BETAALMETHODEN

BETALINGSMOGELIJKHEDEN

Realchems biedt de volgende betalingsopties;

- Overschrijving per bank
- Western Union
- Bitcoin (BTC)
- Ethereum (ETH)
- Litecoin (LTC)

BELANGRIJK: betalingen met crypto dienen binnen het uur te worden voldaan. Dit in verband met koerwisselingen. We 'pinnen' de koers als het ware een uur voor je vast, ongeacht of de koers nu omhoog of naar beneden gaat. Lukt het -om wat voor een reden dan ook- niet om het proces binnen dit uur af te ronden? Dan annuleren we de bestelling. Het enige dat je nu hoeft te doen is een nieuwe bestelling invoeren en alsnog afrekenen.


WIJ SUPPORTEN CRYPTO. HELP JE ONS?

Bij RealChems geloven we in vrijheid. De vrijheid om onderzoek te doen, maar ook de vrijheid om je eigen betalingskeuzes te kunnen maken. Daarom bieden we niet alleen cryptocurrency betalingsmogelijkheden, maar zouden we het zelfs erg waarderen als je in cryptocurrency zou willen betalen! Samen verbeteren we de wereld stapje voor stapje.

HOE BETAAL JE MET CRYPTO?

Super simpel. Selecteer de gewenste cryptovaluta en rond de bestelling af. Nu krijg je een betalingsoverzicht te zien met ons walletadres voor de cryptovaluta die je hebt geselecteerd. Ga vervolgens even naar preev.com om precies te berekenen hoeveel crypto je nodig hebt om je bestelling te betalen. Maak dit vervolgens vanuit je crypto wallet over naar ons wallet adres. Klaar! Je krijgt ons wallet adres gelijk te zien op het moment dat je de bestelling af hebt gerond. Je hebt vervolgens een uur de tijd om de stappen te doorlopen.


WAT ZIJN CRYPTOCURRENCIES PRECIES?

Voor wie het nog niet kent, cryptocurrencies (zoals Bitcoin bijvoorbeeld) zijn gedecentraliseerde digitale valuta die direct en veilig kunnen worden overgedragen tussen twee mensen, waar dan ook ter wereld. Het is supersnel en onafhankelijk elektronisch geld dat je kunt gebruiken om vrienden of bedrijven te betalen. Betalen met crypto's is heel eenvoudig als je eenmaal het basisconcept begrijpt. Je zou de moeite moeten nemen om het te leren, aangezien het de toekomst is van wereldwijde betalingen. Hieronder een voorbeeld van wat je nodig hebt om te kunnen betalen in Bitcoin;

Het eerste idee waarmee je bekend moet zijn, is dat van de 'Bitcoin Wallet'. Dit is vergelijkbaar met jouw bankrekening in de traditionele zin en wordt gebruikt om jouw Bitcoin op te slaan. Elke Wallet krijgt een Bitcoin-adres (of een aantal daarvan) toegewezen. Dit is een schijnbaar willekeurige reeks tekens die uniek is voor jouw Wallet. Het ziet er bijvoorbeeld ongeveer zo uit: 1GHWMxfY7rgMzba9zDwkSrPXVc1nVD98Fe.

Wanneer je Bitcoin naar een andere persoon / bedrijf overbrengt, heb je alleen hun adres nodig. Bitcoin is deelbaar tot 0.00000001BTC dus hoef je geen hele Bitcoin aan te schaffen. Je kunt bij RealChems betalen met precies de juiste hoeveelheid crypto voor jouw bestelling in Euro's. Hieronder nog wat basisuitleg;


Dit is de gemakkelijkste manier om jouw Bitcoin-Wallet aan te maken:

Ga naar Blockchain.info en klik op 'Wallet' gevolgd door 'Create A Free Bitcoin Wallet'. Vul de relevante gegevens in en maak een VEILIG wachtwoord aan. Klik op doorgaan en de Wallet is gemaakt. Noteer de Wallet-ID, deze wordt ook naar je gemaild. Je hebt nu toegang tot jouw Wallet door in te loggen. Net zoals je een nieuwe bankrekening vult met geld, moet je nu de Wallet vullen met Bitcoin. Bitcoin kun je kopen. Hieronder vindt je een kort overzicht van enkele betrouwbare exchanges waar je dit kunt doen;

LocalBitcoins - De beste methode voor anonimiteit en één van de weinige plaatsen zonder ID-verificatie.

Coinbase - Een grote in de VS gevestigde beurs die ID-verificatie en storting via bankoverschrijving vereist. Bij sommige banken is directe verificatie mogelijk.

Bitstamp - De beste exchange als jij je binnen de SEPA-zone (het grootste deel van Europa) bevindt. Snelle storting via bankoverschrijving met enkele van de laagste tarieven in de branche. ID-verificatie vereist.

CEX.IO - Koop Bitcoin met een creditcard in een handomdraai. ID-verificatie vereist.

LibertyX - Koop Bitcoin met contant geld bij veel winkels in de VS.

 

De Bitcoin-prijs kan behoorlijk volatiel zijn, daarom is t het beste om iets meer munten te kopen dan je nodig hebt (ongeveer 3-5% meer). Nu je Bitcoin hebt gekocht kun je deze vanuit je Wallet (of een andere Wallet waarover je controle hebt) overmaken naar RealChems om voor je bestelling te betalen.

Meld u aan en ontvang 15% KORTING op uw volgende bestelling

Are you at least 18?

Ja Nee

Become a member and receive €1 in store credit for every 10 reward points earned

Sluiten