1cP-LSD Blotters

Waardering:
4.7 of 5
€ 12,00

1cP-LSD KOPEN

Zeer populair! 1cP-LSD is sterk in opmars. Bij RealChems kun je absolute topkwaliteit 1cP-LSD kopen in de vorm van 100ug blotters, die we direct uit eigen voorraad naar je verzenden. 1cP-LSD maakt nu al naam en zal zich waarschijnlijk bij de bekendere grootheden als 1P-LSD en AL-LAD voegen als een van de beste psychedelica die de RC-markt te bieden heeft.

  Hoe gebruik je 1cP-LSD blotters? Bij RealChems kun je alleen 1cP-LSD Blotters kopen van de hoogste kwaliteit, zeer secuur gedoseerd op 100ug elk. Om de sublieme kwaliteit te waarborgen als je de blotters bewaart, is het van belang om de blotters op een droge en koele plaats te bewaren.Zorg er bij het omgaan met onderzoekschemicaliën voor dat altijd de juiste voorzorgsmaatregelen zijn getroffen. Reinig de omgeving grondig en draag handschoenen, een masker en beschermende kleding.   Definitie 1cP-LSD De definitie van 1cP-LSD is officieel als (N1- (cyclopropyl methanol) -lyserginezuurdiëthylamide), een geacyleerd derivaat van lyserginezuurdiëthylamide. De stof is vernoemd naar de cyclo propionyl groep die is gebonden aan de stikstof van de polycyclische indool-groep van lyserginezuurdiëthylamide.   Chemie achtergrondinformatie 1cP-LSD 1cP-LSD is een halfsynthetische verbinding van de lysergamide familie. De cyclo propionyl groep bestaat uit een carbonylering met de chemische formule C3H6 gebonden aan een aminogroep. De structuur van 1cP-LSD bevat een polycyclische groep met een bicyclisch hexahydro-indool gebonden aan een bicyclische chinoline groep. 1cP-LSD vertoont bindingsactiviteit bij een breed scala aan monoamine receptoren.   Waar kun je het beste 1cP-LSD kopen? Als je 1cP-LSD wil kopen, kies dan beslist voor een betrouwbare aanbieder. Helaas is de kwaliteit niet overal even sterk in de markt. RealChems kan tot een dergelijke aanbieder worden gerekend. Wij verkopen alleen 1cP-LSD van consistente topkwaliteit die doorlopend laboratorisch getest wordt. Om om 1cP-LSD bij ons te kopen moet je minimaal 18 jaar oud zijn.  

Op voorraad
1cP-LSD KOPEN Zeer populair! 1cP-LSD is sterk in opmars. Bij RealChems kun je absolute topkwaliteit 1cP-LSD kopen in de vorm van 100ug blotters, die we direct uit eigen voorraad n...

More

Are you at least 18?

Ja Nee

Become a member and receive €1 in store credit for every 10 reward points earned

Sluiten