2-MMC Poeder & Kristallen

€ 20,00

2-MMC kopen

2-MMC is dicht gerelateerd aan research chemicals als 3-MMC and 4-MMC (Mephedrone). Bij RealChems kun je 2-MMC poeder en 2-MMC kristallen kopen van absolute topkwaliteit.

  Zo hanteer je 2-MMC poeder en kristallen Onze 2-MMC poeder en kristallen zijn van de fijnste en hoogste kwaliteit. Om deze kwaliteit goed te waarborgen is het van belang dat je je 2-MMC bewaart op een koele en droge plek. Zo behoudt je de topkwaliteit en blijft je 2-MMC poeder en kristallen het langste goed.Als je aan de slag gaat met je 2-MCC in het laboratorium, zorg er dan voor dat alle oppervlakten grondig zijn gereinigd en draag een masker, handschoenen en beschermende kleding. De definitie van 2-MMC  De definitie van 2-MMC is officieel 2-Methylmethcathinone. Cathinonen zijn een subcategorie van amphetamine. Ze delen exact dezelfde moleculaire kernstructuur.   Waar kun je het beste 2-MMC poeder en kristallen kopen? Als je 2-MMC poeder en/of kristallen wil kopen, kies dan voor een gerenommeerde aanbieder. De kwaliteit van 2-MMC is helaas niet even consistent in de markt. RealChems mag tot een dergelijke aanbieder worden gerekend. Onze 2-MMC poeder en 2-MMC kristallen worden doorlopend laboratorisch getest en hebben een minimale zuiverheid van 97%.Om 2-MMC poeder en kristallen te kopen bij RealChems, moet je minimaal 18 jaar oud zijn. Shipping 2-MMC products to Canada, Italy, Brazil, Switzerland, Australia, New Zealand, France,  Japan, Russia, Mexico, Egypt, Turkey, Spain, Argentina, Poland, Morocco, Saudi Arabia, Romania, Kazakhstan, Netherlands, Belgium, Greece, Tunisia, Czech Republic, Dominican Republic, Portugal, Hungary, Israel, Bulgaria, Finland, Denmark, Slovakia, Norway, Ireland, Croatia, Armenia, Lithuania, Slovenia, Latvia, Estonia, and many other countries.

Op voorraad
2-MMC kopen 2-MMC is dicht gerelateerd aan research chemicals als 3-MMC and 4-MMC (Mephedrone). Bij RealChems kun je 2-MMC poeder en 2-MMC kristallen kopen van absolute topkwalite...

More

Are you at least 18?

Ja Nee

Become a member and receive €1 in store credit for every 10 reward points earned

Sluiten