producten  
Delen
Share on Google+

2/3-FEA 100mg pellets (3phoria)

€ 12,00 Verdien 12 Reward Points

3Phoria is een onderzoek chemicalie samengeperst tot een zorgvuldige combinatie van 2-FEA en 3-FEA. 2/3 FEA zijn sterke synthetische amfetaminen. 2/3-FEA (3phoria) produceren...More

Al onze producten zijn uitsluitend voor gebruik in laboratoria en niet goedgekeurd voor menselijke consumptie.

Availability: Op voorraad

3Phoria is een onderzoek chemicalie samengeperst tot een zorgvuldige combinatie van 2-FEA en 3-FEA. 2/3 FEA zijn sterke synthetische amfetaminen. 2/3-FEA (3phoria) produceren verschillende prikkels en euforie volgens wetenschappelijke rapporten.


2/3FEA-pellets
(hydrochloridezout C11 H16 NF * HCl, Mr 216,5 g / mol) samengeperst tot 100 mg hoogwaardige pellets voor al uw onderzoeksbehoeften. Bewaar de pellets op een droge en koele plaats voor een maximale levensduur.


Groothandel:
 

Veel van onze producten zijn verkrijgbaar in groothandel formaat. Stuur ons een e-mail naar info [@] realchems [.] Com [verwijder alle haakjes]. We proberen groothandel aanvragen binnen 24 uur te beantwoorden (ma-vr).


Verzending:
 

Wij verzenden van maandag tot vrijdag. Uw bestelling wordt dezelfde dag verzonden indien uw besteld en de betaling is ontvangen vóór 12.30 uur Midden-Europese tijd. Alle bestellingen worden verzonden vanuit Nederland. Wij verzenden wereldwijd, met uitzondering van de UK, de VS en Oostenrijk.

Controleer als klant alvorens u besteld de wetten en regels in uw land omtrent de chemische stof. Wij zijn niet verantwoordelijk voor enige consequenties die het gevolg kunnen zijn van een aankoop van een van onze chemische onderzoeksproducten.


Onze 2 / 3FEA-pellets zijn uitsluitend bedoeld voor laboratoriumgebruik en zijn niet goedgekeurd voor menselijke consumptie.

Meer informatie
Art.nr. 2/3-FEAP1P-1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: 2/3-FEA 100mg pellets (3phoria)
Uw waardering