, , , , , , , ,

1D-LSD 10mcg Pellets

4.00700.00

1D-LSD is een stof van de Lysergamide-klasse, legaal in de meeste landen. Het is een derivaat van 1P-LSD, zoals veel van onze Lysergamiden. Dit product is vers op de markt! We zijn er trots op dat we een van de eerste leveranciers zijn die deze verbinding aanbieden.

First you must choose option and form.

Description

1D-LSD KOPEN

1D-LSD is een stof van de Lysergamide-klasse, legaal in de meeste landen. Het is een derivaat van 1P-LSD, zoals veel van onze Lysergamiden. Dit product is vers op de markt! We zijn er trots op dat we een van de eerste leveranciers zijn die deze verbinding aanbieden.

Aangezien deze chemische stof vers op de markt is, is er op dit moment vrijwel niets over bekend, behalve dit. Wanneer we 1D-LSD wat beter hebben leren kennen, zullen we al onze kennis met je delen!

Hoe gebruik je 1D-LSD 10mcg Pellets?

Koop 1D-LSD in de vorm van pellets van de hoogste kwaliteit. Zorg ervoor dat je de 1D-LSD op een droge en koele plaats bewaart voor een maximale houdbaarheid. Zorg er bij het hanteren van research chemicals voor dat u altijd de juiste voorzorgsmaatregelen neemt in het laboratorium, zoals het afvegen van oppervlakken en het dragen van handschoenen, een masker en beschermende kleding.

Definitie 1D-LSD

De eerste resultaten van betrouwbare testgroepen geven aan dat 1D-LSD veel sneller intreedt dan 1V-LSD. Bovendien hebben de meeste onderzoekers opgemerkt dat 1D-LSD consistentere en reproduceerbare resultaten gaf dan 1V-LSD. Dit maakt 1D-LSD een uitstekende aanvulling voor elk laboratorium dat zijn onderzoeksmogelijkheden wil uitbreiden en tegelijkertijd de meest consistente en nauwkeurige resultaten wil behalen. Op basis van deze veelbelovende feedback wordt aangenomen dat deze zeer nieuwe en toch speciale verbinding superieur is aan 1P-LSD en/of 1cP-LSD in termen van zijn kwalitatieve effecten!

Waar kan ik 1D-LSD kopen?

1D-LSD kan hier op de Realchems-website worden gekocht. Wij verkopen 1D-LSD van topkwaliteit, in blotters en pellets. We hebben echter vaak andere stofvormen beschikbaar, dus neem gerust contact met ons op om te zien of we de stofvorm van uw voorkeur op voorraad hebben. Je moet minimaal 18 jaar oud zijn om 1D-LSD bij ons te kopen.

 

Meer informatie

KIES EEN OPTIE

, , , , , , , , , , , , ,

FORM

, , ,

Disclaimer

Our 1D-LSD 10mcg Pellets are strictly for laboratory use only and is not approved for human consumption. Any mention of dosage/feeding to humans or animals or anything consumption-related is not acceptable.

Short Description

1D-LSD Dosage

1D-LSD is supplied by us in the highest quality pellet form of 10 mcg each.

Amount Purity/Dosage
1 pellet 10 mcg

Verzending

SHIPMENT WITHIN 24 HOURS

We ship Monday to Friday, same day dispatch if ordered and payment is received before 12.30 pm Central European Time. Your products are shipped from our central warehouse in The Netherlands.

DISCREET SHIPPING IN AIRTIGHT SEAL

Our products are shipped in a strong and regular looking envelope. There are no references to chemicals or Realchems on the outer packaging at all. It looks like any other enveloppe. In the outer envelope you will find a sealed Mylar foil bags to protect the research chemicals until use.

PLEASE CHECK LEGALITY IN YOUR COUNTRY

As a customer please check the legality of this chemical in your country before ordering. We are not responsible for any kind of consequences that are a result of purchasing one of our chemical research products.


WHOLESALE

Most of our products are available wholesale. Please contact us for more information.We endeavor to answer Wholesale inquiries within 24hr hours (Mon-Fri).

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Toon alleen beoordelingen in Nederlands (0)

Be the first to review “1D-LSD 10mcg Pellets”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

REWARD POINTS
 • Register Your Self and Earn
  10 Points
 • Place The Order and Earn Points Earn 1 Points on every 1.00 spent
 • Refer Link
  Share this link and get a reward on their purchase only
 • Earn on Someone Else Purchasing
  Reward is : 20 Point
 • image
  Apply Points on Cart Total

  Conversion Rule : 1.00 = 25 Point

REWARD POINTS REWARD POINTS
Scroll naar boven