producten  
Delen
Share on Google+

βOH-2C-B

€ 12,00 Verdien 12 Reward Points

We zijn verheugd om de GLOEDNIEUWE onderzoeksstof beta-hydroxy-2C-B aan te kondigen, ook bekend als BOH-2C-B. Het nieuwste lid van de 2C-B-familie, BOH-2C-B, lijkt he...More

Al onze producten zijn uitsluitend voor gebruik in laboratoria en niet goedgekeurd voor menselijke consumptie.

Availability: Op voorraad

We zijn verheugd om de GLOEDNIEUWE onderzoeksstof beta-hydroxy-2C-B aan te kondigen, ook bekend als BOH-2C-B. Het nieuwste lid van de 2C-B-familie, BOH-2C-B, lijkt het meest op BK-2C-B. De resultaten tot nu toe zijn zeer veelbelovend, maar er is meer onderzoek nodig om meer conclusies te verstrekken over deze fascinerende verbinding.


BOH-2C-B
is verkrijgbaar in de hoeveelheden 0,25 g, 0,5 g, 1 g, 2 g, 5 g en 10 g. Bewaar BOH-2C-B op een droge en koele plaats voor maximale houdbaarheid.


Groothandel:
 

Veel van onze producten zijn verkrijgbaar in groothandel formaat. Stuur ons een e-mail naar info [@] realchems [.] Com [verwijder alle haakjes]. We proberen groothandel aanvragen binnen 24 uur te beantwoorden (ma-vr).


Verzending:
 

Wij verzenden van maandag tot vrijdag. Uw bestelling wordt dezelfde dag verzonden indien uw besteld en de betaling is ontvangen vóór 12.30 uur Midden-Europese tijd. Alle bestellingen worden verzonden vanuit Nederland. Wij verzenden wereldwijd, met uitzondering van de UK, de VS en Oostenrijk.

Controleer als klant alvorens u besteld de wetten en regels in uw land omtrent de chemische stof. Wij zijn niet verantwoordelijk voor enige consequenties die het gevolg kunnen zijn van een aankoop van een van onze chemische onderzoeksproducten. 


BOH-2C-B is uitsluitend bedoeld voor laboratoriumgebruik en is niet goedgekeurd voor menselijke consumptie.

Meer informatie
Art.nr. βOH-2C-B
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: βOH-2C-B
Uw waardering