producten  

Over ons

Groeten van RealChems

Wij zijn een enthousiaste groep onderzoekers die een reeks van hoogwaardige onderzoekchemicaliën levert. We zijn er trots op ervoor te zorgen dat elke klant optimale tevredenheid heeft over de service, snelheid en product. Al onze compounds zijn afkomstig van de meest gerenommeerde laboratoria en geanalyseerd door een derde partij voordat ze op de markt worden aangeboden. We kunnen verzenden naar elk land (behalve het Verenigd Koninkrijk).


We hebben een breed scala aan onderzoekchemicaliën van topkwaliteit onderverdeeld in de categorieën Stimulerend, Tryptamine, Dissociatief, Psychedelisch en Nootropisch. Wij zijn de enige leverancier die 1P-LSD-druppelflessen verkoopt, en een van de enige leveranciers die 2/3-FEA- en 3-FPM-pellets verkoopt, evenals een reeks zorgvuldig geselecteerde CBD-producten van Green Cuisine. We verkopen voornamelijk de bedragen die op de website worden getoond, maar we kunnen op verzoek voor sommige producten groothandel verstrekken.

We kijken ernaar uit u te helpen met al uw onderzoeksbehoeften.

-RealChems Team

https://twitter.com/RealChems

Ons team van bewuste onderzoekers is toegewijd om RC's van superieure kwaliteit naar de wereld te brengen.
Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of per e-mail ([email protected]) en we zullen proberen binnen 24 uur te antwoorden.
 
Al onze producten zijn uitsluitend voor gebruik in laboratoria en niet goedgekeurd voor menselijke consumptie.