3-FPM Poeder

Waardering:
4.9 of 5

 3-FPM KOPEN

3-FPM is een derivaat van fenmetrazine, een ooit populaire stimulerende stof die in de jaren vijftig in Europa klinisch als anorecticum werd gebruikt. Het produceert zijn activiteit door de niveaus van serotonine, dopamine en norepinefrine te verhogen.

3-Fluorophenmetrazine (3-FPM) is een synthetisch molecuul uit de amfetamine familie. Wetenschappers melden dat 3-FPM vergelijkbare klassieke stimulerende resultaten had die vergelijkbaar waren met die van amfetamine. 3-FPM werd rond 2014 op de markt voor onderzoek chemicaliën geïntroduceerd en is sinds die tijd steeds populairder geworden.   Hoe gebruik je 3-FPM poeder? Koop 3-FPM online aan in poedervorm van de hoogste kwaliteit, ook verkrijgbaar in tabletvorm. 3-FPM is verkrijgbaar in hoeveelheden van 1, 2, 5, 10, 25 of 50 gram. Zorg ervoor om 3-FPM op te slaan in een droge en koele plek voor maximale levensduur. Bewaar de poeder op een droge en koele plaats voor maximale houdbaarheid. Neem altijd de juiste voorzorgsmaatregelen in het laboratorium bij gebruik van onderzoek chemicaliën zoals het grondig vegen van oppervlakten en het dragen van handschoenen, een masker en beschermende kleding.   Definitie 3-FPM De definitie van 3-FPM is officieel bekend als 3-Fluorophenmetrazine, 3F-Phenmetrazine en PAL-593. De eens zo populaire stof in de jaren 50 is een derivaat van fenmetrazine. 3-FPM werd voor het eerst gesynthetiseerd in een patent dat in 2011 werd ingediend.   Chemie achtergrondinformatie 3-FPM 3-Fluorfenmetrazine is een synthetisch molecuul van de amfetamine familie en een derivaat van fenmetrazine. Moleculen van deze klasse bevatten een fenethylamine kern. Deze kern bestaat uit een fenylring die is gebonden aan een aminogroep via een ethyl keten die is gesubstitueerd met een methylgroep (d.w.z. amfetaminen zijn alfa-gemethyleerde fenethylaminen). Er zijn zeer weinig gegevens over 3-fluorfenmetrazine. Vanwege het gebrek aan wetenschappelijk onderzoek naar de eigenschappen ervan, wordt het sterk aangeraden om schadebeperkende praktijken toe te passen bij het gebruik van deze stof.   Waar 3-FPM kopen 3-FMA kan hier op de Realchems website worden gekocht. We verkopen 3-FPM van topkwaliteit, meestal in poeder. We hebben echter vaak andere vormen van middelen beschikbaar, dus neem gerust contact met ons op om te zien of we uw voorkeursmiddel op voorraad hebben. U moet minimaal 18 jaar oud zijn om 3-FPM bij ons te kopen.  

Out Of Stock
 3-FPM KOPEN 3-FPM is een derivaat van fenmetrazine, een ooit populaire stimulerende stof die in de jaren vijftig in Europa klinisch als anorecticum werd gebruikt. Het produceer...

More

Are you at least 18?

Ja Nee

Become a member and receive €1 in store credit for every 10 reward points earned

Sluiten