N-Ethyl-Hexedrone (Niet meer leverbaar)

Waardering:
4.65 of 5

Koop Hexen Poeder

Hexen, of N-Ethylhexedrone, is een stof die deel uitmaakt van de cathinonklasse. Cathinone zelf is een verbinding die wordt gevonden in de Khat-plant die in Afrika groeit. Cathinonstoffen zijn stoffen die vergelijkbaar zijn met andere chemicaliën zoals efedrine, methcathinon, enz.

  Hoe Hexen Poeder te gebruiken Koop Hexen in poedervorm van de hoogste kwaliteit. Zorg ervoor dat je het Hexen-poeder op een droge en koele plaats bewaart voor maximale houdbaarheid. Zorg er bij het omgaan met onderzoek chemicaliën voor dat je altijd de juiste voorzorgsmaatregelen neemt in het laboratorium, zoals het afvegen van oppervlakken en het dragen van handschoenen, een masker en beschermende kleding. Zodra je met jouw onderzoek bent begonnen, ga dan dienovereenkomstig verder. We weten nog niet veel over de farmacologie van Hexen, behalve dat het waarschijnlijk noradrenaline en dopamine beïnvloedt. Het kan vergelijkbare eigenschappen delen met andere cathinonen, die zelf weinig bestudeerd zijn. Als je veel van je eigen onderzoek naar deze verbindingen hebt gedaan, wil je misschien je eigen persoonlijke ervaring gebruiken om je voor te bereiden op veilig onderzoek naar Hexen-poeder. Definitie Hexen De definitie van Hexen is officieel bekend als N-Ethylhexedrone. Het heeft andere namen zoals NEH, ethyl-hex, hex-en en natuurlijk Hexen. Het bestaat al een tijdje. De eerste geregistreerde synthese was in 1964, hoewel het pas eind 2015 populair begon te worden, toen de chemische onderzoeksfase worstelde om nieuwe verbindingen te vinden. De uitzondering is in Duitsland, waar het werd gebruikt als medicijn om gewichtsverlies te bevorderen. Toen het beschikbaar kwam als onderzoekschemicalie, steeg de populariteit ervan. In 2018 was het de meest populaire chemische stof voor onderzoek die in de hele Europese Unie gebruikt werd.   Chemische Achtergrondinformatie Hexen Als derivaat van hexedron deelt Hexen een aantal overeenkomsten. De methylgroep wordt vervangen door een ethylgroep, hoewel beide aan het stikstofatoom gehecht blijven. Dit creëert een vergelijkbare structuur als pentedrone. Omdat cathinonen niet goed zijn onderzocht, is er niet veel informatie beschikbaar over hun farmacologie. Het is aannemelijk dat ze invloed hebben op dopamine en noradrenaline.   Waar Hexen te kopen Hexen kan hier op de Realchems-website worden gekocht. Wij verkopen Hexen van topkwaliteit, meestal in poedervorm. We hebben echter vaak andere stofvormen beschikbaar, dus neem gerust contact met ons op om te kijken of we de gewenste stofvorm op voorraad hebben. Je moet minimaal 18 jaar oud zijn om Hexen bij ons te kopen.        

Out Of Stock
Koop Hexen Poeder Hexen, of N-Ethylhexedrone, is een stof die deel uitmaakt van de cathinonklasse. Cathinone zelf is een verbinding die wordt gevonden in de Khat-plant die in Afri...

More

Are you at least 18?

Ja Nee

Become a member and receive €1 in store credit for every 10 reward points earned

Sluiten