, ,

5-MAPB Poeder

(3 customer reviews)

24.00250.00

5-MAPB is sinds 2010 aan een opmars bezig als research chemical. 5-MAPB is structureel vergelijkbaar met 3,4-methyleendioxymethamfetamine, ook bekend als Molly of MDMA, voor het eerst ontwikkeld in 1912 door Merck.

First you must choose option and form.

Description

KOOP 5-MAPB

5-MAPP, ook bekend als 5-(2-methylaminopropyl) benzofuran, is een synthetisch entactogeen van de benzofuranklasse. 5-MAPB staat bekend om zijn stimulerende, euforische en entactogene resultaten. 5-MAPB omvat MDA-geïnspireerde stoffen als onder andere 5-APB, 6-APB en 5-EAPB. 5-MAPB is sinds 2010 aan een opmars bezig als research chemical. 5-MAPB is structureel vergelijkbaar met 3,4-methyleendioxymethamfetamine, ook bekend als Molly of MDMA, voor het eerst ontwikkeld in 1912 door Merck. In theorie werkt het voornamelijk door de neurotransmitters serotonine, dopamine en noradrenaline-activiteit te verhogen en behoort het tot de gesubstitueerde amfetamineklassen. Onderzoekers hebben gemeld dat 5-MAPB dezelfde stimulerende en hallucinogene resultaten heeft.

Hoe gebruik je 5-MAPB Poeder?

Koop 5-MAPB online in poedervorm van de hoogste kwaliteit. Kopen 5-MAPB research chemicals in de hoeveelheden 0,25gr, 0,5gr, 1gr, 2gr, 5gr, 10gr en 25gr. Zorg ervoor dat u de 5-KAART poeder op een droge en koele plaats voor maximale houdbaarheid. Zorg er bij het hanteren van research chemicals voor dat u altijd de juiste voorzorgsmaatregelen neemt in het laboratorium, zoals het afvegen van oppervlakken en het dragen van handschoenen, een masker en beschermende kleding.

Definitie 5-MAPB

De definitie van 5-MAPB staat officieel bekend als 5-(2-methylaminopropyl)benzofuran, een synthetisch entactogeen van de benzofuranklasse. 5-MAPB is structureel vergelijkbaar met 3,4-methyleendioxymethamfetamine, ook bekend als Molly of MDMA.

Chemie achtergrondinformatie 5-MAPB

5- (2-methylaminopropyl) benzofuran, of algemeen bekend als 5-MAPB, is een gesubstitueerd benzofuraan en fenethylamine. 5- (2-methylaminopropyl)benzofuraan is bevestigd aan een centrale benzeenring die bestaat uit een N-gemethyleerde ethylamineketen en een furaanring. 5-MAPB kan ook worden geclassificeerd als een derivaat van methamfetamine.

Studies tonen aan dat 5-MAPB een drievoudige heropnameremmer is van de noradrenaline, dopamine en serotonine van het monoamine en ook een agonist voor de 5-HT2A- en 5-HT2B-receptoren. Er is ook gespeculeerd door onderzoekers dat 5-MAPB werkt als een afgiftemiddel voor de bovengenoemde neurotransmitters. Hierdoor kan 5-MAPB zijn activiteit uitoefenen door de niveaus van de neurotransmitters serotonine, noradrenaline en dopamine effectief te verhogen, wat resulteert in stimulerende en euforische resultaten.

Waar kan ik 5-MAPB kopen?

5-MAPB kan hier op de Realchems worden gekocht

website. Wij verkopen 5-MAPB van topkwaliteit, meestal in poedervorm. We hebben echter vaak andere stofvormen beschikbaar, dus neem gerust contact met ons op om te zien of we de stofvorm van uw voorkeur op voorraad hebben. U moet minimaal 18 jaar oud zijn om 5-MAPB bij ons te kopen.

Meer informatie

Color

, ,

KIES EEN OPTIE

, , , , , ,

Verzending

SHIPMENT WITHIN 24 HOURS

We ship Monday to Friday, same day dispatch if ordered and payment is received before 12.30 pm Central European Time. Your products are shipped from our central warehouse in The Netherlands.

DISCREET SHIPPING IN AIRTIGHT SEAL

Our products are shipped in a strong and regular looking envelope. There are no references to chemicals or Realchems on the outer packaging at all. It looks like any other enveloppe. In the outer envelope you will find a sealed Mylar foil bags to protect the research chemicals until use.

PLEASE CHECK LEGALITY IN YOUR COUNTRY

As a customer please check the legality of this chemical in your country before ordering. We are not responsible for any kind of consequences that are a result of purchasing one of our chemical research products.


WHOLESALE

Most of our products are available wholesale. Please contact us for more information.We endeavor to answer Wholesale inquiries within 24hr hours (Mon-Fri).

Reviews (3)

3 reviews for 5-MAPB Poeder

 1. Engels

  KarinaSosalo4ka

  The delivery was very fast, in 3 days I received the product. I am very happy with this product and with this site in general, products from here never disappoint me <3

 2. Engels

  Paillat (verified owner)

  Qualité au top envoie rapide rien à dire le meilleur site pour moi vous pouvez y aller les yeux fermer !!!

 3. Engels

  Mathias (verified owner)

  Top quality, pleasant research 🙂

Toon alleen beoordelingen in Nederlands (0)

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

REWARD POINTS
 • Register Your Self and Earn
  10 Points
 • Place The Order and Earn Points Earn 1 Points on every 1.00 spent
 • Refer Link
  Share this link and get a reward on their purchase only
 • Earn on Someone Else Purchasing
  Reward is : 20 Point
 • image
  Apply Points on Cart Total

  Conversion Rule : 1.00 = 25 Point

REWARD POINTS REWARD POINTS
Scroll naar boven