, , , , , ,

1cP-LSD Microdosis Vloeitjes 20ug

(6 customer reviews)

5.00210.00

1cP-LSD Microdose Blotters zijn het magische neefje van andere beroemde lysergamiden. Bij RealChems serveren we onze lysergamiden micro blotters, die elk tintelen met precies de juiste aanraking van 1cP-LSD. Beschouw ze als kleine sleutels, die een enorm potentieel ontsluiten voor uw milde onderzoeksprojecten. Klaar om te dansen met de wetenschap?

First you must choose option and form.

Description

Pak nu je 1cP-LSD Micro Blotters!

Laat de wetenschapper in je los met 1cp-lsd lysergamiden micro blotters. Een onderzoeksjuweeltje dat de wereldwijde wetenschappelijke gemeenschap stormenderhand verovert. Deze intrigerende verbinding, die in 2019 op het toneel verscheen, heeft nieuwsgierigheid gewekt en een avontuurlijke verkenning van zijn fascinerende kenmerken aangewakkerd.

Koop 1cp-lsd lysergamiden microdosing blotters! Dankzij RealChems kunt u deze 1cP-microblotters online in handen krijgen. Elke blotter met een 20ug snufje 1cP-LSD, ideaal voor langdurig onderzoek. Microblotters zijn de beste vriend van een onderzoeker, ontworpen om gemakkelijk in uw dagelijks leven te passen. Vergeet de toewijding die nodig is voor blotters met een volledige dosis.

Deze microversies zijn zo klein dat ze je dagelijkse stijl niet verkrampen. Met slechts een klein beetje compound zijn ze perfect voor alle chemici en onderzoekers die zich willen verdiepen in de mysteries van 1cP-LSD zonder je dagelijkse taken in de wacht te zetten. Klaar om je onderzoek veel leuker te maken? Laten we beginnen!

 

Omarm de microwereld met 1cP-LSD microblotters

Hier bij RealChems draait alles om kwaliteit en plezier, en op dit moment is onze ster van de show de 1cP-LSD Micro Blotter! We serveren ook de standaard 1cP-LSD Blotters, elk verpakt met 100ug. Micro-blotters stelen echter de schijnwerpers, en terecht.

Ze zijn perfect voor onderzoekers die de voorkeur geven aan minder intensief onderzoek, een soort ‘speed-dating’ van de lysergamidewereld. Je kunt je onderzoek in een handomdraai afronden zonder al te veel tijd of energie te investeren, net als een snelle dans met een nieuwe partner!

 

Een diepe duik in de chemie van 1cP-LSD

Stap op, mijn collega-onderzoekers, en zet de fascinerende wereld van lysergamiden in de schijnwerpers! Maak kennis met onze merkwaardige verbinding, de 1cP-LSD, een minder bekend lid van de psychedelische familie maar opvallend intrigerend! Het is een raadsel verpakt in een raadsel, dat in 2019 online opduikt met oorsprong en originele synthese die net zo mysterieus is als de donkere kant van de maan.

Maar vrees niet – de structurele overeenkomsten met zijn lysergamide-broers en -zussen hebben onderzoekers groen licht gegeven om hetzelfde pad te bewandelen als zijn voorouders. Net als zijn psychedelische neven danst 1cP-LSD op de melodie van serotonine. Het brouwen van een merkwaardig brouwsel dat onderzoekers over de hele wereld op hun tenen heeft.

Dus, wat maakt 1cp-lsd microdosis blotters zo bijzonder in deze psychedelische parade? Het draait allemaal om die brutale cylopropionylgroep, het onderscheidende kenmerk dat aan het stikstofatoom van de polycyclische indoolgroep is gehecht. Deze groep, bestaande uit een carbonylring (C3H6) die aan een aminogroep is vastgeklonken, is het gesprek van de dag!

En er is meer aan de hand met dit sterretje! 1cP-LSD heeft ook een polycyclische groep, een sectie met een bicyclische hexahydro-indool die is verbroederd met een bicyclische chinoline. Boeiend, nietwaar? Dus of je nu een duik wilt nemen in de wereld van 1cp-lsd microdosis blotters of gewoon geïntrigeerd bent door lysergamiden. Sluit je aan bij vele onderzoekers voor je, en laten we samen de mysteries ontrafelen!

