producten  
Delen
Share on Google+

3-FPM

€ 20,00 Verdien 20 Reward Points

3-FPM ook bekend als 3-fluorophenmetrazine is een populair onderzoek stimulant in de amfetamine klasse. 3-FPM heeft een fenylmorfoline basis en een fluorring. 3-FPM is ver...More

Al onze producten zijn uitsluitend voor gebruik in laboratoria en niet goedgekeurd voor menselijke consumptie.

Availability: Op voorraad

3-FPM ook bekend als 3-fluorophenmetrazine is een populair onderzoek stimulant in de amfetamine klasse. 3-FPM heeft een fenylmorfoline basis en een fluorring.

3-FPM is verkrijgbaar in de hoogte kwaliteit poedervorm in de hoeveelheden 0,5 g, 1 g, 2 g en 5 g. Bewaar de poeder altijd op een droge en koele plaats voor maximale houdbaarheid. 3-FPM is ook verkrijgbaar in pellet vorm.


Groothandel:
 

Veel van onze producten zijn verkrijgbaar in groothandel formaat. Stuur ons een e-mail naar info [@] realchems [.] Com [verwijder alle haakjes]. We proberen groothandel aanvragen binnen 24 uur te beantwoorden (ma-vr).


Verzending:
 

Wij verzenden van maandag tot vrijdag. Uw bestelling wordt dezelfde dag verzonden indien uw besteld en de betaling is ontvangen vóór 12.30 uur Midden-Europese tijd. Alle bestellingen worden verzonden vanuit Nederland. Wij verzenden wereldwijd, met uitzondering van de UK, de VS en Oostenrijk.

Controleer als klant alvorens u besteld de wetten en regels in uw land omtrent de chemische stof. Wij zijn niet verantwoordelijk voor enige consequenties die het gevolg kunnen zijn van een aankoop van een van onze chemische onderzoeksproducten. 


3-FPM is uitsluitend bedoeld voor laboratoriumgebruik en is niet goedgekeurd voor menselijke consumptie.

Meer informatie
Art.nr. 3-FPM
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:3-FPM
Uw waardering