4-HO-DET Poeder

Waardering:
4.3 of 5
€ 37,50

4-HO-DET Kopen

4-HO-DET is een minder bekende psychedelische stof uit de tryptamine-klasse en ook wel bekend als 4-Hydroxy-N, N-diethyltryptamine, CZ-74 of Ethocin. 4-HO-DET werd eind jaren vijftig voor het eerst gesynthetiseerd door Albert Hofmann en Franz Troxler. De twee wetenschappers onderzochten de verschillende psychedelische verbindingen die moleculair gerelateerd waren aan de belangrijkste actieve componenten die hij isoleerde uit paddo's, psilocybine (4-PO-DMT) en psilocine (4-HO-DMT).

4-HO-DET-experimenten leveren over het algemeen bevindingen op die vrijwel identiek zijn aan psilocine-experimenten. Psilocybine-paddestoelen, beter bekend als zwammen, psychedelische paddenstoelen en paddo's, zijn een familie van psychoactieve paddenstoelen die psilocybine bevatten. Psilocybine-paddestoelen komen voor op alle continenten en worden ingedeeld in meer dan 200 soorten.   Hoe gebruik je 4-HO-DET Poeder? Koop 4-HO-DET en een van de beste psychedelische tryptamines online in poedervorm van de hoogste kwaliteit. 4-HO-DET is verkrijgbaar in de hoeveelheden 0,25, 0,5, 1 en 2 gram. Zorg ervoor dat je de 4-HO-DET-poeder op een droge en koele plaats bewaart voor een maximale houdbaarheid. Zorg ervoor dat je bij het omgaan met research chemicals altijd de juiste voorzorgsmaatregelen neemt in het laboratorium, zoals het afnemen van oppervlakken en het dragen van handschoenen, een masker en beschermende kleding. We raden sterk aan om schadebeperkende praktijken toe te passen bij het gebruik van onderzoek chemicaliën.   Definitie 4-HO-DET De definitie van 4-HO-DET luidt officieel 4-Hydroxy-N of N-diethyltryptamine. Het is een minder bekende psychedelica uit de tryptamine-klasse en werd voor het eerst gesynthetiseerd aan het einde van de jaren 1950 door Albert Hofmann en Franz Troxler. 4-HO-DET is een nauw verwante structuur aan psilocine (4-HO-DMT), de belangrijkste psychoactieve component in paddo's.   Chemische achtergrondinformatie 4-HO-DET 4-HO-DET, of 4-hydroxy-N, N-diethyltryptamine, is een synthetisch molecuul uit de chemische tryptamine-klasse. Stoffen van de tryptamine klasse delen een kernstructuur die bestaat uit een bicyclische indoor-heterocyclus die op R3 is verbonden met een aminogroep. Aangenomen wordt dat de psychedelische effecten het gevolg zijn van de resultaten van 4-HO-DET op de 5-HT2A-receptoren. De exacte rol en resultaten van deze interacties blijven vooralsnog echter wat ongrijpbaar en behoeven nader wetenschappelijk onderzoek vereisen. 4-HO-DET is structureel nauw verwant aan psilocine (4-HO-DMT), de belangrijkste psychoactieve component in paddo's.   Waar kun je het beste 4-HO-DET kopen? 4-HO-DET mag naar verluidt worden omschreven als een zeer potente substantie. Dus als je 4-HO-DET wilt kopen, doe dat dan wel bij een bekende en betrouwbare aanbieder. Daartoe mag RealChems worden gerekend. Ons 4-HO-DET poeder wordt geproduceerd in een professioneel laboratorium, is minimaal 97% zuiver en wordt doorlopend laboratorisch getest. Om 4-HO-DET bij ons te kopen moet je minimaal 18 jaar oud zijn.  

Op voorraad
4-HO-DET Kopen 4-HO-DET is een minder bekende psychedelische stof uit de tryptamine-klasse en ook wel bekend als 4-Hydroxy-N, N-diethyltryptamine, CZ-74 of Ethocin. 4-HO-DET werd ...

More

Are you at least 18?

Ja Nee

Become a member and receive €1 in store credit for every 10 reward points earned

Sluiten