4-HO-MET

Waardering:
4.85 of 5
€ 12,00

4-HO-MET Kopen

Bij RealChems kun je topkwaliteit 4-HO-MET kopen, direct uit eigen voorraad geleverd! Wij leveren 4-HO-MET momenteel in handig te doseren pelletvorm (20mcg per pellet). Onze 4-HO-MET pellets lijken een garantie op interessante experimenten, waarbij onderzoeksresultaten naar verluidt behoorlijk gelijke resultaten laten zien aan die van gelijke stoffen, zoals bijvoorbeeld 4-HO-MiPT en 4-AcO-DMT. 

  Hoe ga je om 4-HO-MET? Het van belang om te weten dat je bij ons alleen 4-HO-MET pellets kunt kopen van absolute topkwaliteit. Kwaliteit die jij natuurlijk zo lang mogelijk in stand houdt. Bewaar je 4-HO-MET pellets daarom altijd op een koele en droge plek. Zo blijft de kwaliteit maximaal gewaarborgt.Ga je van start met je 4-HO-MET experimenten? Maak dan eerst je laboratorium in orde. Reinig alle oppervlakken grondig en natuurlijk raden wij aan om altijd handschoenen, een masker en beschermende kleding te dragen. Wij adviseren om een gereserveerde en risicomijdende houding aan te nemen in je experimenten met 4-HO-MET. Het betreft hier een potente substantie.   Definitie 4-HO-MET De definitie van 4-HO-MET luidt officieel 4-Hydroxy-N-methyl-N-ethyltryptamine. Een mondvol. Wellicht dat 4-HO-MET als minder bekende psychedelicum uit de tryptamine-klasse daarom ook andere bijnamen kent. Denk aan bijnamen als Schleeb, colour, Methylcybin en Metocine. zijn allemaal veel voorkomende namen die worden gebruikt voor deze minder bekende psychedelica van de tryptamine klasse. 4-HO-MET is moleculair structureel verwant aan psilocine, ook wel bekend als de magische paddenstoel.   Chemische achtergrondinformatie 4-HO-MET 4-HO-MET (4-hydroxy-N-ethyl-N-methyltryptamine) is een synthetisch molecuul uit de tryptamine-klasse. Tryptamines delen een kernstructuur die bestaat uit een bicyclische indoor-heterocyclus die op R3 is verbonden met een aminogroep via een ethyl-zijketen. 4-hydroxy-N-ethyl-N-methyltryptamine bevat ook een methylgroep (en een ethylketen), maar is gebonden aan de amine RN van haar tryptamine skelet (MET). 4-HO-MET is dus direct gerelateerd aan 4-AcO-MET en aan psilocine (4-HO-DMT). Het is ook het 4-hydroxylanaloog van de base tryptamine MET. Aangenomen wordt dat de psychedelische effecten voortkomen uit de activiteit op de 5-HT2A-receptor, als partiële agonist. De rol van deze uitkomsten en hoe ze resulteren, blijft echter onderwerp van lopend wetenschappelijk onderzoek.   Waar kun je het beste 4-HO-MET kopen? 4-HO-MET is een potente substantie. Als je 4-HO-MET gaat kopen, kies dan altijd voor een bekende leverancier met goede naam in de markt. Je wil echt geen rommel kopen. RealChems mag tot de betere leveranciers gerekend worden. Wij verkopen alleen laboratorisch geteste 4-HO-MET van absolute topkwaliteit. Je moet minimaal 18 jaar oud zijn om 4-HO-MET bij ons te kopen.  

Op voorraad
4-HO-MET Kopen Bij RealChems kun je topkwaliteit 4-HO-MET kopen, direct uit eigen voorraad geleverd! Wij leveren 4-HO-MET momenteel in handig te doseren pelletvorm (20mcg per pell...

More

Are you at least 18?

Ja Nee

Become a member and receive €1 in store credit for every 10 reward points earned

Sluiten