Vloeibare 1cP-LSD | Druppelfles 100mcg

Waardering:
5 of 5
€ 140,50

Vloeibare 1cP-LSD kopen

NIEUW! Bij RealChems kun je nu 1cP-LSD bestellen in vloeibare vorm, geleverd in een handig druppelflesje. Ieder druppeltje uit het flesje bevat exact 100 mcg (microgram) aan vloeibare 1cP-LSD. Je kunt drie verschillende flesjes kopen. 1) Flesje met 25 x 100mcg druppels, 2) Flesje met 50x 100 mcg druppels en 3) Flesje met 100 x 100mcg druppels. Wij leveren vloeibare 1cP-LSD direct uit eigen voorraad.

Uitleg vloeibare 1cP-LSD in druppelflesjes Vloeibare 1cP-LSD is een unieke innovatie van RealChems. Het maakt het doseren van 1cP-LSD wel erg eenvoudig. Ieder flesje doseert namelijk keer op keer een perfecte dosis van 100mcg per druppel. Je kunt bij RealChems kiezen uit drie verschillende flesjes;1) 25 x 100 mcg2) 50 x 100 mcg3) 100 x 100 mcgWij adviseren om je vloeibare 1P-LSD te bewaren op een koele en droge plek. Zo maximaliseer je de houdbaarheid. Houd vloeibare 1P-LSD verder buiten het bereik van kinderen of huisdieren.  Elke vorm van 1cP-LSD is een nieuw psychedelicum. 1cP-LSD komt uit dezelfde familie als ALD-52 en LSD en behoort tot de klasse der lysergamiden. 1cP-LSD is, naar subjectieve inzichten natuurlijk, zeer sterk vergelijkbaar met LSD. Niet zo vreemd, want chemisch gezien is het enige verschil tussen de twee dat 1cP-LSD een kleine propionylgroep heeft die is gebonden aan de 1-positie of indoolring van LSD. Aangenomen mag worden dat hallucinatie, cognitieve euforie en vervormde waarneming van kleuren, tijd, geluiden en vormen onderdeel zullen uitmaken van de uitkomsten van je experimenten. 1P-LSD is erg populair onder researchers. Het is een van de meest onderzochte research chemicals ter wereld. Onze vloeibare 1cP-LSD in druppelfles is uitsluitend bedoelt voor laboratoriumgebruik. Verzending van vloeibare 1cP-LSD Wij verzenden van maandag tot vrijdag. Uw bestelling wordt dezelfde dag verzonden, indien wij de bestelling en betaling ontvangen vóór 12.30 uur Midden-Europese tijd. Alle bestellingen worden verzonden vanuit Nederland. Wij verzenden wereldwijd, met uitzondering van de UK, de VS en Oostenrijk. Controleer als klant alvorens u besteld de wetten en regels in uw land omtrent de chemische stof. Wij zijn niet verantwoordelijk voor enige consequenties die het gevolg kunnen zijn van een aankoop van een van onze research chemicals.  Wij versturen je vloeibare 1P-LSD discreet in een normale stevige enveloppe. Op de enveloppe staat alleen je naam en adres, verder niets. In de enveloppe vind je een vacuum getrokken (ondoorzichtig) mylarfoliezakje met daarin de druppelfles. Zo beschermen we je producten extra, maar ook weet jij zo zeker dat niemand aan de producten heeft gezeten tussen het moment dat de bestelling ons magazijn verliet en jouw bestemming bereikte.  

Op voorraad
Vloeibare 1cP-LSD kopen NIEUW! Bij RealChems kun je nu 1cP-LSD bestellen in vloeibare vorm, geleverd in een handig druppelflesje. Ieder druppeltje uit het flesje bevat exact 100...

More

Are you at least 18?

Ja Nee

Become a member and receive €1 in store credit for every 10 reward points earned

Sluiten