, , , ,

1P-LSD Pellets

(5 customer reviews)

14.00192.00

Stap in de fascinerende wereld van onze 1P-LSD Lysergamides Pellets, een sterspeler in de research chemicals scene. Deze lysergamidenpillen brengen de onderzoeksgemeenschap in beroering. Klaar om in wetenschappelijk onderzoek te duiken? Doe mee aan doorbraken!

First you must choose option and form.

Description

Stap in de verbluffende bol van 1P-LSD Lysergamiden Pellets!

Ervaar het ongelooflijke onderzoek van onze 1P-LSD Lysergamiden Pellets of 1-propionyl-lyserginezuurdiethylamide, inderdaad een tongbreker! Maar wanhoop niet, het plezier zit hem in het ontdekken van de mystiek ervan. Onze 1p-lsd lysergamiden pillen zijn geen gewone pillen; het is een buitengewone synthese, het briljante familielid van LSD en ALD-52.

Bedekt met mysterie, 1p-lsd lysergamiden pillen ware oorsprong blijft een geheim. In tegenstelling tot gewone research chemicals, ontsnapt 1P-LSD aan de schijnwerpers van wetenschappelijke publicaties. Het schittert echter in roem en glorie. Intrigerend genoeg slaagt 1P-LSD erin om weg te glippen van wetenschappelijke artikelen, maar het is het modewoord in de onderzoekschemische gemeenschap. De favoriet van de onderzoeker steelt de show als een van de meest onderzochte lysergamiden.

 

Het stimulerende potentieel van 1P-LSD Lysergamiden Pellets!

Klaar om het ongelooflijke universum van onze top-of-the-line 1P-LSD lysergamiden pellets te onderzoeken? Elke pil is een precieze kluis van 150ug goedheid, gemaakt voor uw onderzoeksplezier. Maar dat is nog niet alles! Voor degenen onder u die zin hebben in een iets minder intens en meer microdosisonderzoek, staan we voor u klaar met onze andere
1P-LSD-microdosisproducten
.

Wanneer u uw 1P-LSD-pellets van ons (uw meest vertrouwde en geliefde leverancier, knipoog), vergeet dan niet uw laboratoriumjas en handschoenen te dragen. Geloof ons, veiligheid is niet zomaar een modegril, het is een levensstijl! Streef naar een opslagruimte die zo chill is als een loungehagedis en zo uitgedroogd als een Sahara-middag voor de levensduur van deze kleine kerels.

Oh, en onthoud, een schoon lab is een gelukkig lab, dus zorg ervoor dat uw oppervlakken zo schoon zijn als een spiegel wanneer u met onze pellets te maken heeft.

 

Ontdek de opwinding – meer dan alleen pillen!

We weten dat ons 1P-LSD-assortiment een publiekstrekker is, maar we snappen ook dat variatie het kruid van het leven is. Daarom hebben we verschillende alternatieve vormen voor je uitgezocht, zoals 1P-LSD-blotters en
druppelaars
. Dat klopt! Voor degenen die het leuk vinden om het een beetje te mixen, kun je nu 1P-LSD online kopen in een assortiment van formaten die zijn afgestemd op jouw unieke smaak! Blijf nieuwsgierig, onderzoekers!

 

Onthulling van de 1P-LSD-pellets: een flinke lepel scheikundige magie

Ben je klaar om de superster uit het RC-universum te ontmoeten? Drums, alstublieft… we presenteren u de 1P-LSD-pellets, speels met hun formele naam, 1-propionyl-lyserginezuurdiethylamide. Genesteld in het hart van de lysergamide-familie, zijn deze pellets de brutale nakomelingen van de chemieromance tussen lyserginezuurdiethylamide en ALD-52. Is dat niet een liefdesverhaal dat je zou willen horen tijdens een praatje bij het haardvuur?

Interessant is dat, ondanks hun contrasterende identiteiten, zowel ALD-52 als 1P-LSD een griezelige gelijkenis vertonen in hun werkingsmechanismen. Sterker nog, ze worden allebei verondersteld op dezelfde manier te werken als LSD. De precieze aard van hun relatie met LSD is echter nog steeds onderwerp van lopend onderzoek.

