, ,

DCK Poeder

(16 customer reviews)

15.00170.00

Medisch gezien hebben onderzoekers overwogen dat DCK nuttig kan zijn voor het helpen beheersen van verschillende soorten infecties. Van bacteriën, schimmels en virussen is aangetoond dat ze allemaal nadelig worden beïnvloed door DCK, wat aantoont dat het een opwindend potentieel heeft als farmaceutisch middel.

First you must choose option and form.

Description

KOOP DCK Poeder

DCK, of deschloroketamine, is een dissociatieve verdovingsstof. Het is online te koop voor onderzoeksdoeleinden. Omdat DCK niet uitgebreid is bestudeerd, zijn velen geïnteresseerd in het verwerven ervan om het wetenschappelijke begrip van DCK te verbeteren. 

Medisch gezien hebben onderzoekers overwogen dat DCK nuttig kan zijn voor het helpen beheersen van verschillende soorten infecties. Van bacteriën, schimmels en virussen is aangetoond dat ze allemaal nadelig worden beïnvloed door DCK, wat aantoont dat het een opwindend potentieel heeft als farmaceutisch middel. 

Er is echter nog niet genoeg bekend over DCK om dit te laten gebeuren. Dit is de reden waarom DCK-poeder nog steeds te koop is op Realchems. We staan bekend als een van de beste leveranciers van deschloroketamine op internet.


Zoals met elke verbinding, stelt voorlopig onderzoek wetenschappers in staat om het potentieel van een chemische stof te ontcijferen. Als lid van de arylcyclohexylamine groep van chemicaliën heeft DCK veel mogelijkheden.


Leer zoveel mogelijk over DCK-poeder voordat u het koopt, zodat u weet hoe u verder kunt gaan met uw onderzoek.

 

Hoe gebruik je DCK Poeder?

Koop deschloroketamine in poedervorm van de hoogste kwaliteit. Koop DCK in de hoeveelheden 0,25, 0,5, 1, 2 en 5 gram. Zorg ervoor dat u het DCK-poeder op een droge en koele plaats bewaart voor een maximale houdbaarheid. Zorg er bij het hanteren van research chemicals voor dat u altijd de juiste voorzorgsmaatregelen neemt in het laboratorium, zoals het afvegen van oppervlakken en het dragen van handschoenen, een masker en beschermende kleding.


Van DCK wordt aangenomen dat het schimmelwerende en antibacteriële eigenschappen heeft. Daarom is het belangrijk om je bewust te blijven van deze factoren bij het doen van onderzoek. Langdurige blootstelling aan een omgeving waar schimmels of bacteriën gedijen, kan schade toebrengen aan deze organismen.

DCK wordt ook verondersteld een immunosuppressivum te zijn, en dit is een van de redenen dat Realchems geen verbindingen voor menselijke consumptie verkoopt. DCK is in die zin vergelijkbaar met ketamine, omdat van beide verbindingen bekend is dat ze krachtige immunosuppressieve stoffen zijn.

 

Definitie DCK

De definitie van DCK staat officieel bekend als deschloroketamine. Het is een lid van de arylcyclohexylamine-klasse van stoffen, samen met andere stoffen zoals ketamine. Deze stoffen worden onderzocht en bestudeerd op hun dissociatieve en verdovende eigenschappen.

 

DCK is echter een
gesubstitueerde
arylcyclohexylamine. Het is geen zuivere arylcyclohexylamine. Pure arylcyclohexylamine-chemicaliën in deze groep omvatten ketamine, fencyclidine (PCP), methoxetamine (MXE), 3-MeO-PCP en 3-MeO-PCE.

Als je bekend bent met deze stoffen en hun chemische gedrag, dan heb je misschien al enige basis voor je onderzoek met DCK.

 

DCK is een gesubstitueerde arylcyclohexylamine, een ‘fine-tuned’ versie van een van deze andere chemicaliën. Bepaalde effecten kunnen worden gewijzigd, veranderd of verbeterd door bepaalde groepen in de moleculaire structuur te vervangen. Het is een relatief onderbestudeerde verbinding en onderzoekers verzamelen nog steeds informatie over de chemie en farmacologie ervan. Een groot deel van het begrip van DCK is gebaseerd op vermoedens en evaluatie van vergelijkbare verbindingen in de arylcyclohexylamine-klasse van verbindingen. 


