3-FMA Poeder

Waardering:
4.6 of 5

3-FMA KOPEN

Bij RealChems kun je alleen 3-FMA kopen van absolute topkwaliteit. Wij leveren 3-FMA in poedervorm, vanzelfsprekend direct uit eigen voorraad. 3-FMA is als research chemical moleculair-structureel verwant aan een reeks gefluoreerde gesubstitueerde amfetaminen zoals 2-FMA, 3-FA, 4-FMA, 4-FA.

  Zo hanteer je 3-FMA poeder Bij RealChems verkopen wij alleen 3-FMA poeder van absolute topkwaliteit. Om de kwaliteit zo lang mogelijk op topniveau te houden, is het van belang om je 3-FMA poeder op een droge en koele plaats te bewaren voor maximale houdbaarheid.Neem altijd de juiste voorzorgsmaatregelen in het laboratorium als je gaat experimenteren. Reinig alle oppervlakkig grondig en draag handschoenen, masker en beschermende kleding.    Definitie 3-FMA De definitie van 3-FMA is officieel 3-Fluoromethamphetamine, een zogenaamde synthetische amfetamine verbinding. 3-FMA is moleculair-structureel nauw verwant aan een hele reeks bekende amfetaminen, zoals bijvoorbeeld 2-FMA, 3-FA, 4-FMA, 4-FA.   Chemie achtergrondinformatie 3-FMA 3-Fluoromethamphetamine is een molecuul uit de amfetamine klasse. Moleculen uit de amfetamine klasse bevatten een methylgroep die is gebonden aan het amine-RN van de amfetamine kern. Een substitutionaire vervangingsmethode die gelijk is aan methamfetamine. 3-FMA is een gefluoreerde analoge methamfetamine met 3 posities, en kan worden vergeleken met bijvoorbeeld 2-FMA en 4-FMA. Ga in je experimenten met 3-FMA zorgvuldig en behoedzaam te werk. Het is nog een relatief nieuwe research chemical.   Waar kun je het beste 3-FMA kopen? Als je 3-FMA wil kopen, kies dan voor een bekende aanbieder, zoals RealChems bijvoorbeeld. Wij verkopen alleen 3-FMA van absolute topkwaliteit die doorlopend laboratisch wordt getest, maar helaas nemen niet alle aanbieders het zo nauw met kwaliteitsvereisten. Om 3-FMA te kopen bij RealChems, moet je minimaal 18 jaar oud zijn. Verzending van 3-FMA * naar Canada, Italië, Brazilië, Zwitserland, Australië, Nieuw-Zeeland, Frankrijk, Japan, Rusland, Mexico, Egypte, Turkije, Spanje, Argentinië, Polen, Marokko, Saudi-Arabië, Roemenië, Kazachstan, Nederland , België, Griekenland, Tunesië, Tsjechische Republiek, Dominicaanse Republiek, Portugal, Hongarije, Israël, Bulgarije, Finland, Denemarken, Slowakije, Noorwegen, Ierland, Kroatië, Armenië, Litouwen, Slovenië, Letland, Estland en vele andere landen.

Out Of Stock
3-FMA KOPEN Bij RealChems kun je alleen 3-FMA kopen van absolute topkwaliteit. Wij leveren 3-FMA in poedervorm, vanzelfsprekend direct uit eigen voorraad. 3-FMA is als research ch...

More

Are you at least 18?

Ja Nee

Become a member and receive €1 in store credit for every 10 reward points earned

Sluiten