producten  
Delen
Share on Google+

2-FEA

€ 25,00 Verdien 25 Reward Points

2-FEA is een stimulerend middel in de amfetamineklasse en nauw verwant aan 2-FMA. 2-FEA is ook bekend als 2-fluoromamfetamine. Na wetenschappelijk onderzoek is vastgesteld da...More

Al onze producten zijn uitsluitend voor gebruik in laboratoria en niet goedgekeurd voor menselijke consumptie.

Availability: Op voorraad

2-FEA is een stimulerend middel in de amfetamineklasse en nauw verwant aan 2-FMA. 2-FEA is ook bekend als 2-fluoromamfetamine. Na wetenschappelijk onderzoek is vastgesteld dat de effecten van 2-FEA verschillend stimulerend zijn en euforisch. 2-FEA verhoogt effectief de niveaus van monoamine, neurotransmitters, dopamine, noradrenaline en serotonine.

2-FEA wordt geleverd in de hoogste kwaliteit poeder vorm. Bewaar de 2-FEA poeder op een droge en koele plaats voor maximale houdbaarheid.


Groothandel:
 

Veel van onze producten zijn verkrijgbaar in groothandel formaat. Stuur ons een e-mail naar info [@] realchems [.] Com [verwijder alle haakjes]. We proberen groothandel aanvragen binnen 24 uur te beantwoorden (ma-vr).


Verzending:
 

Wij verzenden van maandag tot vrijdag. Uw bestelling wordt dezelfde dag verzonden indien uw besteld en de betaling is ontvangen vóór 12.30 uur Midden-Europese tijd. Alle bestellingen worden verzonden vanuit Nederland. Wij verzenden wereldwijd, met uitzondering van de UK, de VS en Oostenrijk.

Controleer als klant alvorens u besteld de wetten en regels in uw land omtrent de chemische stof. Wij zijn niet verantwoordelijk voor enige consequenties die het gevolg kunnen zijn van een aankoop van een van onze chemische onderzoeksproducten. 


Ons 2-FEA poeder is uitsluitend bestemd voor laboratoriumgebruik en is niet goedgekeurd voor menselijke consumptie.

Meer informatie
Art.nr. 2-FEA
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:2-FEA
Uw waardering