Als je een van deze verbindingen hebt onderzocht, weet je misschien al wat je kunt verwachten van deschloroketamine. Veel van deze andere chemicaliën zijn ook online te koop.

De meeste van deze verbindingen hebben vergelijkbare effecten, en als zodanig wordt DCK beschouwd als een krachtige NMDA-antagonist. NMDA-antagonisten interfereren met glutamaatsignalering op de NMDA-receptor, waardoor excitatie van het zenuwstelsel wordt voorkomen.

 

Chemie achtergrondinformatie DCK

Het weinige onderzoek dat naar DCK is gedaan, heeft iets onthuld over de chemische aard ervan en de manier waarop het deschloroketaminemolecuul functioneert en werkt. Veel van dit onderzoek is gedaan in een laboratorium en richt zich op reageerbuisstudies van DCK.


DCK is chemisch bekend als 2-fenyl-2-(methylamine)cyclohexanon. Deze stof maakt deel uit van de arylcyclohexylamine-klasse van stoffen, het meest bekend om hun functie als dissociatieve anesthesiemiddelen.  Veel van de chemicaliën in deze klasse worden nog onderzocht. Enkele van de best bestudeerde arylcyclohexylaminestoffen zijn ketamine en fencyclidine (PCP), dus beginnende onderzoekers zijn misschien geïnteresseerd in het lezen van deze verbindingen voor wat achtergrondinformatie over arylcyclohexylamines.

Van alle verbindingen in deze klasse is bekend dat ze een cyclohexaanring hebben die aan een aromatische ring is gebonden. Ze hebben ook een aminegroep. DCK is uniek omdat het een fenylring heeft die een binding deelt met een cyclohexaanring. De cyclohexaanring wordt vervangen door een oxo-groep die cyclohexanon is. 


Om de uiteindelijke componenten van het DCK-molecuul te maken, wordt een aminomethylketen bevestigd aan de alfakoolstofatomen in de ring met de oxo-groep. Het resultaat hiervan is DCK, een chiraal molecuul. Over het algemeen wordt het gesynthetiseerd als een racemisch mengsel, wat betekent dat het is samengesteld uit gelijke delen van de tegengestelde enantiomeren.


De
des
In de naam verwijst deschloroketamine naar het feit dat deze verbinding geen functionele groep heeft. In het geval van deze specifieke stof kunnen onderzoekers het ontbreken van een functionele groep begrijpen door DCK te vergelijken met ketamine. Ketamine heeft een chloorsubstitutie op de fenylring, terwijl DCK dat niet heeft, en dus Deschloro

betekent “zonder chloor”, dus deschloroketamine

is “ketamine zonder de chloorring”.

 

Waar kan ik DCK kopen?

DCK kan hier op de Realchems-website worden gekocht

. Wij verkopen DCK van topkwaliteit, meestal in poedervorm. We hebben echter vaak andere stofvormen beschikbaar, dus neem contact met ons op om te zien of we de stofvorm van uw voorkeur op voorraad hebben. Je moet minimaal 18 jaar oud zijn om DCK bij ons te kopen. Het internet is de beste plaats om DCK te kopen vanwege zijn status als research chemical. Het is gemakkelijk te verkrijgen en over de hele wereld te verzenden.


Veilige verzending DCK* naar Canada, Italië, Brazilië, Zwitserland, Australië, Nieuw-Zeeland, Frankrijk, Duitsland, Japan, Rusland, Mexico, Egypte, Turkije, Spanje, Argentinië, Polen, Marokko, Saoedi-Arabië, Roemenië, Kazachstan, Nederland, België, Griekenland, Tunesië, Tsjechië, Dominicaanse Republiek, Portugal, Hongarije, Israël, Bulgarije, Finland, Denemarken, Slowakije, Noorwegen, Ierland, Kroatië, Armenië, Litouwen, Slovenië, Letland, Estland en vele andere landen.

Meer informatie

KIES EEN OPTIE

, , , ,

Verzending

SHIPMENT WITHIN 24 HOURS

We ship Monday to Friday, same day dispatch if ordered and payment is received before 12.30 pm Central European Time. Your products are shipped from our central warehouse in The Netherlands.

