4F-MPH Tabletten

Waardering:
4.65 of 5

4F-MPH Tabletten Kopen

4F-MPH, ook bekend als 4-FMPH en 4-Fluoromethylphenidate, is een nieuwe synthetische stimulant van de Phenidatklasse die langdurige euforische en stimulerende onderzoeksresultaten produceert. 4-Fluoromethylfenidaat is een stimulerend middel dat werkt als een dopamine heropname remmer met een hogere potentie dan het nauw verwante methylfenidaat. 

4F-MPH heeft een beknopte onderzoek geschiedenis en werd in eerste instantie ontwikkeld door wetenschappers als vervanging voor ethylfenidaat. Kort na de synthese kwam het beschikbaar voor verkoop op de online markt voor onderzoek chemicaliën. Vanwege de krachtige, langdurige stimulerende studies, wordt het ten zeerste aanbevolen dat onderzoekers de juiste schadebeperkende praktijken toepassen als ze deze stof in hun laboratorium gebruiken.   Hoe gebruik je 4F-MPH Tabletten? Koop 4F-MPH online geperst tot 15 mg hoogwaardige tabletten voor al jouw onderzoek behoeften. Bewaar de tabletten op een droge en koele plaats voor een maximale levensduur. Bewaar op een droge en koele plaats voor maximale houdbaarheid. Zorg er bij het omgaan met onderzoek chemicaliën voor dat je in het laboratorium altijd de juiste voorzorgsmaatregelen neemt, zoals het afnemen van oppervlakken en het dragen van handschoenen, een masker en beschermende kleding.   Definitie 4F-MPH De definitie van 4F-MPH is officieel bekend als 4-Fluoromethylphenidate, een nieuwe synthetische stimulant van de Phenidatklasse die structureel vergelijkbaar is met amfetamine en nauw verwant is aan methylfenidaat. Aangenomen wordt dat 4F-MPH primair werkt als een dopamine- en norepinefrine heropname remmer, wat betekent dat het de niveaus van dopamine- en norepinephrine-neurotransmitters effectief verhoogt.    Chemische achtergrond informatie 4F-MPH 4F-MPH is een synthetisch molecuul uit de klassen fenethylamine en Phenidat. 4-fluormethylfenidaat bevat een Phenethylaminkern met een fenylring die via een ethyl keten aan een amino-NH2-groep is gebonden. 4F-MPH is structureel vergelijkbaar met amfetamine en is structureel identiek aan methylfenidaat, met uitzondering van een enkel fluoratoom dat aan de Phenethyl Aminkern is gebonden. Wetenschappelijke bevindingen ontdekten dat amfetamine die fluor, chloor, broom en methylgroepen bevat, doorgaans sterker zijn dan die zonder. Volgens een recente studie is 4-fluormethylfenidaat ongeveer net zo effectief als methylfenidaat als een norepinefrine heropname remmer (NRI). 4F-MPH is ongeveer drie keer zo effectief in het remmen van de heropname van dopamine als zijn moederverbinding. Vanwege de krachtige, langdurige stimulerende studies, wordt het ten zeerste aanbevolen dat onderzoekers de juiste schadebeperkende praktijken toepassen als ze deze stof in hun laboratorium gebruiken.   Waar 4F-MPH kopen 4F-MPH kan hier op de Realchems website worden gekocht. Wij verkopen 4F-MPH van topkwaliteit, meestal in tabletten. We hebben echter vaak andere vormen van middelen beschikbaar, dus neem gerust contact met ons op om te zien of we jouw voorkeursmiddel op voorraad hebben. Je moet minimaal 18 jaar oud zijn om 4F-MPH bij ons te kopen.  

Out Of Stock
4F-MPH Tabletten Kopen 4F-MPH, ook bekend als 4-FMPH en 4-Fluoromethylphenidate, is een nieuwe synthetische stimulant van de Phenidatklasse die langdurige euforische en stimuler...

More

Are you at least 18?

Ja Nee

Become a member and receive €1 in store credit for every 10 reward points earned

Sluiten