Aan de ene kant staat ALD-52 bekend om zijn voorkeur voor een acetylgroep, terwijl aan de andere kant 1P-LSD trots een propionylgroep laat zien. Uiteindelijk leiden ze, ondanks hun contrasterende chemische versieringen, allebei tot fascinerend onderzoek. Ze zijn als de Jekyll en Hyde van de scheikundewereld!

De 1P-LSD-pellets kwamen in 2015 in de schijnwerpers te staan van de online research chemical scene. Hoewel we nog steeds gissen naar de oorspronkelijke maker, weten we dat het sinds zijn grote entree het gesprek van de dag is geweest – het binnensluipen in onderzoekslaboratoria en een plons maken in de bazaar voor onderzoekschemicaliën. Houden we niet allemaal van een goede whodunit?

En daar heb je het, mensen – de fascinerende kroniek van onze hitlijsten 1P-LSD lysergamiden pellets. Deze ronde kleine wonderen zijn de onbezongen scheikundehelden, allemaal ingepakt en klaar voor je onderzoeksinspanningen. Onthoud dat deze pellets bedoeld zijn voor onderzoek met de ogen wijd open. Blijf ontdekken, maar houd het koel!

 

Heb je de smaak te pakken van exploratie? De 1P-LSD Lysergamiden Pellets zijn er!

Klaar om je onderzoek naar een heel nieuw niveau te tillen? Uw zoektocht naar 1p-lsd lysergamiden pillen eindigt hier! RealChems is verheugd om onze stellaire 1P-LSD Lysergamiden Pellets te introduceren. Deze juweeltjes beloven buitengewoon onderzoek als geen ander! En vergeet niet dat onze 1P-LSD ook in andere opwindende vormen verkrijgbaar is, zoals blotters en druppelaars, de een nog intrigerender dan de ander!

Dus, wat is de hold-up? Duik met ons in het labyrint van lysergamiden. Vergeet echter niet. Je moet ouder zijn dan 18 om van dit groovy onderzoek te genieten. Houd het echt, houd het veilig met RealChems!

Meer informatie

KIES EEN OPTIE

, , , ,

Verzending

SHIPMENT WITHIN 24 HOURS

We ship Monday to Friday, same day dispatch if ordered and payment is received before 12.30 pm Central European Time. Your products are shipped from our central warehouse in The Netherlands.

DISCREET SHIPPING IN AIRTIGHT SEAL

Our products are shipped in a strong and regular looking envelope. There are no references to chemicals or Realchems on the outer packaging at all. It looks like any other enveloppe. In the outer envelope you will find a sealed Mylar foil bags to protect the research chemicals until use.

PLEASE CHECK LEGALITY IN YOUR COUNTRY

As a customer please check the legality of this chemical in your country before ordering. We are not responsible for any kind of consequences that are a result of purchasing one of our chemical research products.


WHOLESALE

Most of our products are available wholesale. Please contact us for more information.We endeavor to answer Wholesale inquiries within 24hr hours (Mon-Fri).

Reviews (5)

5 reviews for 1P-LSD Pellets

 1. Engels

  vomitingdolphin

  Heya ! I’ve done my Ph.D about studying lysergical compounds, and this one is definitely one of my favorite batch ! But my researches a few years ago where about AL-LAD And I’m highly missing this wonderfull compound that I’m no longer able to find ! I was wondering if your rebuy of lysergi’s product would have gave ya a few blotters of this magical compound.
  If you know one way of finding this compoud again I’d be very happy ! Thanks guys

 2. Engels

  Drama

  Great product

 3. Engels

  mamece (verified owner)

  the experiment was succesful. These guys are very professional and the customer service is top

 4. Engels

  JK uit Eindhoven

  Toffe experimenten gehad! Echt een aanrader. Verder snel in huis. Soepele betaling met Bitcoin. Ik ben helemaal blij.

 5. Engels

  boialupo

  all good as expected

Toon alleen beoordelingen in Nederlands (0)

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

REWARD POINTS
 • Register Your Self and Earn
  10 Points
 • Place The Order and Earn Points Earn 1 Points on every 1.00 spent
 • Refer Link
  Share this link and get a reward on their purchase only
 • Earn on Someone Else Purchasing
  Reward is : 20 Point
 • image
  Apply Points on Cart Total

  Conversion Rule : 1.00 = 25 Point

REWARD POINTS REWARD POINTS
Scroll naar boven