onderzoekchemicaliën online te kopen

Onderzoekchemicaliën ( Research Chemicals vaak afgekort naar RC's) zijn medicijnen die nog niet uitgebreid zijn onderzocht. Ze staan ​​bekend als onderzoekgeneesmiddelen omdat de effecten ervan moeten worden onderzocht en gedocumenteerd voordat ze op de juiste manier kunnen worden gedistribueerd. Helaas worden ze over het algemeen aangevallen door legaliteits- en drugshandhavingsinstanties en gecriminaliseerd voordat er voldoende onderzoek kan worden gedaan om hun bruikbaarheid als medicijn te verifiëren.

Onderzoekchemicaliën van dit type zijn over het algemeen online verkrijgbaar bij leveranciers die specifiek chemicaliën in voorraad hebben waar veel vraag naar is. Dit zorgt voor de distributie van RC's naar gebieden waar ze legaal zijn, zodat chemici en andere psychedelische onderzoekers hun eigenschappen kunnen bestuderen.

Onderzoekers kunnen deze chemicaliën kopen en voor onderzoek naar hun eigen laboratorium brengen. Met de juiste apparatuur kunnen onderzoekers een onbeperkt aantal beoordelingen, evaluaties, observaties en ervaringen met de stoffen doen. Deze ervaringen zijn ongelooflijk waardevol en helpen bij het identificeren en labelen van de chemische stof voor degenen die het in de toekomst zullen gebruiken.

Waarom de moeite nemen met onderzoekchemicaliën?

Onderzoekchemicaliën zijn over het algemeen het resultaat van de criminalisering van drugs.

Wanneer wetshandhavingsinstanties een bepaald medicijn criminaliseren, is het niet zo dat dit mensen helpt hun verlangen naar een dergelijke stof te overwinnen. Als er iets is, dan vermindert het illegaal maken van een drug het aanbod, maar verhoogt het de vraag. Nu worden degenen die deze middelen medicinaal of recreatief gebruiken gedwongen een keuze te maken. Ze moeten ofwel…

 • Onmiddellijk lereb te leven zonder hun medicijn of ondeugd (afhankelijk van hoe het wordt gebruikt), wat moeilijk en uitdagend kan zijn, vooral als er ontwenningsverschijnselen bij betrokken zijn.
 • Het risico van de mogelijkheid van harde juridische gevolgen nemen voor het blijven gebruiken van hun favoriete middel.
 • Zoeken naar een stof met vergelijkbare effecten die geen juridische risico's met zich meebrengt.

De laatste optie heeft duidelijk de meeste voorkeur.

Dit wetende, begonnen veel bedrijven chemicaliën te produceren die bijna identiek zijn aan de chemicaliën die nu illegaal zijn. Dit wordt over het algemeen gedaan door de kernstructuur van één van de illegale drugs te nemen en een bepaald deel van het molecuul aanscherpen of aan te passen om een ​​nieuwe verbinding te creëren.

Deze chemicaliën hebben vaak een zeer vergelijkbare moleculaire structuur. Hun veiligheidsprofiel en effecten zijn echter niet noodzakelijk identiek. Dit is waarom het belangrijk is om onderzoekers te hebben, evenals respect voor degenen die bereid zijn om in de zoektocht naar psychedelisch onderzoek te duiken, zelfs voordat de gezondheids- en veiligheidsgegevens zijn verschenen. Onderzoekers zijn toegewijd aan het bepalen van het veiligheidsprofiel van deze medicijnen en het detailleren van die informatie online zodat anderen er toegang toe hebben.

Onderzoek chemie bestaat al ongeveer net zo lang als scheikunde zelf. Alchemisten en wetenschappers zijn door de eeuwen heen altijd trots geweest op het testen van hun creaties. Je zou hopen dat zij ze liever op zichzelf testten, hoewel de geschiedenis aantoont dat sommige van de meer harteloze wetenschappers er de voorkeur aan gaven om op anderen te experimenteren zonder hun toestemming.

In feite wordt nu het grootste chemische onderzoek in de menselijke geschiedenis gedaan. De behoefte aan een vaccin tijdens de wereldwijde pandemie leidde tot een aantal ongekende wijzigingen in de wetgeving, vooral in de Verenigde Staten. Hoewel velen het zich niet realiseren, zijn er klinische gegevens beschikbaar over de lopende, multinationale, massale klinische proeven met deze vaccins, waarvan de meeste niet-geteste (en helaas niet-psychedelische) medicijnen bevatten die technisch gezien als onderzoekschemicalie zouden worden geclassificeerd.