 

Laat je innerlijke wetenschapper los met 1cP-LSD Microdose Blotters!

Klaar om je te storten in een wereld van toponderzoeksmogelijkheden? Hier bij RealChems bieden we 1cP-LSD Micro Blotters met een microstoot van 20ug, klaar om je laboratoriumexperimenten op te fleuren! Zin in wat meer intensiteit? Bekijk onze 1cP-LSD blotters (100ug) – ze zijn een genot voor onderzoekers!

En vergeet niet, we hebben ook de exclusieve
vloeibare 1cP-LSD druppels en whip-up

1cP LSD pellets
. Bovendien geloven we in het bieden van verschillende opties voor uw onderzoeksbehoeften. Heeft u vragen over onze wonderbaarlijke voorraad? We zijn een en al oor – stuur ons een bericht! Maar vergeet niet dat je 18 jaar of ouder moet zijn om 1cp-lsd lysergamiden microdosing blotters te kopen.

Meer informatie

KIES EEN OPTIE

, , , , , ,

Disclaimer

Our 1cP-LSD (micro) Blotters are strictly for laboratory use only and are not approved for human consumption. Any mention of dosage/feeding to humans or animals or anything consumption related is not acceptable.

Short Description

1cP-LSD Micro Blotter dosage

1cP-LSD also known as 1-cyclopropionyl-d-lysergic acid diethylamides supplied by us in the highest quality micro blotter form and is available in the quantities 2, 5, 10, 25, 50, 100, 250, 500. Each blotter contains 20ug per blotter.

Micro blotters are preferred because they allow researchers to experiment with the chemical without having to commit to a higher dosage. However, if researchers find that their experiments are successful or that they need to dive deeper, they can simply stack together multiple micro blotters to reach the same potency as a regular-strength blotter.

Amount Purity/Dosage
10 Blotters 20 ug per blotter
25 Blotters 20 ug per blotter
50 Blotters 20 ug per blotter
100 Blotters 20 ug per blotter
250 Blotters 20 ug per blotter
500 Blotters 20 ug per blotter

 

1cP-LSD Chemical data 

Chemical name 1-Cyclopropionyl-d-lysergic acid diethylamide
Formula C24H29N3O2

 

Verzending

SHIPMENT WITHIN 24 HOURS

We ship Monday to Friday, same day dispatch if ordered and payment is received before 12.30 pm Central European Time. Your products are shipped from our central warehouse in The Netherlands.

DISCREET SHIPPING IN AIRTIGHT SEAL

Our products are shipped in a strong and regular looking envelope. There are no references to chemicals or Realchems on the outer packaging at all. It looks like any other enveloppe. In the outer envelope you will find a sealed Mylar foil bags to protect the research chemicals until use.

PLEASE CHECK LEGALITY IN YOUR COUNTRY

As a customer please check the legality of this chemical in your country before ordering. We are not responsible for any kind of consequences that are a result of purchasing one of our chemical research products.


WHOLESALE

Most of our products are available wholesale. Please contact us for more information.We endeavor to answer Wholesale inquiries within 24hr hours (Mon-Fri).

Reviews (6)

6 reviews for 1cP-LSD Microdosis Vloeitjes 20ug

 1. Engels

  alexandre

  recherche exceptionnelle !!! produit de très haute qualité !!! excellent

 2. Engels

  Takaya

  Super produit, livraison rapide, personnel très disponible, un site de qualité !

 3. Engels

  Christian

  This gave the night a little extra on top

 4. Engels

  Mariska de V.

  Very friendly customer service. Fast delivery. Awesome products.

 5. Engels

  ChercheuseAnonyme

  Dose légère mais à ne pas sous-estimé.
  Je suis ravie

 6. Engels

  Kot

  Great

Toon alleen beoordelingen in Nederlands (0)

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

REWARD POINTS
 • Register Your Self and Earn
  10 Points
 • Place The Order and Earn Points Earn 1 Points on every 1.00 spent
 • Refer Link
  Share this link and get a reward on their purchase only
 • Earn on Someone Else Purchasing
  Reward is : 20 Point
 • image
  Apply Points on Cart Total

  Conversion Rule : 1.00 = 25 Point

REWARD POINTS REWARD POINTS
Scroll naar boven