Verzendmethoden

DISCREET EN VEILIG VERPAKT

Onze producten worden verzonden in “gewone” stevige enveloppen. Op de envelop staat letterlijk niets behalve jouw naam en adres. Zelfs onze bedrijfsnaam staat er niet op. Niemand zal ooit weten wat er in de envelop zit.
In de envelop vindt je een gesealde vacuum Mylar-foliezak. Mylar is een sterke ondoorzichtige folie, die wij gebruiken om de producten in de seal uitstekend te beschermen tijdens transport. Het is ook een extra zekeheid voor u! Als de seal intact is, dat weet je zeker dat er tussen ons magazijn en jouw handen niemand met de producten heeft gerommeld.

Meer details? Stuur dan een mail naar [email protected]  

 

VERZENDING BINNEN NEDERLAND

POST Het is belangrijk om te weten dat wij geen controle meer over het poststuk hebben zodra dit onze deuren heeft verlaten. Post is een envelop, jouw adres en postzegels. Je pakket wordt onverzekerd verzonden. Als je pakketje na de aangewezen levertijd echter niet bij je is, laat het ons a.u.b. dan even weten. Dan kijken we samen naar een oplossing.

POSTNLTRACKED  Dit is een verzendoptie met tracering, maar zonder verzekering. Echter, als je pakket na 35 werkdagen nog niet bij jou is (dit houdt PostNL aan), zullen wij de bestelling op onze kosten opnieuw verzenden naar een alternatief adres of je kunt ook kiezen voor 100% restitutie in winkelkrediet (geld alleen voor verzendingen binnen Nederland).

Wij verzenden gratis vanaf € 150,-

 

VERZENDING BUITEN NEDERLAND

AIRMAIL (regulaire post, standaard post) € 4,99 – niet traceerbaar, onverzekerd, geen handtekening, riskante vezendmethode en levertijden kunnen 25 werkdagen binnen de EU, 60 werkdagen of meer buiten de EU zijn. Alleen beschikbaar voor orders tot € 50,-.

GLS € 9,99 - € 14,99 – traceerbaar, verzekerd. Levering kan tot 10 werkdagen oplopen, beschikbaar voor de meeste landen in de EU, niet beschikbaar voor leveringen buiten de EU.
!!Wij raden ten zeerste aan deze methode te gebruiken, wanneer beschikbaar!!

POSTNLTRACKED € 3,50 - € 21,49 – traceerbaar, onverzekerd, voor geselecteerde landen. Levertijden kunnen 15 werkdagen binnen de EU, 60 werkdagen of meer buiten de EU zijn.

MIMALE BESTEDING VOOR GRATIS VERZENDEN
GLS : € 150,-
POSTNLTRACKED (Nederland, Duitsland en Italië) : € 150,-
POSTNLTRACKED (anders dan Nederland, Duitsland en Italië) : € 250,-

 

VERZENDBELEID BUITEN NEDERLAND

AIRMAIL: ! Riskant !, onverzekerd, daarom wordt er geen compensatie of nieuwe verzending aangeboden bij deze methode.

Wanneer het pakketje ons magazijn heft verlaten, hebben wij er geen controle meer over. Airmail is een envelop met jouw adres en postzegels erop. Echter als jouw pakketje na de aangewezen levertijd niet bij je is, laat het ons a.u.b. dan even weten door ons te contacteren via de e-mail of chat. 

GLS: verzekerd, komt in aanmerking voor een claim of nieuwe verzending.

Als er iets ongewoons lijkt te zijn met de tracking code of als het pakketje niet binnen 10 dagen bij u is afgeleverd, laat het ons dan weten. Wij zullen dan GLS op de hoogte stellen van de inhoud van uw pakket (wij hebben uw goedkeuring nodig om dit te doen), zodra wij uw goedkeuring hebben, hebben wij 2 weken om er beweging in te krijgen. Als wij het niet binnen deze tijd in beweging krijgen, zullen wij het opnieuw sturen naar een alternatief adres.
!!Wij raden ten zeerste aan deze methode te gebruiken, wanneer beschikbaar!!

POSTNLTRACKED: onverzekerd, tot 50% opnieuw verzenden/winkeltegoed.

Dit is een onverzekerde optie, echter, als jouw pakketje na 35 werkdagen  niet bij je is, dan compenseren wij tot 50% van de waarde van de order. Wij kunnen het dan naar een alternatief adres verschepen (eenmalig), of wij geven jouw de waarde in winkeltegoed.

Binnen de EU:
Maximum compensatie waarde 50% van de order waarde, geen limiet.

Buiten de EU
Order waarde tot € 50,-  • Max. compensatie waarde: € 25,-
Order waarde € 50,- tot € 125,-  • Max. compensatie waarde: € 40,-
Order waarde € 125,- tot € 200,-  • Max. compensatie waarde: € 70,-
Order waarde € 200,- tot € 250,-  • Max. compensatie waarde: € 110,-
Order waarde boven € 250,-  • Max. compensatie waarde: € 150,-

Uitzonderingen/restricties:
Er kunnen restricties zijn op zowel product- als landniveau. Als er geen verschepingsopties worden aangeboden bij het afrekenen, dan betekend dit dat de geselecteerde producten niet verscheept kunnen worden naar het geselecteerde land van ontvangst.

Wij verschepen geen Research Chemicals naar België.
Wij verschepen alleen Research Chemicals 1D-LSD, 1V-LSD en 1cP-LSD naar Frankrijk. 
Wij verschepen niet naar GB.
Wij verschepen niet naar de USA.

Attention: We ship to Italy via airmail (not insured) for orders up to €300.Please visit page ''Available to Italy'' to shop. 

 

RETOUREN

Vanwege de aard van onze producten accepteren wij geen retourzendingen. Alle bestellingen zijn definitief. Wees a.u.b. geduldig wanneer het pakket onderweg is. Helaas hebben wij geen invloed op de operatie van de pakketdiensten.

 

ADDITIONELE INFORMATIE

• Alle bestellingen worden verzonden vanuit ons magazijn in Nederland.
• Wij verzenden wereldwijd, met uitzondering van het VK, de VS en Oostenrijk. Ook andere landen kunnen restricties hebben (op land of producten) Onder geen beding verzenden we naar deze landen. Vraag het ons niet.
• Wij verzenden van maandag tot en met vrijdag.
• Wij verzenden nog dezelfde dag als de bestelling en betaling zijn ontvangen voor 12.30 uur Midden-Europese tijd (CET).
• Realchems is niet verantwoordelijk voor vertragingen als gevolg van douane- of postdiensten, wees a.u.b. geduldig!
• Wij versturen GEEN nieuwe pakketten van bestellingen die door de douane in beslag zijn genomen. Het is uw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat onze producten legaal zijn in uw land voordat u besteld

Meld u aan en ontvang 15% KORTING op uw volgende bestelling

Are you at least 18?

Ja Nee

Become a member and receive €1 in store credit for every 10 reward points earned

Sluiten