producten  
Delen
Share on Google+

3-FEA

€ 15,00 Verdien 15 Reward Points

familie. Onderzoeksrapporten hebben 3-FEA als een matig krachtige serotonine-dominante drievoudige monoamine-releaser gerapporteerd dat een combinatie van entactogene en mild...More

Al onze producten zijn uitsluitend voor gebruik in laboratoria en niet goedgekeurd voor menselijke consumptie.

Availability: Op voorraad

familie. Onderzoeksrapporten hebben 3-FEA als een matig krachtige serotonine-dominante drievoudige monoamine-releaser gerapporteerd dat een combinatie van entactogene en mild stimulerende effecten produceert.

3-FEA wordt geleverd in de hoogste kwaliteit poedervorm in de hoeveelheden 0,5 g, 1 g, 2 g en 5 g. Bewaar de poeder altijd op een droge en koele plaats voor maximale houdbaarheid.


Groothandel:
 

Veel van onze producten zijn verkrijgbaar in groothandel formaat. Stuur ons een e-mail naar info [@] realchems [.] Com [verwijder alle haakjes]. We proberen groothandel aanvragen binnen 24 uures te beantwoorden (ma-vr).


Verzending:
 

Wij verzenden van maandag tot vrijdag. Uw bestelling wordt dezelfde dag verzonden indien uw besteld en de betaling is ontvangen vóór 12.30 uur Midden-Europese tijd. Alle bestellingen worden verzonden vanuit Nederland. Wij verzenden wereldwijd, met uitzondering van de UK, de VS en Oostenrijk.

Controleer als klant alvorens u besteld de wetten en regels in uw land omtrent de chemische stof. Wij zijn niet verantwoordelijk voor enige consequenties die het gevolg kunnen zijn van een aankoop van een van onze chemische onderzoeksproducten. 


3-FEA is uitsluitend bedoeld voor laboratoriumgebruik en is niet goedgekeurd voor menselijke consumptie.

Meer informatie
Art.nr. 3-FEA
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:3-FEA
Uw waardering