2C-B-FLY Tabletten

Waardering:
4.15 of 5

2C-B-FLY KOPEN

2C-B-FLY is een minder bekende stof uit de fenethylamine- en benzodihydrodifuran-klassen, geperst tot nieuwe pellets voor eenvoudig onderzoek! 2C-B-FLY behoort tot een groep fenethylamine derivaten die de FLY-verbindingen worden genoemd, genoemd naar hun insectachtige uiterlijk van twee "vleugelachtige" structuren.  In 2007 onthulde Ann Shulgin zelfs 2C-B-FLY als een van haar favoriete onderzoek chemicaliën.

  Hoe gebruik je 2C-B-FLY Tabletten? 2C-B-FLY te koop geperst tot 10 mg hoogwaardige tabletten voor al uw onderzoeksbehoeften. Bewaar de pellets op een droge en koele plaats voor een maximale levensduur. Bewaar op een droge en koele plaats voor maximale houdbaarheid. Zorg er bij het omgaan met onderzoeks chemicaliën voor dat u in het laboratorium altijd de juiste voorzorgsmaatregelen neemt, zoals het afvegen van oppervlakken en het dragen van handschoenen, een masker en beschermende kleding.   Definitie 2C-B-FLY De definitie van 2C-B-FLY wordt vaak de FLY-verbindingen genoemd, genoemd naar hun insectachtige uiterlijk van twee "vleugelachtige" structuren. Het is een psychedelische fenethylamine uit de 2C-familie. Het is een atypische psychedelische fenethylamine die nauw verwant is aan 2C-B.   Chemie achtergrondinformatie 2C-B-FLY 2C-B-FLY is gerelateerd aan de 2C-x-familie van psychedelische fenethylamines, in het bijzonder 2C-B. 2C-B-FLY is een molecuul uit de fenethylamine- en dihydro benzofuran-klassen en werd voor het eerst gesynthetiseerd door Aaron P.Monte in 1996. 2C-B-FLY kreeg enige populariteit in de wereld van onderzoeks chemicaliën voordat het grotendeels verdween, toen een partij Bromo-DragonFLY per ongeluk verkeerd werd gelabeld als 2C-B-FLY. Rond 2016 kwam het weer op de markt. 2C-B-FLY is 8-broom-2,3,6,7-benzo-dihydro-difuran-ethylamine. De volledige naam van de chemische stof is 2- (8-broom-2,3,6,7-tetrahydrofuran [2,3-f] [1] benzofuran-4-yl) ethanamine. Het wordt sterk aanbevolen om deze stof te gebruiken met de juiste hoeveelheid voorzorgsmaatregelen en schadebeperkende praktijken als u ervoor kiest om deze te gebruiken.   Waar 2C-B-FLY kopen 2C-B-FLY kan hier op de Realchems website worden gekocht. Wij verkopen 2C-B-FLY van topkwaliteit, meestal in pellets. We hebben echter vaak andere vormen van middelen beschikbaar, dus neem gerust contact met ons op om te zien of we uw voorkeursmiddel op voorraad hebben. U moet minimaal 18 jaar oud zijn om 2C-B-FLY bij ons te kopen.  

Out Of Stock
2C-B-FLY KOPEN 2C-B-FLY is een minder bekende stof uit de fenethylamine- en benzodihydrodifuran-klassen, geperst tot nieuwe pellets voor eenvoudig onderzoek! 2C-B-FLY behoort tot...

More

Are you at least 18?

Ja Nee

Become a member and receive €1 in store credit for every 10 reward points earned

Sluiten