producten  
Delen
Share on Google+

2-FDCK

€ 40,00 Verdien 40 Reward Points

2-FDCK ook bekend als 2-fluorodeschloroketamine is een dissociatieve verdoving. 2-FDCK is een minder bekende dissociatieve stof van de arylcyclohexylamine klasse die dissocia...More

Al onze producten zijn uitsluitend voor gebruik in laboratoria en niet goedgekeurd voor menselijke consumptie.

Availability: Op voorraad

2-FDCK ook bekend als 2-fluorodeschloroketamine is een dissociatieve verdoving. 2-FDCK is een minder bekende dissociatieve stof van de arylcyclohexylamine klasse die dissociatieve, anesthetische en hallucinogene effecten produceert. 2-FDCK is net als ketamine gerelateerd aan arylcyclohexylamines en deschloroketamine. Onderzoekers melden dat 2-FDCK soortgelijke effecten kan produceren.

Sinds kort beschikbaar voor chemische marktonderzoek. 2-FDCK wordt door ons geleverd in poedervorm. Bewaar de 2-FDCK poeder op een koele en droge plaats voor een maximale houdbaarheid.


Groothandel:
 

Veel van onze producten zijn verkrijgbaar in groothandel formaat. Stuur ons een e-mail naar info [@] realchems [.] Com [verwijder alle haakjes]. We proberen groothandel aanvragen binnen 24 uur te beantwoorden (ma-vr).


Verzending:
 

Wij verzenden van maandag tot vrijdag. Uw bestelling wordt dezelfde dag verzonden indien uw besteld en de betaling is ontvangen vóór 12.30 uur Midden-Europese tijd. Alle bestellingen worden verzonden vanuit Nederland. Wij verzenden wereldwijd, met uitzondering van de UK, de VS en Oostenrijk.

Controleer als klant alvorens u besteld de wetten en regels in uw land omtrent de chemische stof. Wij zijn niet verantwoordelijk voor enige consequenties die het gevolg kunnen zijn van een aankoop van een van onze chemische onderzoeksproducten. 


Onze 2-FDCK poeder is uitsluitend bedoeld voor laboratoriumgebruik en is niet goedgekeurd voor menselijke consumptie.

Meer informatie
Art.nr. 2-FDCK
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:2-FDCK
Uw waardering