De meeste psychedelische onderzoekers willen echter geen klinische studies doen. Ze willen gewoon verslag uitbrengen over de stof en zijn interacties. Vanwege de subjectieve aard van psychedelica kan het moeilijk zijn om ze klinisch te bestuderen. Veel onderzoekers erkennen dit en streven in plaats daarvan naar het produceren van een brede hoeveelheid subjectieve kennis over psychedelica.

De vader van psychedelica en onderzoekchemicaliën

De meest productieve onderzoek chemicus die ooit de wereld sierde, staat bekend als Alexander "Sasha" Sheldon. Hij leefde wat velen zouden beschouwen als de ultieme psychedelische droom: hij werd wettelijk gesanctioneerd door de American Drug Enforcement Agency om psychoactieve drugs te produceren en ermee te experimenteren.

Hij gebruikte deze licentie, net zoals elke verstandige wetenschapper zou doen, om honderden psychedelische drugs te synthetiseren. De meeste van deze medicijnen waren tryptamines en fenethylamines, twee brede klassen van stoffen die een breed scala aan verschillende effecten kunnen veroorzaken. Tryptaminen zijn bijna altijd psychedelisch en beïnvloeden over het algemeen de hersenen door hun interactie met de 5HT2a-serotoninereceptor. Veel fenethylaminen zijn psychedelisch, maar er zijn ook veel stimulerende fenethylaminen met minimale psychedelische effecten.

Shulgin en zijn vrouw zouden de effecten en interacties van deze stoffen evalueren. In wat misschien wel het belangrijkste psychedelische boek is dat tot nu toe is gepubliceerd, heeft Shulgin de instructies voor de synthese van elk van deze verbindingen opgenomen, evenals een gedetailleerd ervaringsrapport over de effecten en hoe elke stof werkte. 

Waar onderzoekchemicaliën online te kopen

Online onderzoekchemicaliën kopen is vrij eenvoudig. Voor het grootste deel is het kopen van onderzoekchemicaliën net als iets anders online kopen. Zoek eerst een betrouwbare leverancier. Kies de producten die je wilt kopen, stel je betaalmethode in en koop ze!

Toegegeven, er zijn over het algemeen een paar nuances waarmee je te maken krijgt bij het kopen van onderzoekchemicaliën, vooral bepaalde die min of meer gecontroleerd worden. Het hangt af van wat voor soort producten de betreffende website verkoopt. Er zijn over het algemeen twee soorten onderzoek chemische websites.

 • Websites die onderzoekchemicaliën verkopen die over het algemeen onschadelijk zijn. Sites zoals Realchems richten zich op het verkopen van chemicaliën die geen serieuze staat van dienst hebben als gevaarlijk middel. Sommige van deze research chemical websites vereisen niet eens dat hun klanten een account registreren. Hier kan je onderzoekchemicaliën kopen die momenteel niet het doelwit zijn van regeringen of officiële instanties.
 • Websites die onderzoekchemicaliën verkopen die gevaarlijk of gericht kunnen zijn. Andere websites verkopen chemicaliën die wat lastiger zijn om mee te werken. Om op deze websites te kopen, moet jij jouw account meestal laten goedkeuren door de beheerders. Dit omvat vaak één of meer bevestigingsmethoden, zoals:
 • Hen een foto van jouw identificatie te verstrekken die ze kunnen valideren om te bevestigen wie je bent.
 • Een korte beschrijving van het soort onderzoek dat je van plan bent uit te voeren en de apparatuur waarmee jij dat doet.
 • Enige eerdere ervaring die je hebt als onderzoekchemicus.

Deze verificatieprocedures worden ingevoerd om ervoor te zorgen dat deze chemicaliën niet in handen komen van roekeloze personen die schade kunnen oplopen. Kortom, ze zijn een test van gezond verstand waarmee jij de kans krijgt om te bewijzen dat je een redelijk intelligent mens bent voordat je onderzoekchemicaliën koopt.

De juiste Research Chemical-website vinden

Bij het vinden van een research chemical website is het belangrijk dat je er één hebt die betrouwbaar is. Gezien het ongereguleerde karakter van onderzoekchemicaliën is dit vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Er zijn een paar manieren om een kwaliteitswebsite te onderscheiden van een website die jou misschien probeert op te lichten.

Validatie en/of Registratie

Eén ding om te overwegen is of de website validatie vereist. Validatie wordt over het algemeen als een ergernis en als extra gedoe beschouwd. Sites die validatie vereisen, zijn echter bijna altijd legitiem.

