,

3-MeO-PCE Poeder

(6 customer reviews)

10.00260.00

3-MeO-PCE, ook bekend als methyleticyclidine, is een onderzoeksstof die behoort tot de chemische klasse arylcyclohexylamine, vergelijkbaar met PCE en PCP. PCE werd ontwikkeld in de jaren 1970 en geëvalueerd op anesthesiepotentieel, maar het onderzoek naar PCE werd niet voortgezet na de ontwikkeling van ketamine.

First you must choose option and form.
SKU: 3-MeO-PCE Powder Categories: ,

Description

KOOP 3-MeO-PCE

3-MeO-PCE, ook bekend als methyleticyclidine, is een onderzoeksstof die behoort tot de chemische klasse arylcyclohexylamine, zoals PCE en PCP. PCE werd ontwikkeld in de jaren 1970 en geëvalueerd op anesthesiepotentieel, maar het onderzoek naar PCE werd niet voortgezet na de ontwikkeling van ketamine. PCP, ook bekend als engelenstof, werd voor het eerst gemaakt in 1926 en in de jaren 1950 als verdovingsmiddel op de markt gebracht. Veel wetenschappers gebruiken 3-MeO-PCE als een geschikt alternatief voor PCP of Ketamine. Van 3-MeO-PCE kan worden gezegd dat het zeer vergelijkbare eigenschappen heeft als die van 3-MeO-PCP, maar met potentiële verschillen die verder kunnen worden onderzocht.

Hoe gebruik je 3-MeO-PCE Poeder?

Koop 3-MeO-PCE in poedervorm van de hoogste kwaliteit, verkrijgbaar in de hoeveelheden 0,25 g, 0,5 g, 1 g, 2 g en 5 g. Zorg ervoor dat u het 3-MeO-PCE-poeder op een droge en koele plaats bewaart voor een maximale houdbaarheid. Bewaar op een droge en koele plaats voor maximale houdbaarheid. Zorg er bij het hanteren van research chemicals voor dat u altijd de juiste voorzorgsmaatregelen neemt in het laboratorium, zoals het afvegen van oppervlakken en het dragen van handschoenen, een masker en beschermende kleding.

Definitie 3-MeO-PCE

De definitie van 3-MeO-PCE staat officieel bekend als 3-Methoxyeticyclidine, ook wel bekend als methoxyeticyclidine. 3-MeO-PCE heeft opmerkelijk vergelijkbare eigenschappen als die van 3-MeO-PCP, PCP en PCE, ook bekend als Eticyclidine CI-400, Ketamine AKA special kitty en Phencyclidine AKA angel dust. Eticyclidine of CI-400 PCE, ook bekend als PCE, is een synthetische dissociatieve stof van de chemische klasse arylcyclohexylamine en nauw verwant aan PCP.

Chemie achtergrondinformatie 3-MeO-PCE

3-MeO-PCE is een arylcyclohexylamine research chemical. Arylcyclohexylaminestoffen worden genoemd naar hun structuren. 3-MeO-PCE bevat, net als MXE, een amino-ethylketen in plaats van de aminomethylketen die wordt aangetroffen in DCK en ketamine. PCE verscheen voor het eerst op de markt in de jaren 1950 als verdovingsmiddel. Kort na PCP ontdekten onderzoekers een beter derivaat als verdovingsmiddel, ketamine. Sindsdien zijn een aantal synthetische derivaten van PCP verkocht als nieuwe dissociatieve research chemicals. Tegenwoordig is PCE populair naast zijn verwanten 3-MeO-PCP en 3-MeO-PCE voor veel onderzoekers.

Toch heeft 3-MeO-PCE een zeer korte geschiedenis en zijn er weinig gegevens bekend over de eigenschappen ervan. Vanwege het gebrek aan verder onderzoek naar de eigenschappen ervan, wordt het ten zeerste aanbevolen om schadebeperkende methoden te gebruiken tijdens het gebruik van deze stof.

Waar kan ik 3-MeO-PCE kopen?

3-MeO-PCE kan hier op de Realchems worden gekocht

website. Wij verkopen 3-MeO-PCE van topkwaliteit, meestal in poedervorm. We hebben echter vaak andere stofvormen beschikbaar, dus neem gerust contact met ons op om te zien of we de stofvorm van uw voorkeur op voorraad hebben. U moet minimaal 18 jaar oud zijn om 3-MeO-PCE bij ons te kopen.

Meer informatie

KIES EEN OPTIE

, , , , ,

Disclaimer Our 3-MeO-PCE Powder is strictly for laboratory use only and is not approved for human consumption. Questions of dosage/feeding to humans or animals (or anything consumption related) will not be answered.
Short Description

3-MeO-PCE Dosage

3-MeO-PCE also known as Methoxyeticyclidine supplied by us in the highest quality white crystalline powder form. 3-Me)-PCE is available in the quantities 0,25g, 0,5g, and 1g.

Store in a dry and cool place for maximum shelf-life. When handling research chemicals ensure to always take the proper precautions in the laboratory like wiping down surfaces and wearing gloves, a mask & protective clothing.

 

Amount

Purity

0,25 gram

> 97%

0,5 gram

> 97%

1 gram

> 97%

 

3-MeO-PCE Chemical data 

Chemical name

N-Ethyl-1-(3-methoxyphenyl)cyclohexan-1-amine
Formula

C15H23NO

Verzending

SHIPMENT WITHIN 24 HOURS

We ship Monday to Friday, same day dispatch if ordered and payment is received before 12.30 pm Central European Time. Your products are shipped from our central warehouse in The Netherlands.

DISCREET SHIPPING IN AIRTIGHT SEAL

Our products are shipped in a strong and regular looking envelope. There are no references to chemicals or Realchems on the outer packaging at all. It looks like any other enveloppe. In the outer envelope you will find a sealed Mylar foil bags to protect the research chemicals until use.

PLEASE CHECK LEGALITY IN YOUR COUNTRY

As a customer please check the legality of this chemical in your country before ordering. We are not responsible for any kind of consequences that are a result of purchasing one of our chemical research products.


WHOLESALE

Most of our products are available wholesale. Please contact us for more information.We endeavor to answer Wholesale inquiries within 24hr hours (Mon-Fri).

Reviews (6)

6 reviews for 3-MeO-PCE Poeder

 1. Engels

  User (verified owner)

  As opposed to 3-meo-pcp / pce is a more stable compound.

 2. Engels

  Blackbear

  Strong potency, clean experience, strongly recommend for research projects with some differences in the results.

 3. Engels

  Trysy

  ResPeCT from Qc!

 4. Engels

  jc (verified owner)

  If you like researching 3-MeO-PCP, it is a good idea to have this one in your laboratory.

 5. Engels

  Alvaro (verified owner)

  The ship was not tacked they sent it very fast they are professionals

 6. Engels

  Radovan (verified owner)

  This is it, we got it ❤️

Toon alleen beoordelingen in Nederlands (0)

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

REWARD POINTS
 • Register Your Self and Earn
  10 Points
 • Place The Order and Earn Points Earn 1 Points on every 1.00 spent
 • Refer Link
  Share this link and get a reward on their purchase only
 • Earn on Someone Else Purchasing
  Reward is : 20 Point
 • image
  Apply Points on Cart Total

  Conversion Rule : 1.00 = 25 Point

REWARD POINTS REWARD POINTS
Scroll naar boven