, , , , ,

1P-LSD Vloeimiddelen

(123 customer reviews)

10.00215.00

Dompel jezelf onder in het boeiende onderzoek van onze 1P-LSD blotters, een bestseller in de wereld van research chemicals. Deze lysergamiden blotters, verkrijgbaar in de klassieke 1P-LSD 100ug, maken nogal wat opzien. Precisie nodig in je onderzoek? Onze microblotters zijn slechts een klik verwijderd.

First you must choose option and form.

Description

Ontdek de spectaculaire wereld van 1P-LSD Lysergamiden Blotters!

Stap direct binnen en maak kennis met onze ster 1P-LSD Blotters! Ontrafel de wonderen van 1-propionyl-lyserginezuurdiethylamide – een tongbreker, we weten het, maar de sensatie van ontdekking maakt allemaal deel uit van het pakket. Dit is niet je typische lysergamide – het is een symfonie van semi-synthetische wonderen, het beroemde broertje of zusje van LSD en ALD-52.

De oorspronkelijke synthesedatum van 1P-LSD is een onverteld verhaal. Badend in mysterie heeft het documentatie in wetenschappelijke annalen ontweken. Maar populariteit? Uniek is dat 1p-lsd lysergamiden blotters erin geslaagd zijn om door de wetenschappelijke literatuur te glippen. Over de RC-gemeenschap gesproken? Oh, het staat bovenaan de hitlijsten! Het is de lieveling van onderzoekers, die vaak de krantenkoppen halen in de wereld van de meest onderzochte lysergamiden.

 

Ervaar de hoogwaardige 1P-LSD Blotters!

Stap in de wereld van onze best verkopende 1P-LSD lysergamiden blotters, elk gedoseerd op een krachtige 100ug. Maar wacht, we hebben meer! Voor degenen die op zoek zijn naar subtieler onderzoek, bieden we ook 1P-LSD micro blotters (20ug) aan.

Wanneer je 1P-LSD blotters koopt bij je favoriete leverancier (dat zijn wij!), vergeet dan niet om je laboratoriumjas en -handschoen te dragen, want veiligheid in het lab is geen grap! Zorg ervoor dat je ruimte zo koel is als een komkommer en zo droog als een woestijn voor een optimale houdbaarheid. En onthoud, reinheid staat naast godsvrucht. Houd die oppervlakken dus vlekkeloos wanneer u met onze blotters werkt.

 

Ontdek de mogelijkheden – meer dan alleen vloeipapier!

 

Hoewel onze 1P-LSD blotters een favoriet zijn bij fans, begrijpen we dat sommigen van jullie misschien de voorkeur geven aan alternatieve methoden. Vrees niet – we hebben je gedekt met verschillende vormen, zoals 1P-LSD-pellets en 1P-LSD-vloeistof

.

Dat klopt – je kunt nu 1P-LSD blotters online kopen in verschillende vormen!

 

Maak kennis met 1P-LSD: jouw favoriete lysergamide met een vleugje opwinding

Heb je je ooit afgevraagd wat de backstage-helden van de lysergamide-wereld zijn? Sta ons toe u kennis te laten maken met 1P-LSD, ook bekend onder de meer formele naam 1-propionyl-lyserginezuurdiethylamide. Als trots lid van de lysergamide-klasse is het nogal de lieveling van de chemicus, ontstaan uit een dans tussen lyserginezuurdiethylamide en ALD-52. Een hele stamboom, zou je niet zeggen?
Net als zijn neef ALD-52, heeft deze parmantige kleine chem een propionylgroep die rondhangt op de stikstof van de indoolgroep van lyserginezuurdiethylamide.

Het enige verschil? ALD-52 rockt in plaats daarvan een acetylgroep. Het zijn twee kanten van dezelfde groovy medaille!
1P-LSD maakte in 2015 zijn grote debuut in de online research chemical scene. Het mysterie van zijn eerste synthesizer blijft, maar we weten dat hij sindsdien de schijnwerpers heeft gestolen – hij duikt op in academische kringen en maakt furore op de markt voor onderzoekschemicaliën. Is het leven niet een tikkeltje spannender met een vleugje mysterie?

