OVER REALCHEMS

RealChems, gevestigd in Nederland, is al jaren een van de meeste bekende aanbieders van topkwaliteit research chemicals. Al onze research chemicals zijn afkomstig uit de meest gerenommeerde laboratoria ter wereld en worden door een onafhankelijke derde partij geanalyseerd voordat ze op de markt worden aangeboden. Kwaliteit mag bij RealChems gerust een passie binnen een passie worden genoemd. Met een team over de hele wereld, bedienen we vanuit ons hoofdkantoor in Nederland particulieren en bedrijven uit alle windstreken van de wereld.

We leveren een breed scala aan onderzoekschemicaliën van sublieme kwaliteit. Deze hebben we overzichtelijk onderverdeeld in categorieën als tryptaminen, cathinonen, lysergamides, blotters, pellets, arylcyclohexylamines en phenylethylamines

Bij RealChems geloven we in vrijheid. De vrijheid om te kunnen experimenteren. Maar ook de vrijheid om je eigen valuta te kunnen kiezen. Naast actieve voorvechters voor betere wetgeving, zijn we daarom hiernaast ook gepassioneerd supporter van cryptocurrencies. Doe je met ons mee?

Met vriendelijke groeten,


-RealChems.com team-

Meld u aan en ontvang 15% KORTING op uw volgende bestelling

Are you at least 18?

Ja Nee

Become a member and receive €1 in store credit for every 10 reward points earned

Sluiten