, ,

4-HO-DPT Poeder

37.50112.50

4-HO-DPT is ook bekend als Dipropyltryptamine “The Light”, een minder bekende psychedelische stof van de tryptamineklasse en nauw verwant aan DMT. DPT werd voor het eerst gesynthetiseerd in 1950 en onderzocht als een therapie voor alcoholisme en terminale kankerpatiënten. DPT heeft enige bekendheid verworven vanwege zijn adoptie als het sacrament voor de “Tempel van het Ware Innerlijke Licht”.

First you must choose option and form.
SKU: 4-HO-DPT Powder Categories: , ,

Description

KOOP 4-HO-DPT

4-HO-DPT is officieel bekend als 4-hydroxydipropyltryptamine en wordt ook wel Procin genoemd. 4-HO-DPT is een psychedelische stof van de tryptamineklasse. 4-HO-DPT is voor het eerst gesynthetiseerd door Alexander Shulgin en gedocumenteerd in zijn boek TiHKAL (Tryptamines die ik heb gekend en waar ik van hield). Onderzoekers gebruiken het als een entheogene verbinding. In vergelijking met andere tryptamines zoals 4-HO-DMT en 4-AcO-DMT, is 4-hydroxydipropyltryptamine qua uitkomsten zeer vergelijkbaar.

Hoe gebruik je 4-HO-DPT Poeder?

Bij Realchems.com kunt u 4-HO-DPT kopen in poedervorm van de hoogste kwaliteit (>97% zuiverheid). We hebben 4-HO-DPT te koop in de hoeveelheden 0,25gr, 0,5gr en 1gr. Zorg ervoor dat u het 4-HO-DPT-poeder op een droge en koele plaats bewaart voor een maximale houdbaarheid. Zorg er bij het hanteren van research chemicals voor dat u altijd de juiste voorzorgsmaatregelen neemt in het laboratorium, zoals het afvegen van oppervlakken en het dragen van handschoenen, een masker en beschermende kleding. Wij Sterk aangeraden om harm reduction praktijken te gebruiken bij het gebruik van research chemicals.

Definitie 4-HO-DPT

De definitie van 4-HO-DPT staat officieel bekend als 4-hydroxydipropyltryptamine, en soms aangeduid als Procin. Een psychedelische stof van de tryptamineklasse en verwant aan de ruggengraat DPT, ook bekend als Dipropyltryptamine “Het Licht”.

Chemie achtergrondinformatie 4-HO-DPT

Zoals met de meeste psychedelische tryptamines, wordt aangenomen dat 4-HO-DPT voornamelijk werkt als een 5-HT2A partiële agonist. Aangenomen wordt dat de psychedelische eigenschappen het gevolg zijn van de resultaten van 4-HO-DPT op de 5-HT2A-receptoren. De rol en uitkomsten van deze interacties blijven echter ongrijpbaar en vereisen verder wetenschappelijk onderzoek. Stoffen van de tryptamineklasse delen een kernstructuur die bestaat uit een bicyclische indoolheterocyclus die op R3 is gekoppeld aan een aminogroep. 4-HO-DPT wordt gesubstitueerd op R4 van zijn indoolheterocyclus met een hydroxylfunctionele groep OH−. Het bevat ook twee propylketens die gebonden zijn aan het terminale amine RN van de tryptamine-ruggengraat (DPT).

Waar kan ik 4-HO-DPT kopen?

U kunt 4-HO-DPT hier op de Realchems kopen website. Wij verkopen premium kwaliteit 4-HO-DPT, meestal in poedervorm. We hebben echter vaak andere stofvormen beschikbaar, dus neem gerust contact met ons op om te zien of we de stofvorm van uw voorkeur op voorraad hebben. Je moet minimaal 18 jaar oud zijn om te kopen 4-HO-DPT van ons.


Meer informatie

KIES EEN OPTIE

, ,

Disclaimer Our 4-HO-DPT Powder is strictly for laboratory use only and is not approved for human consumption. We do not answer questions that are related to dosage/feeding to humans or animals, or anything consumption related for that matter.
Short Description

4-HO-DPT Dosage

4-HO-DPT also known as 4-hydroxy dipropyltryptamine or occasionally Procin is supplied by us in the highest quality white crystalline powder form and is available in the quantities 0,25gr, 0,5gr, and 1gr.

Amount

Purity

0,25 gram

> 97%

0,5 gram

> 97%

1 gram

> 97%

 

4-HO-DPT Chemical data

Chemical name

3-[2-(Dipropylamino)ethyl]-1H-indol-4-ol

Formula

C16H24N2O

Verzending

SHIPMENT WITHIN 24 HOURS

We ship Monday to Friday, same day dispatch if ordered and payment is received before 12.30 pm Central European Time. Your products are shipped from our central warehouse in The Netherlands.

DISCREET SHIPPING IN AIRTIGHT SEAL

Our products are shipped in a strong and regular looking envelope. There are no references to chemicals or Realchems on the outer packaging at all. It looks like any other enveloppe. In the outer envelope you will find a sealed Mylar foil bags to protect the research chemicals until use.

PLEASE CHECK LEGALITY IN YOUR COUNTRY

As a customer please check the legality of this chemical in your country before ordering. We are not responsible for any kind of consequences that are a result of purchasing one of our chemical research products.


WHOLESALE

Most of our products are available wholesale. Please contact us for more information.We endeavor to answer Wholesale inquiries within 24hr hours (Mon-Fri).

Reviews (29)

29 reviews for 4-HO-DPT Poeder

There are no reviews yet.

Toon alleen beoordelingen in Nederlands (29)

Be the first to review “4-HO-DPT Poeder”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

REWARD POINTS
 • Register Your Self and Earn
  10 Points
 • Place The Order and Earn Points Earn 1 Points on every 1.00 spent
 • Refer Link
  Share this link and get a reward on their purchase only
 • Earn on Someone Else Purchasing
  Reward is : 20 Point
 • image
  Apply Points on Cart Total

  Conversion Rule : 1.00 = 25 Point

REWARD POINTS REWARD POINTS
Scroll naar boven