2-FMA Poeder

Waardering:
4.85 of 5
€ 19,00

2-FMA KOPEN

Bij RealChems kun je de populaire 2-FMA kopen in poedervorm en pelletvorm. Alleen de beste kwaliteit natuurlijk, doorlopend laboratorisch getest! Wij leveren 2-FMA poeder en pellets direct uit voorraad.

Hoewel 2-FMA (2-fluormethamfetamine) zeer populair is, is ze natuurlijk nog niet zo grondig onderzocht als traditionele amfetaminen. Onderzoeken tonen al wel duidelijk aan dat 2-FMA zorgt voor vrijgave van dopamine en noradrenaline. Stimulerende en euforische resultaten worden veelal beschreven in chemische studies. 2-FMA is gewild bij velen en een garantie op een zeer interessant onderzoek.    Zo hanteer je 2-FMA poeder en pellets Bij RealChems kun je alleen 2-FMA kopen van topkwaliteit. Wij verkopen 2-FMA poeder en pellets, die je hier kunt bestellen. Om de topkwaliteit in stand te houden na je aankoop, adviseren wij om 2-FMA poeder en 2-FMA pellets op een droge en koele plek te bewaren. Is het tijd om te experimenteren met je 2-FMA? Neem dan altijd eerst de juiste voorzorgsmaatregelen in je laboratium. Reinig alle oppervlakken grondig en draag handschoenen, een masker en beschermende kleding. Definitie van 2-FMA De definitie van 2-FMA is officieel 2-Fluoromethamphetamine, een zeldzame stof uit de amfetamine klasse. De stof heeft moleculair-structurele overeenkomsten met methamfetamine en heeft ook een nauwe band met andere gefluoreerde amfetaminen als 2-FA, 3-FA en 4-FMA.  Chemie achtergrondinformatie 2-FMA 2-Fluoromethamphetamine is een synthetisch molecuul binnen de amfetamine klasse. Moleculen van de amfetamine klasse bevatten een methylgroep die is gebonden aan het eindstandige amine RN van de amfetamine kern, een vervanging die ze deelt met methamfetamine. 2-FMA is nauw verwant aan methamfetamine en 2-fluoramfetamine. 2-FMA produceert hypothetisch de stimulerende effecten door interactie met de dopamine- en norepinefrine-receptoren. 2-FMA is een bijzonder interessante research chemical dus, maar behoedzaamheid in de experimenten blijft geboden. Het is nu nog een relatief nieuwe stof.   Waar kun je het beste 2-FMA poeder en pellets kopen Als je 2-FMA wil kopen, doe dat dan beslist bij een bekende aanbieder van research chemicals. Onze laboratorische sample testen laten zien dat de kwaliteit niet overal even goed is in de markt. Bij RealChems kun je alleen 2-FMA poeder en 2-FMA pellets kopen van absolute topkwaliteit. Laboratorisch getest, met een consistente minimale zuiverheid van 97%.Om 2-FMA te kunnen kopen bij RealChems, moet je minimaal 18 jaar oud zijn.  

Op voorraad
2-FMA KOPEN Bij RealChems kun je de populaire 2-FMA kopen in poedervorm en pelletvorm. Alleen de beste kwaliteit natuurlijk, doorlopend laboratorisch getest! Wij leveren 2-FMA poe...

More

Are you at least 18?

Ja Nee

Become a member and receive €1 in store credit for every 10 reward points earned

Sluiten