producten  

VERZENDING EN RETOUREN

Wij verzenden van maandag tot vrijdag, dezelfde dag verzending indien besteld en betaald vóór 12.30 Midden-Europese tijd.

Alle bestellingen worden verzonden vanuit Nederland. We hebben onlangs onze locatie veranderd naar een nieuwe faciliteit. Wij verzenden wereldwijd, met uitzondering van het Verenigd Koninkrijk, Australië, Israël, Oostenrijk en India - we zullen in geen geval naar een van deze landen verzenden, dus vraag het alstublieft niet.

Waar mogelijk worden onze producten verzonden in verzegelde mylar foliezakken om het materiaal te beschermen tot gebruik. Alle producten zijn correct geëtiketteerd, maar er is geen verwijzing naar de chemische naam of Real Chems op de buitenverpakking. We streven ernaar pakketten zo snel mogelijk te verzenden en klanten kunnen verwachten dat bestellingen binnen twee werkdagen na ontvangst van de betaling worden verzonden.

Vanwege de aard van onze producten accepteren we geen retouren. Alle bestellingen zijn definitief.

Bij alle bestellingen van meer dan 250 euro wordt de reguliere postverzending GRATIS via koerier/aangetekende post geüpgraded.

We bieden momenteel een vast tarief voor verzendkosten van €4,99 per luchtmail wereldwijd door POSTNL. Dit is een niet-getraceerde service zonder handtekening. We bieden deze service echter zonder extra kosten aan voor BE en NL.
Als alternatief kunt u een betaalde koeriersdienst betalen voor €19,99 binnen de EU of €35 voor de rest van de wereld.
OPMERKING:
We kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor vertragingen door douane of postdiensten, wees geduldig.

Wij bezorgen GEEN bestellingen die in beslag zijn genomen door de douane, maar het is uw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat onze producten legaal zijn in uw land voordat u bestelt. Als uw bestelling echter via een tracked service is verzonden en deze is verloren, zullen wij de bestelling opnieuw verzenden wanneer deze 3 weken te laat is.