De reden dat ze validatie nodig hebben, is dat ze zelf zeer professionele bedrijven zijn met de juiste bedrijfslicenties en laboratoriumverenigingen. Ze willen ervoor zorgen dat ze deze licenties kunnen behouden en eisen daarom dat hun klanten hun identiteit en aandacht valideren.

Actuele en nauwkeurige informatie

Jij wil ook een website die jou de chemische informatie geeft van de producten die je bestelt. Kijk waar mogelijk naar de resultaten van laboratoriumtests van derden. Deze resultaten zijn een bevestiging van veiligheid en chemische inhoud. Testresultaten van derden zijn zo ongeveer de enige manier om te bevestigen dat je krijgt waarvoor je betaalt.

Positieve Reviews

Je wil ook alle beoordelingen bekijken die online zijn geplaatst. Als er massa's mensen zijn die zeggen dat het bedrijf waardeloos is, dan is het waarschijnlijk niet in je eigen belang om bij hen te kopen.

Aan de andere kant moet je ook voorzichtig zijn met websites die alleen positieve feedback hebben. Sommige websites huren mensen in om al hun feedbackpagina's te vullen met overduidelijk positieve recensies om ze er goed uit te laten zien. Leren hoe je nepreviews van echte reviews kunt scheiden, vergt wat oefening.

De beste gok is om te zoeken naar een bedrijf waarvan de beoordelingen over het algemeen gunstig zijn en toch niet bang zijn om klanten toe te staan hun slechte ervaringen te posten wanneer ze die wel hebben. Geen enkel bedrijf zal een perfect trackrecord hebben.

Hoe onderzoekchemicaliën te kopen 

Op de meeste websites is het kopen van onderzoekchemicaliën net zo eenvoudig als het kopen van een ander product. Blader gewoon door de site voor de chemicaliën waarin je geïnteresseerd bent, voeg ze toe aan jouw winkelwagentje, verifieer een betalingsmethode en ga verder met de aankoop.

De producten worden dan naar het door jou opgegeven adres verzonden. Afhankelijk van waar je woont, zouden ze binnen 1 tot 3 weken moeten aankomen.

Eén ding dat je zal willen doen, is ervoor te zorgen dat jij chemicaliën krijgt die daadwerkelijk voldoen aan de behoeften die je hebt. Dit vereist een beetje zorgvuldig onderzoek.

Sites zoals Bluelight en Erowid zijn twee van de beste bronnen voor iedereen die geïnteresseerd is in de aankoop van onderzoekchemicaliën. Hier vindt je veel rapporten van andere onderzoekchemici zoals jijzelf. Je kunt snel informatie verzamelen over verschillende psychedelica en leren over de manier waarop deze chemicaliën interageren met andere chemicaliën, enzymen en neurotransmitters.

Hoe onderzoekchemicaliën te kopen met Bitcoin 

Mogelijk ben je geïnteresseerd in het gebruik van Bitcoin of een andere cryptocurrency om jouw onderzoekchemicaliën te kopen. Met cryptocurrency kun je rechtstreeks transacties uitvoeren met de leverancier van de onderzoekchemicaliën zonder tussenkomst van een derde partij, zoals een bank.

Cryptocurrency biedt ook extra beveiliging. Hoewel de algemene mythe dat cryptocurrency niet te traceren is onjuist is, is het zeker een stuk moeilijker te traceren dan een reguliere banktransactie. Degenen die geïnteresseerd zijn in het behouden van hun privacy, zouden waarderen wat cryptocurrency te bieden heeft. Niet alle chemische onderzoek-websites accepteren echter cryptocurrency.

Op sommige websites kun je aankopen doen met cryptocurrency die zelfs veiliger zijn dan Bitcoin. Cryptocurrency zoals Monero zijn volledig versleuteld en onvindbaar, waardoor ze uiterst wenselijk zijn voor mensen die transacties doen die ze helemaal niet getraceerd willen hebben.

Zijn onderzoekchemicaliën veilig? 

Of onderzoekchemicaliën al dan niet veilig zijn, is hetzelfde als vragen of een niet-getest voertuig veilig is. Het voertuig ziet er misschien veilig uit, het heeft alle veiligheidsvoorzieningen en is gebouwd op hetzelfde frame en model als eerdere voertuigen waarvan is vastgesteld dat ze veilig zijn. Maar uiteindelijk weet je het pas zeker als je het hebt getest.

Hetzelfde geldt voor onderzoekchemicaliën. Daarom worden ze onderzoekchemicaliën genoemd. Net als het voertuig kan de chemische structuur van een onderzoeksstof er veilig uitzien. De meeste onderzoekchemicaliën delen een chemische basis met een andere, vergelijkbare substantie die illegaal is gemaakt. Voor het grootste deel is het relatief veilig om aan te nemen dat stoffen met dergelijke vergelijkbare moleculaire structuren vergelijkbare effecten zullen hebben - wat betekent dat ze waarschijnlijk veilig zijn.

