5-MAPB Poeder

Waardering:
5 of 5

Koop 5-MAPB

5-MAPB, ook bekend als 5- (2-methylaminopropyl) benzofuran, is een synthetisch entactogeen van de benzofuranklasse. 5-MAPB staat bekend om zijn stimulerende, euforische en entactogene resultaten. In theorie werkt het voornamelijk door de neurotransmitters serotonine, dopamine en noradrenaline-activiteit te verhogen en behoort het tot de gesubstitueerde amfetamineklassen. Onderzoekers hebben gemeld dat 5-MAPB dezelfde stimulerende en hallucinogene resultaten heeft.

  Hoe 5-MAPB Poeder te gebruiken? Koop 5-MAPB online in poedervorm van de hoogste kwaliteit. Koop 5-MAPB-onderzoekchemicaliën in de hoeveelheden 0,25, 0,5, 1, 2, 5, 10 en 25 gram. Zorg ervoor dat je het 5-MAPB-poeder op een droge en koele plaats bewaart voor maximale houdbaarheid. Zorg ervoor dat je bij het omgaan met onderzoekchemicaliën altijd de juiste voorzorgsmaatregelen neemt in het laboratorium, zoals het afnemen van oppervlakken en het dragen van handschoenen, een masker en beschermende kleding.   Definitie 5-MAPB De definitie van 5-MAPB is officieel bekend als 5- (2-methylaminopropyl) benzofuran, een synthetisch entactogeen van de benzofuranklasse. 5-MAPB is qua structuur vergelijkbaar met 3,4-methyleendioxymethamfetamine, ook wel bekend als Molly of MDMA.    Chemische achtergrondinformatie 5-MAPB 5- (2-methylaminopropyl) benzofuran, of algemeen bekend als 5-MAPB, is een gesubstitueerd benzofuran en fenethylamine. 5- (2-methylaminopropyl) benzofuran zit vast aan een centrale benzeenring die bestaat uit een N-gemethyleerde ethylamineketen en een furanring. 5-MAPB kan ook worden geclassificeerd als een derivaat van methamfetamine. Studies tonen aan dat 5-MAPB een drievoudige heropnameremmer is van de monoamine noradrenaline, dopamine en serotonine en ook een agonist voor de 5-HT2A- en 5-HT2B-receptoren. Er is ook gespeculeerd door onderzoekers dat 5-MAPB fungeert als een vrijmakend middel voor de bovengenoemde neurotransmitters. Hierdoor kan 5-MAPB zijn activiteit uitoefenen door de niveaus van de serotonine-, norepinephrine- en dopamine-neurotransmitters effectief te verhogen, wat resulteert in stimulerende en euforische resultaten.   Waar 5-MAPB te kopen 5-MAPB kan hier op de Realchems-website worden gekocht. Wij verkopen 5-MAPB van topkwaliteit, meestal in poeder. We hebben echter vaak andere vormen van middelen beschikbaar, dus neem gerust contact met ons op om te zien of we jouw voorkeursmiddel op voorraad hebben. Je moet minimaal 18 jaar oud zijn om 5-MAPB bij ons te kopen.  

Out Of Stock
Koop 5-MAPB 5-MAPB, ook bekend als 5- (2-methylaminopropyl) benzofuran, is een synthetisch entactogeen van de benzofuranklasse. 5-MAPB staat bekend om zijn stimulerende, euforisch...

More

Are you at least 18?

Ja Nee

Become a member and receive €1 in store credit for every 10 reward points earned

Sluiten