2-FDCK Poeder & Kristallen

Waardering:
4.8 of 5
€ 20,00

2-FDCK KOPEN

2-FDCK, ofwel 2-Fluorodeschloroketamine, kun je bij RealChems kopen in poeder- en kristalvorm. 2-FDCK kent een dissociatieve verdovende werking. Met 2-FDCK wordt niet zo zwaar geëxperimenteerd als met ketamine, maar er ontstaat veel opwinding rond 2-FDCK. In vergelijking met synthetische stoffen zoals diphenidine en methoxphenidine, is 2-FDCK waarschijnlijk een van de meest veelbelovende research chemical aller tijden in de dissociatieve klasse.

  Omgaan met 2-FDCK poeder en 2-FDCK kristallen 2-FDCK kun je bij RealChems kopen in poedervorm en in kristalvorm. Zorg ervoor dat u uw 2-FDCK-poeder op een droge en koele plaats bewaart voor maximale houdbaarheid. Zorg er bij het omgaan met onderzoeks chemicaliën voor dat u in het laboratorium altijd de juiste voorzorgsmaatregelen neemt, zoals het afvegen van oppervlakken en het dragen van handschoenen, een masker en beschermende kleding.   Definitie 2-FDCK De meest bekende definities van 2-FDCK zijn 2-Fluorodeschloroketamine, 2'-Fl-2-Oxo-PCM en Fluoroketamine. Ook is 2-FDCK bekend onder de namen 2-Fluoro Ketamine, Fluoro Ketamine en 2-FK. Niet zo vreemd, want 2-Fluorodeschloroketamine is structureel verwant aan arylcyclohexylamines zoals ketamine en dechloro ketamine. 2-FDCK is ketamine waarbij de chloor groep is vervangen door fluor.   Chemische achtergrondinformatie 2-FDCK 2-FDCK werd voor het eerst gesynthetiseerd door de heer Jack E Billau in 2019. Billau creëerde 2-FDCK tijdens zijn onderzoek naar een ander Arylcyclohexylamine genaamd Ketamine. 2-Fluorodeschloroketamine wordt geclassificeerd als een arylcyclohexylamine. Deze chemische stof bevat een fenylring die is gebonden aan een cyclohexaan ring, gesubstitueerd met een ketongroep (cyclohexanon). 2-FDCK ontleent haar naam aan het feit dat ze een fluo substitutie bevat aan de fenylring, in plaats van het chloor dat wordt aangetroffen in ketamine. Vanwege het gebrek aan studies en een korte onderzoeksgeschiedenis met betrekking tot de stof, zijn alle discussies over 2-FDCK puur gebaseerd op de structuur en subjectieve gelijkenissen van effecten met andere arylcyclohexylamine dissociatieven zoals DCK en ketamine. Daarom wordt het sterk aangeraden om bedachtzaam en terughoudend met deze onderzoekssubstantie om te gaan.   Waar kun je het beste 2-FDCK kopen? Als je 2-FDCK wilt kopen, wees dan extra kritisch in het kiezen van een aanbieder. De kwaliteit varieert nogal, ook omdat het nog een relatief nieuwe stof is. RealChems verkoopt alleen 2-FDCK van absolute topkwaliteit, zowel in poedervorm als in kristalvorm. Om 2-FDCK poeder of 2-FDCK kristallen bij ons te kopen moet u minimaal 18 jaar oud zijn.  Verzending van 2-FDCK poeder en 2-FDCK kristallen * naar Canada, Italië, Brazilië, Zwitserland, Australië, Nieuw-Zeeland, Frankrijk, Duitsland, Japan, Rusland, Mexico, Egypte, Turkije, Spanje, Argentinië, Polen, Marokko, Saudi-Arabië, Roemenië, Kazachstan, Nederland , België, Griekenland, Tunesië, Tsjechische Republiek, Dominicaanse Republiek, Portugal, Hongarije, Israël, Bulgarije, Finland, Denemarken, Slowakije, Noorwegen, Ierland, Kroatië, Armenië, Litouwen, Slovenië, Letland, Estland en vele andere landen.

Op voorraad
2-FDCK KOPEN 2-FDCK, ofwel 2-Fluorodeschloroketamine, kun je bij RealChems kopen in poeder- en kristalvorm. 2-FDCK kent een dissociatieve verdovende werking. Met 2-FDCK wordt niet...

More

Are you at least 18?

Ja Nee

Become a member and receive €1 in store credit for every 10 reward points earned

Sluiten