Dus daar heb je het – het verhaal van onze best verkochte 1P-LSD blotters. Ze zijn de verborgen parel van de chemie, verpakt in een nette kleine verpakking en klaar voor uw onderzoeksbehoeften. Vergeet niet dat deze blotters voor onderzoek zijn. Blijf nieuwsgierig, blijf veilig!

 

Op zoek naar 1P-LSD? Zoek niet verder!

Zin om het 1P-LSD-terrein te verkennen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! RealChems is uw one-stop-shop voor de beste 1P-LSD blotters. Ook op het menu staan onze 1P-LSD microblotters (20ug) die je zeker zullen prikkelen.

Maar daar houdt het feest niet op! We rollen af en toe andere formulieren uit, dus geef ons een duwtje in de rug en kijk wat er in ons lab wordt gekookt! Vergeet echter niet dat je minstens 18 jaar jong moet zijn om lysergamiden te onderzoeken.

Meer informatie

KIES EEN OPTIE

, , , , , , ,

Disclaimer Our 1P-LSD Blotters are strictly for laboratory use only and are not approved for human consumption. Any mention of dosage/feeding to humans or animals or anything consumption related is not acceptable.
Short Description

1P-LSD Blotters Dosage

The active ingredient is evenly dispersed across each 9mm, 200gsm blotting paper. Each blotter contains 100ug of 1P-LSD, also known as 1-propionyl-lysergic acid diethylamide.

Store in a dry and cool place for maximum shelf-life. When handling research chemicals ensure to always take the proper precautions in the laboratory like wiping down surfaces and wearing gloves, a mask & protective clothing.

Amount

Dosage 1P-LSD

2 Blotters

100 ug per blotter

5 Blotters

100 ug per blotter

10 Blotters

100 ug per blotter

25 Blotters

100 ug per blotter

50 Blotters

100 ug per blotter

100 Blotters

100 ug per blotter

250 Blotters

100 ug per blotter

 

1P-LSD Blotters Chemical data

Chemical name

(6aR,9R)-N,N-Diethyl-7-methyl-4-propanoyl-6,6a,8,9-tetrahydroindolo[4,3-fg]quinoline-9-carboxamide

Formula

C23H29N3O2

 

Verzending

SHIPMENT WITHIN 24 HOURS

We ship Monday to Friday, same day dispatch if ordered and payment is received before 12.30 pm Central European Time. Your products are shipped from our central warehouse in The Netherlands.

DISCREET SHIPPING IN AIRTIGHT SEAL

Our products are shipped in a strong and regular looking envelope. There are no references to chemicals or Realchems on the outer packaging at all. It looks like any other enveloppe. In the outer envelope you will find a sealed Mylar foil bags to protect the research chemicals until use.

PLEASE CHECK LEGALITY IN YOUR COUNTRY

As a customer please check the legality of this chemical in your country before ordering. We are not responsible for any kind of consequences that are a result of purchasing one of our chemical research products.


WHOLESALE

Most of our products are available wholesale. Please contact us for more information.We endeavor to answer Wholesale inquiries within 24hr hours (Mon-Fri).

Reviews (123)

123 reviews for 1P-LSD Vloeimiddelen

There are no reviews yet.

Toon alleen beoordelingen in Nederlands (0)

Be the first to review “1P-LSD Vloeimiddelen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

REWARD POINTS
  • Register Your Self and Earn
    10 Points
  • Place The Order and Earn Points Earn 1 Points on every 1.00 spent
  • Refer Link
    Share this link and get a reward on their purchase only
  • Earn on Someone Else Purchasing
    Reward is : 20 Point
  • image
    Apply Points on Cart Total

    Conversion Rule : 1.00 = 25 Point

REWARD POINTS REWARD POINTS
Scroll naar boven