producten  
Delen
Share on Google+

3-MMC Powder

Speciale prijs € 16,00 Verdien 16 Reward Points Normale prijs € 16,00

3-MMC ook bekend als 3-methylmethcathinon of 3-mephedrone is een cathinon met empathogene en entactogene resultaten. 3-MMC is zeer nauw verwant aan 4-MMC. 3-MMC wordt vaak door o...More

Al onze producten zijn uitsluitend voor gebruik in laboratoria en niet goedgekeurd voor menselijke consumptie.

Availability: Op voorraad

3-MMC ook bekend als 3-methylmethcathinon of 3-mephedrone is een cathinon met empathogene en entactogene resultaten. 3-MMC is zeer nauw verwant aan 4-MMC. 3-MMC wordt vaak door onderzoekers gebruikt als alternatief voor Mephedrone. Onderzoek naar 3-MMC levert veel meer kennis op dan bekend is over andere synthetische cathinonen. 3-MMC heeft aangetoond sterke stimulerende resultaten te hebben.

3-MMC hoogste kwaliteit poeder verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden. 3-MMC is ook verkrijgbaar in pellet- en kristalvorm. Bewaar de 3-MMC altijd op een droge en koele plaats voor maximale houdbaarheid.


Groothandel:
 

Veel van onze producten zijn verkrijgbaar in groothandel formaat. Stuur ons een e-mail naar info [@] realchems [.] Com [verwijder alle haakjes]. We proberen groothandel aanvragen binnen 24 uur te beantwoorden (ma-vr).


Verzending:
 

Wij verzenden van maandag tot vrijdag. Uw bestelling wordt dezelfde dag verzonden indien uw besteld en de betaling is ontvangen vóór 12.30 uur Midden-Europese tijd. Alle bestellingen worden verzonden vanuit Nederland. Wij verzenden wereldwijd, met uitzondering van de UK, de VS en Oostenrijk.

Controleer als klant alvorens u besteld de wetten en regels in uw land omtrent de chemische stof. Wij zijn niet verantwoordelijk voor enige consequenties die het gevolg kunnen zijn van een aankoop van een van onze chemische onderzoeksproducten. 


Ons 3-MMC poeder is uitsluitend bedoeld voor laboratoriumgebruik en is niet goedgekeurd voor menselijke consumptie.

Meer informatie
Art.nr. 3-MMC Powder
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:3-MMC Powder
Uw waardering