DISCREET SHIPPING IN AIRTIGHT SEAL

Our products are shipped in a strong and regular looking envelope. There are no references to chemicals or Realchems on the outer packaging at all. It looks like any other enveloppe. In the outer envelope you will find a sealed Mylar foil bags to protect the research chemicals until use.

PLEASE CHECK LEGALITY IN YOUR COUNTRY

As a customer please check the legality of this chemical in your country before ordering. We are not responsible for any kind of consequences that are a result of purchasing one of our chemical research products.


WHOLESALE

Most of our products are available wholesale. Please contact us for more information.We endeavor to answer Wholesale inquiries within 24hr hours (Mon-Fri).

Reviews (16)

16 reviews for DCK Poeder

 1. Engels

  Benson (verified owner)

  Had no problems with shipping via UPS or product quality. Professional handling.

 2. Engels

  Ben (verified owner)

  Had no problems with shipping via UPS or product quality. Professional handling.

 3. Engels

  JB

  Very high quality product, loved it! Would’ve given 5 stars for everything if purchasing larger amounts was possible. Overall very impressed.

 4. Engels

  GrandGarcon

  i bought it twice i really like it, needed more than except

 5. Engels

  jc (verified owner)

  All the laboratory reactions and tests delivered all the results a researcher would expect from a substance with this molecular structure. Very interesting.

 6. Engels

  SpecialK (verified owner)

  Ottimo prodotto,simile a K .. da fare assumere in piccole quantità,viaggia bene!!!

 7. Engels

  CoKolklodo (verified owner)

  2 Days shipping with ups : 5/5
  Dck is very potent , nice product ! 5/5

 8. Engels

  Mike (verified owner)

  Love it!

 9. Engels

  Zitoun MM (verified owner)

  On my order fews qty of DCK High Quality+++

 10. Engels

  Zit’oun_MM (verified owner)

  I already had 2F-DCK, 3-HO-PCP … But it was the 1st time that I gave DCK to my rats, and they reacted very well so it is very good and strong … . I will have to redo other tests, a lot of other work

 11. Engels

  Al the researcher from Germany (verified owner)

  Ich selbst habe es nich eingenommen um mich strikt an die Foche AGB’S zu halten. Ich weiß nicht woher das Material Stammt von denen die meinten AGBS und Bestimmungen zu missachten unnd die substanz eingenommen haben.Auch die Potenz ist ganz anders. Den Aussagen zu Folge sollen bei einer Qualitäven sehr guten charche 25-50mg ausreichend sein um zu holen. Ich halte dieses Derivat zu wichtig um weitere Forschung einzustellen. Dieses Derivat Besitz hohe Relevanz um nun alles zu stoppen

 12. Engels

  Vincent D.

  Last Time i left one star cause i got some trouble with shipments,RealChems has Well reacted and sortes m’y issue,excellent staff and products.

 13. Engels

  CuriousScientist (verified owner)

  Excellent product for curious scientists. Research shown a exceptional interactions with tetrahydracanabinnol in Acid environment. 10 – 15 mg seems a good starter for chain reaction. Thanks RC for providing such an opportunity.

 14. Engels

  Rosar (verified owner)

  I bought 10 grams of this and doing research on this was the best opportunity in my life, I wish more scientists would do research on this

 15. Engels

  Dave R.

  A happy customer here. Recommend to research it.

 16. Engels

  Stéphane (verified owner)

  This product is very potent. Weight-wise, but also “subjectively-wise”. IMO you can absolutely trust Real chems for this product, although you should reagent-test-it when receiving : never too sure 🙂

Toon alleen beoordelingen in Nederlands (0)

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

REWARD POINTS
 • Register Your Self and Earn
  10 Points
 • Place The Order and Earn Points Earn 1 Points on every 1.00 spent
 • Refer Link
  Share this link and get a reward on their purchase only
 • Earn on Someone Else Purchasing
  Reward is : 20 Point
 • image
  Apply Points on Cart Total

  Conversion Rule : 1.00 = 25 Point

REWARD POINTS REWARD POINTS
Scroll naar boven