5-MeO-DALT Poeder

€ 37,50

5-MeO-DALT kopen

5-MeO-DALT, ook bekend als N, N-Diallyl-5-methoxytryptamine en in de volksmond Foxtrot genoemd, is relatief zeldzame psychedelica uit de tryptamineklasse. Het was de Amerikaanse Godfather of Psychedlics, Alexander Shulgin, die zijn bevindingen over 5-MeO-DALT doorstuurde aan onderzoeksmedewerker genaamd Murple, waarna de verbinding zich snel verspreidde. De eerste echte onderzoeksrapporten waarin 5-MeO-DALT naar voren komt, dateren uit 2007. Vanzelfsprekend kun je ook deze zeldzame tryptamine kopen bij RealChems!

  Hoe ga je om 5-MeO-DALT poeder? Weet in beginsel dat je bij ons alleen topkwaliteit 5-MeO-DALT kunt kopen van minimaal 97% puur. Wij leveren 5-MeO-DALT in poedervorm waarbij je kunt kiezen uit hoeveelheden tussen 0,25 gram en 5 gram. Bewaar je 5-MeO-DALT poeder altijd op een koele en droge plek om de houdbaarheid te maximaliseren. Ga je aan de slag met 5-MeO-DALT in je laboratorium? Neem altijd altijd professionele voorzorgsmaatregelen. Reinig de oppervlakken grondig en draag handschoenen, een masker en beschermende kleding.5-MeO-DALT is tamelijk potent. Wij adviseren om terughoudend en risicomijdend te werk te gaan.   Definitie 5-MeO-DALT De definitie van 5-MeO-DALT is officieel bekend als N, N-Diallyl-5-methoxytryptamine of in de volksmond als Foxtrot, een psychedelische structuur die structureel verwant is aan tryptamines zoals 5-MeO-DiPT en DALT.    Chemische achtergrond informatie 5-MeO-DALT N, N-Diallyl-5-methoxytryptamine is genoemd naar de chemische structuur 5-MethOxy-DiALlyl Tryptamine en bestaat uit twee allylgroepen die zijn gebonden aan de aminogroep, en een 5-methoxygroep die is gehecht aan de indoolring. 5-Meo-DALT is structureel verwant aan DALT en 5-MeO-DiPT en wordt meestal geleverd in de vorm van een poeder-achtige substantie van gebroken-witte kleur. Theoretisch werkt 5-MeO-DALT als een partiële 5-HT2A-agonist. Aangenomen wordt dat de psychedelische effecten afkomstig zijn van de werkzaamheid van de verbinding op de 5-HT2A-receptoren. De exacte werking blijft echter onderwerp van lopend wetenschappelijk onderzoek. 5-MeO-DALT is een relatief nieuwe research chemical. Werk risicovermijdend in je experimenten.   Waar kun je het beste 5-MeO-DALT kopen? Wij adviseren je om 5-MeO-DALT te kopen bij een gerenommeerde aanbieder. Dit omdat het een relatief nieuwe research chemical betreft en tegelijk ook een behoorlijk potentie. Bij RealChems kun je alleen 5-MeO-DALT kopen van sublieme kwaliteit, met een consistente minimale zuiverhuid van boven de 97%. 100% zuiverheid is niet haalbaar. Hiermee blijft de verbinding niet in stand. Je moet minimaal 18 jaar oud zijn om 5-MeO-DALT bij ons te kopen.  

Op voorraad
5-MeO-DALT kopen 5-MeO-DALT, ook bekend als N, N-Diallyl-5-methoxytryptamine en in de volksmond Foxtrot genoemd, is relatief zeldzame psychedelica uit de tryptamineklasse. Het was...

More

Are you at least 18?

Ja Nee

Become a member and receive €1 in store credit for every 10 reward points earned

Sluiten