Dit is echter zeker niet altijd het geval. Er zijn anomalieën waarbij onderzoekchemicaliën buitengewoon gevaarlijk zijn gebleken en schade hebben veroorzaakt. Deze onderzoekchemicaliën worden meestal vrij snel van de markt gehaald.

Een ander ding om te overwegen is het gebrek aan veiligheidsgegevens op de lange termijn. Vanwege het simpele feit dat deze medicijnen nog niet zo lang bestaan, zijn er simpelweg geen lange termijn gegevens beschikbaar over hun veiligheid. Dit betekent dat het voor iedereen een raadsel is wat voor risico's er kunnen worden genomen als je deze medicijnen voor een langere periode regelmatig gebruikt.

Overweeg het roken van tabak. Totdat veiligheidsgegevens op de lange termijn naar voren kwamen, zo'n veertig of vijftig jaar nadat mensen in de Verenigde Staten waren begonnen met het roken van sigaretten en pijptabak, werd roken niet als een gezondheidsrisico beschouwd. Velen geloofden zelfs dat het gezond voor hen was! Toen de lange termijn gegevens naar voren kwamen, waren veel mensen ertegen, in de overtuiging dat het verkeerd moest zijn.

Dus uiteindelijk zal niemand weten of een onderzoeksstof al dan niet veilig is, totdat mensen het al enkele decennia lang regelmatig gebruiken. Luister tot die tijd naar je lichaam. Wanneer jij ongewenste symptomen of bijwerkingen krijgt door onderzoek naar chemische stoffen, zal je onmiddellijk moeten stoppen met jouw onderzoek.

De meeste chemische websites voor onderzoek waar je chemicaliën kunt vinden en kopen zonder dat jij jouw identiteit hoeft te valideren verkopen chemicaliën die relatief veilig zijn. Je kunt er zeker van zijn dat deze chemicaliën geen verwondingen of dodelijke slachtoffers hebben veroorzaakt bij klanten.

Net als alles is matiging belangrijk als het gaat om onderzoek naar chemicaliën. In feite is het veel belangrijker bij het doen van dit soort werk dan bij het werken met chemicaliën die al als recreatief worden geaccepteerd, zoals LSD of MDMA.

Met gevestigde recreatieve drugs weten mensen hoeveel en hoe lang een chemische stof kan worden gebruikt voordat deze negatieve effecten begint te veroorzaken. Dit is niet het geval met onderzoekchemicaliën. Hier zijn enkele tips om veilig te blijven.

 • Onderzoek sessies moeten zoveel mogelijk uit elkaar worden gehouden. Voor ultieme veiligheid zou het ideaal zijn om niet meer dan eens per maand actief onderzoek te doen met een bepaalde chemische stof.
 • Ook het mengen van chemicaliën tijdens het onderzoek kan onverwachte resultaten opleveren. Het is het beste om vertrouwd te raken met de ene chemische stof voordat je naar de volgende gaat of chemicaliën met elkaar mengt.
 • Zorg ervoor dat je bij het doen van onderzoek de nodige veiligheidsuitrusting gebruikt. Het is van vitaal belang dat je een milligramschaal gebruikt, zodat je exacte doses kunt afmeten.
 • Omgeving en instelling is ook ongelooflijk belangrijk. Zorg ervoor dat jij je bezighoudt met jouw onderzoek wanneer jij je in een goede vrije tijd bevindt en een aanzienlijke hoeveelheid vrije tijd hebt om aan jouw studie te wijden.
 • Zorg altijd dat je iemand in de buurt hebt die voor je kan zorgen als het onderzoek een onverwachte wending neemt.

Conclusie

De markt voor onderzoekchemicaliën is een opwindende grensgebied. Het is een beetje zoals het wilde westen van psychedelica en chemie. Hier kun je experimenteren met chemicaliën die nog niet tot het publieke domein zijn gekomen. Dit heeft veel spannende aspecten, maar ook een aantal gevaren en risico's. Je moet er altijd aan denken om op veilig te spelen.

Hier bij Realchems streven we ernaar om klanten veilige, geteste en betrouwbare chemicaliën te bieden. Als je echt het meeste uit jouw onderzoek wilt halen, kun je overwegen een aantal van onze chemicaliën uit te proberen en een laboratoriumuitrusting aan te schaffen om ervoor te zorgen dat je goed uitgerust bent om veilig te blijven.