producten  
Delen
Share on Google+

2C-C - 1g

Speciale prijs € 80,00 Verdien 80 Reward Points Normale prijs € 100,00

2C-C is een zeldzame psychedelische verbinding van de 2C-familie. Het werd voor het eerst gesynthetiseerd door Alexander Shulgin. Het resultaat van 2C-C is zachter en kalmere...More

Al onze producten zijn uitsluitend voor gebruik in laboratoria en niet goedgekeurd voor menselijke consumptie.

Availability: Niet op voorraad

2C-C is een zeldzame psychedelische verbinding van de 2C-familie. Het werd voor het eerst gesynthetiseerd door Alexander Shulgin. Het resultaat van 2C-C is zachter en kalmerend dan andere verwante psychedelische fenethylamines zoals 2C-B, 2C-I en 2C-E. Het is een van de minst potentiële leden van de 2C-x-familie. Rapporten van wetenschapper beschrijven gedempte resultaten.


Groothandel:
 

Veel van onze producten zijn verkrijgbaar in groothandel formaat. Stuur ons een e-mail naar info [@] realchems [.] Com [verwijder alle haakjes]. We proberen groothandel aanvragen binnen 24 uur te beantwoorden (ma-vr).


Verzending:
 

Wij verzenden van maandag tot vrijdag. Uw bestelling wordt dezelfde dag verzonden indien uw besteld en de betaling is ontvangen vóór 12.30 uur Midden-Europese tijd. Alle bestellingen worden verzonden vanuit Nederland. Wij verzenden wereldwijd, met uitzondering van de UK, de VS en Oostenrijk.

Controleer als klant alvorens u besteld de wetten en regels in uw land omtrent de chemische stof. Wij zijn niet verantwoordelijk voor enige consequenties die het gevolg kunnen zijn van een aankoop van een van onze chemische onderzoeksproducten. 


Al onze producten zijn uitsluitend bedoeld voor laboratoriumgebruik en zijn niet goedgekeurd voor menselijke consumptie.

Meer informatie
Art.nr. 2C-C
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:2C-C - 1g
Uw waardering