NEP Kristallen

Waardering:
4.75 of 5
€ 20,00

NEP Kristallen kopen

Bij RealChems kun je laboratisch geteste NEP Kristallen kopen met een gegarandeerde minimale zuiverheid van 97%. Wij leveren NEP kristallen in hoeveelheden van 1 gram tot en met 1000 gram. NEP kristallen komen moleculair behoorlijk in de buurt van Pentedrone.

Algemene informatie NEP Kristallen Wij raden dringend aan om alleen de hoogste kwaliteit NEP Kristallen te kopen bij een betrouwbare aanbieder. Daartoe kan RealChems worden gerekend. Onze NEP kristallen zijn laboratorisch getest en kennen een minimale zuiverheid van 97%. Bewaard NEP kristallen in een donkere en koele plaats voor maximale houdbaarheid. Ga je aan de slag met je NEP Kristallen? Neem dan de juiste laboratorische voorbereidingen. Reinig de werkoppervlakten grondig en draag handschoenen, een masker en beschermende kleding.    Definitie van NEP Een echte definitie bestaat (nog) niet. Door het gebrek aan onderzoek naar deze nog relatief nieuwe substantie, is alle discussie over de farmacologie eigenlijk puur gebaseerd op de structuur van de substantie en de gelijke effecten aan andere cathinonen, zoals mephedrone en anderen. In het meest waarschijnlijke geval gedraagt NEP zich vermoedelijk zowel als dopamine en norepinephrine-afcheidende agent.   Waar kun je het beste NEP Kristallen kopen? Kies in ieder geval voor een gerennommeerde aanbieder van research chemicals, zoals RealChems. Wij leveren NEP kristallen die laboratorisch zijn getest en de hoogste kwaliteit bieden. 

Op voorraad
NEP Kristallen kopen Bij RealChems kun je laboratisch geteste NEP Kristallen kopen met een gegarandeerde minimale zuiverheid van 97%. Wij leveren NEP kristallen in hoeveelheden va...

More

Are you at least 18?

Ja Nee

Become a member and receive €1 in store credit for every 10 reward points earned

Sluiten