Vloeibare 1V-LSD (Valerie) | Druppelfles 100mcg

€ 182,00

Vloeibare 1V-LSD kopen

NIEUW! 1V-LSD (Valerie) in de meest hoogwaardige vloeibare vorm, geleverd in een handige druppelfles! Elke druppel bevat exact 100mcg 1V-LSD van absolute topkwaliteit. Je kunt vervolgens kiezen uit een flesje met 25 druppels, 50 druppels of 100 druppels. Zo bestel je precies hoeveel je nodig hebt en de flesjes maken het secuur doseren van 1V-LSD in je experimenten wel heel erg makkelijk. Dit soort unieke innovaties vind je echt alleen bij RealChems.com!

Uitleg over de druppelfles met vloeibare 1V-LSD Vloeibare 1V-LSD is een unieke innovatie van RealChems. Het maakt het doseren van 1V-LSD wel erg eenvoudig. Ieder druppeltje uit het flesje bevat exact 100mcg aan 1P-LSD. Je kunt kiezen uit drie verschillende flesjes;1) 25 x 100 mcg2) 50 x 100 mcg3) 100 x 100 mcg Elk druppelflesje is met de grootste mogelijke zorg in-house gefabriceerd middels gebruik van state of the art laboratorische uitrusting, resulterend een eindproduct van sublieme kwaliteit. Wij gebruiken medische-graad ethanol als basis voor de oplossing.Wij adviseren om je vloeibare 1V-LSD te bewaren op een koele en droge plek. Zo maximaliseer je de houdbaarheid. Houd vloeibare 1V-LSD verder buiten het bereik van kinderen of huisdieren.  1V-LSD (Valerie) komt uit dezelfde familie als ALD-52 en LSD en behoort tot de klasse der lysergamiden. 1V-LSD is, naar subjectieve inzichten natuurlijk, zeer sterk vergelijkbaar met LSD. Niet zo vreemd, want chemisch gezien is het enige verschil tussen de twee dat 1V-LSD een kleine propionylgroep heeft die is gebonden aan de 1-positie of indoolring van LSD. Aangenomen mag worden dat hallucinatie, cognitieve euforie en vervormde waarneming van kleuren, tijd, geluiden en vormen onderdeel zullen uitmaken van de uitkomsten van je experimenten. 1P-LSD is erg populair onder researchers. Het is een van de meest onderzochte research chemicals ter wereld. Onze vloeibare 1V-LSD in druppelfles, is uitsluitend bedoelt voor laboratoriumgebruik.   Verzending vloeibare 1V-LSD in druppelfles Wij verzenden van maandag tot vrijdag. Uw bestelling wordt dezelfde dag verzonden, indien wij de bestelling en betaling ontvangen vóór 12.30 uur Midden-Europese tijd. Alle bestellingen worden verzonden vanuit Nederland. Wij verzenden wereldwijd, met uitzondering van de UK, de VS en Oostenrijk. Controleer als klant alvorens u besteld de wetten en regels in uw land omtrent de chemische stof. Wij zijn niet verantwoordelijk voor enige consequenties die het gevolg kunnen zijn van een aankoop van een van onze research chemicals.  Wij versturen je vloeibare 1P-LSD discreet in een normale stevige enveloppe. Op de enveloppe staat alleen je naam en adres, verder niets. In de enveloppe vind je een vacuum getrokken (ondoorzichtig) mylarfoliezakje met daarin de druppelfles. Zo beschermen we je producten extra, maar ook weet jij zo zeker dat niemand aan de producten heeft gezeten tussen het moment dat de bestelling ons magazijn verliet en jouw bestemming bereikte.  

Op voorraad
Vloeibare 1V-LSD kopen NIEUW! 1V-LSD (Valerie) in de meest hoogwaardige vloeibare vorm, geleverd in een handige druppelfles! Elke druppel bevat exact 100mcg 1V-LSD van absolute to...

More

Are you at least 18?

Ja Nee

Become a member and receive €1 in store credit for every 10 reward points earned

Sluiten