producten  

BETALING

BELANGRIJK: BITCOINVERTRAGINGEN EN FLUCTUATIES BETEKENEN DAT BESTELLINGEN ONMIDDELLIJK MOETEN WORDEN BETAALD! ZIE HIERONDER. WIJ RADEN LITECOIN OF ETHER AAN, AANGEZIEN DE PRIJZEN VEEL LAGER ZIJN!

***Zorg ervoor dat u altijd het exacte gevraagde bedrag betaalt bij betaling via Crypto. Wij stellen GEEN tarieven vast, onze provider COINTOPAY doet dit, als u het gevraagde bedrag niet betaalt, dan plaatsen ze een 7 dagen wachtperiode op betalingen. Als dit gebeurt, wordt uw bestelling geannuleerd en een vergoeding van €10 wordt afgetrokken van het totaal dat wordt terugbetaald vanwege verspilde tijd. Uw terugbetaling duurt 7 dagen omdat we het GELD PAS KRIJGEN na 7 dagen!****

We accepteren nu betaling door Bitcoin, directe storting van EU-klanten of bankoverschrijvingen wereldwijd. We kunnen Western Union wereldwijd accepteren.


Alle e-mails waarin om alternatieve betalingsmethoden wordt gevraagd, worden genegeerd. Zie hieronder voor een korte handleiding over het gebruik van Bitcoin.


Als u wilt kopen met een creditcard/betaalpas, gebruikt u CEX.IO om Bitcoins te kopen met een kaart. Zie hieronder voor details.


HOE KUNT U VIA BITCOIN BETALEN

Bitcoin is een gedecentraliseerde digitale valuta die onmiddellijk en veilig kan worden overgedragen tussen twee mensen ter wereld. Het is net als elektronisch contant geld dat u kunt gebruiken om vrienden of verkopers te betalen. Betalen met Bitcoin is eigenlijk heel gemakkelijk als u eenmaal het basisconcept begrijpt. U moet de moeite nemen om het te leren, want het is de toekomst van wereldwijde betalingen.

Het is niet nodig om hier in te gaan op de technische details van hoe Bitcoin werkt, omdat het niet nodig is voor het gebruik ervan. Indien u interesse heeft, is hier veel informatie.

Het eerste idee dat u moet kennen, is dat van de 'Bitcoin portemonnee'. Dit is vergelijkbaar met uw bankrekening in de traditionele betekenis en wordt gebruikt om uw Bitcoins op te slaan. Aan elk portemonnee wordt een Bitcoin-adres (of een aantal) toegewezen. Dit is een schijnbaar willekeurige reeks tekens die uniek is voor uw portemonnee. Het ziet er bijvoorbeeld als volgt uit: 1GHWMxfY7rgMzba9zDwkSrPXVc1nVD98Fe
Bij het overmaken van Bitcoins naar een andere persoon/bedrijf, is alles wat u nodig heeft hun adres. Bitcoins zijn deelbaar tot 0.00000001BTC, dus u hoeft geen hele Bitcoins te kopen, u kunt bij Real Chems precies het juiste bedrag voor uw bestelling kopen.
Dit is de gemakkelijkste manier om uw Bitcoin-portemonnee te maken:
1.Ga naar Blockchain.info en klik op 'Wallet' gevolgd door 'Create A Free Bitcoin Wallet'.
2.Vul de relevante gegevens in en maak een VEILIG wachtwoord aan.
3.Klik op Doorgaan en uw portemonnee is gemaakt. Maak een notitie van uw portemonnee-ID, deze zal ook naar u worden gemaild.
4.U hebt nu toegang tot uw portemonnee door u aan te melden.
Opmerking: wanneer u uw Bitcoins naar Real Chems verzendt
of naar een andere leverancier, moet u er altijd voor zorgen dat u eerst de BTC naar uw EIGEN portemonnee overboekt van de centrale die u gebruikt. Stuur NIET rechtstreeks van de centrale naar de leverancier, dit kan meerdere problemen veroorzaken.
De volgende taak is om uw Bitcoins te kopen. Dit kan worden bereikt door een aantal methoden, maar deze zullen hier niet allemaal in detail worden beschreven, aangezien elke valutawisselaar enigszins andere criteria heeft en alle details op hun websites worden gepubliceerd. Hieronder is een kort overzicht van een aantal betrouwbare uitwisselaars.

LocalBitcoins - De beste methode voor anonimiteit en een van de weinige plaatsen zonder ID-verificatie. U kunt Bitcoins kopen bij duizenden verschillende leveranciers bij u in de buurt en betalen via verschillende manieren, waaronder: bankoverschrijving, contante storting, contant per post, contant in persoon, PayPal, winkelkaarten, enz.

Coinbase - Een grote in de VS gevestigde centrale die ID-verificatie en storting via een bankoverschrijving vereist. Directe verificatie is mogelijk bij sommige banken.

Bitstamp - De beste uitwisseling als u zich binnen de SEPA-zone bevindt (het grootste deel van Europa). Snelle storting via bankoverschrijving met enkele van de laagste tarieven in de branche. ID verificatie vereist.

CEX.IO - Koop Bitcoins met een creditcard met een zeer snelle doorlooptijd. ID verificatie vereist.

LibertyX - Koop Bitcoins met contanten bij vele winkels verspreid over de VS.
Klik voor een volledige lijst van uitwisselingskantoren die een creditcard accepteren hier. Merk op dat we gaan garanties maken voor al deze uitwisselingen, doe eerst uw eigen onderzoek.

De Bitcoin-prijs kan behoorlijk volatiel zijn. Het is daarom het beste om iets meer munten aan te schaffen dan u nodig heeft (ongeveer 3-5% meer). Om te berekenen hoeveel BTC u nodig heeft, gebruikt u het tarief op de beurzenwebsite die u wilt gebruiken.

Zodra u uw BTC hebt gekocht, moet u deze overzetten naar uw Blockchain-portemonnee (of een andere portefeuille waar u controle over hebt) en vervolgens naar Real Chems of uw favoriete leverancier. Om vertragingen te voorkomen, moet u er ook voor zorgen dat u voldoende transactie- /netwerkkosten betaalt bij het verzenden van uw betaling. We raden aan om ongeveer 0,001 BTC te betalen, dit zorgt ervoor dat uw betaling wordt bevestigd voordat het BTC-adres dat wij verstrekken vervalt. U kunt de transactiekosten in uw Blockchain-portemonnee opgeven door op 'Vooruitzenden' te klikken wanneer u een betaling uitvoert.