1P-LSD Microblotters (20mcg)

Waardering:
4.8 of 5

1P - LSD BESTELLEN

Handig! Kleine 1P-LSD Microblotters van 20mcg. Dat maakt het secuur doseren van 1P-LSD in experimenten wel erg eenvoudig. Bij RealChems kun je 1P-LSD microblotters van topkwaliteit bestellen, die direct uit voorraad geleverd worden. Hoewel 1P-LSD nog een relatief nieuw psychedelicum is, behoort ze zonder meer tot de meest populaire research chemicals ter wereld uit de lysergamide klasse. 1P-LSD is, naar subjectieve inzichten uiteraard, vrijwel 1 op 1 vergelijkbaar met LSD. Bij RealChems kun je topkwaliteit 1P LSD bestellen, die wij uit voorraad leveren.

Onze 1P-LSD (micro) Blotters zijn uitsluitend bedoelt voor laboratoriumgebruik en zijn officieel niet goedgekeurd voor menselijke consumptie. 1P-LSD (micro) Blotters Verzending Klaar om 1P-LSD te bestellen? Wij verzenden van maandag tot vrijdag. Uw bestelling wordt dezelfde dag verzonden, indien uw bestelling en de betaling zijn ontvangen vóór 12.30 uur (CET). Alle bestellingen worden verzonden vanuit ons magazijn in Nederland. Wij verzenden wereldwijd, met uitzondering van de UK, de VS en Oostenrijk. Controleer als klant alvorens u bestelt zelf de wetten en regels in uw land omtrent de chemische stof. Wij zijn niet verantwoordelijk voor enige consequenties die het gevolg kunnen zijn van een aankoop van een van onze chemische onderzoeksproducten.  Onze producten worden verzonden in verzegelde mylarfolie zakken om het materiaal te beschermen. Alle producten zijn correct geëtiketteerd, maar er staat geen verwijzing naar de chemische naam of Realchems op de buitenverpakking.  

Out Of Stock
1P - LSD BESTELLEN Handig! Kleine 1P-LSD Microblotters van 20mcg. Dat maakt het secuur doseren van 1P-LSD in experimenten wel erg eenvoudig. Bij RealChems kun je 1P-LSD microblott...

More

Are you at least 18?

Ja Nee

Become a member and receive €1 in store credit for every 10 reward points earned

Sluiten