder Dosage

DMXE is supplied by us in the purest crystalline powder form (>97%) and is available in quantities ranging from 0.25gr to 5gr.

Amount

Purity

0.25 gram

> 97%

0.5 gram

> 97%

1 gram

> 97%

2 gram

> 97%

5 gram

> 97%

 

DMXE Pellets Dosage

Amount of pellets

Dosage

1 pellet

40mg

2 pellets

80mg

5 pellets

200mg

10 pellets

400mg

25 pellets

1000mg

 

Verzending

SHIPMENT WITHIN 24 HOURS

We ship Monday to Friday, same day dispatch if ordered and payment is received before 12.30 pm Central European Time. Your products are shipped from our central warehouse in The Netherlands.

DISCREET SHIPPING IN AIRTIGHT SEAL

Our products are shipped in a strong and regular looking envelope. There are no references to chemicals or Realchems on the outer packaging at all. It looks like any other enveloppe. In the outer envelope you will find a sealed Mylar foil bags to protect the research chemicals until use.

PLEASE CHECK LEGALITY IN YOUR COUNTRY

As a customer please check the legality of this chemical in your country before ordering. We are not responsible for any kind of consequences that are a result of purchasing one of our chemical research products.


WHOLESALE

Most of our products are available wholesale. Please contact us for more information.We endeavor to answer Wholesale inquiries within 24hr hours (Mon-Fri).

Reviews (6)

6 reviews for DMXE Poeder & Pellets

 1. Engels

  baptiste

  Good and serious site

 2. Engels

  Cyrilll (verified owner)

  Très bonne étude et découverte de cette substance dans le laboratoire. Des expériences très intéressantes et très amusante en compagnie de ma collègue dans notre lab’ temporaire de l’espace. Nous voyageons souvent de lab’ en lab’ et cette molécule à particulièrement retenu notre attention, et est même devenu notre préféré à étudié.

 3. Engels

  LoBi

  This product does follow along the same lines as ketamine, but it is much easier to fall into a ‘hole’ while researching.
  It seems to build up over time so it is easy to overdo.
  Highly recommend tr**sitter. Proceed with caution.
  Does what it is supposed to do.

 4. Engels

  Codey (verified owner)

  The service here has been nothing short of phenomenal and this compound in particular is of superior quality and marks all my boxes.

 5. Engels

  Matt

  La migliore DMXE trovata in circolazione nell’ ultimo anno

 6. Engels

  Mattia (verified owner)

  Il lotto migliore e più potente di DMXE acquistata negli ultimi anni. DIssociativa e Psichedelica allo stesso tempo.

Toon alleen beoordelingen in Nederlands (0)

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

REWARD POINTS
 • Register Your Self and Earn
  10 Points
 • Place The Order and Earn Points Earn 1 Points on every 1.00 spent
 • Refer Link
  Share this link and get a reward on their purchase only
 • Earn on Someone Else Purchasing
  Reward is : 20 Point
 • image
  Apply Points on Cart Total

  Conversion Rule : 1.00 = 25 Point

REWARD POINTS REWARD POINTS
Scroll naar boven